Διδακτορική διατριβή για τον κινηματογραφικό συνθέτη John Williams

Spam mode ON

Ακούω αυτό:; 

Και είμαι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ (νοητικά) σε μία πολυτελή σάλα κινηματογράφου, σε μεγάλα ζεστά βελούδινα καθίσματα, η ταινία έχει ξεκινήσει και έχω αφήσει στο πλάι τα νάτσος μου γιατί προβλέπω (ακούγοντας το μουσικό θέμα) ότι η ταινία θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Spam mode OFF

Κωνσταντίνε

Νομίζω ότι βαδίζεις σε σωστά χνάρια και φαίνεται ότι "το έχεις". Και το λέω έτσι απλά, στεγνά και φιλικά γιατί άκουσα δύο πράγματα ταυτόχρονα:

1. Μουσική που κύλησε στο αυτί μου όπως έπρεπε (και άρα ΔΕΝ κάλυπτε την υποθετική εικόνα, δηλαδή φαίνεται ότι μιλάμε για μουσική που υπηρετεί την εικόνα).

ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

2. Μουσική της οποίας η ροή (μελωδικά και αρμονικά) ΔΕΝ ήταν προβλέψιμη (άρα ΑΝ μπω στη διαδικασία να παρακολουθήσω ειδικά την μουσική τότε έχω να πάρω πολλή πληροφορία από το ίδιο το μουσικό θέμα).

Δεν ξέρω αν το διατυπώνω καλά, αλλά πολύ απλά θέλω να πω Καλή Επιτυχία σε ό,τι επόμενο κάνεις και Συγχαρητήρια για ό,τι ήδη έχεις κάνει. 

Dr. !

ΥΓ Να υποθέσω ότι σου αρέσει και ο Desplat ?

Σε ευχαριστώ πολύ @Jet72 για τα καλά σου λόγια. Να'σαι καλά.

(στο κανάλι μου μπορείς να δεις και τη συγκεκριμένη σκηνή με τη μουσική που άκουσες)

Γiα να πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ φαν του Desplat, αλλά δεν τον γνωρίζω και πολύ καλά όπως τον Williams.

(στο κανάλι μου μπορείς να δεις και τη συγκεκριμένη σκηνή με τη μουσική που άκουσες)

Μόλις το είδα και επιβεβαιώνω την αρχική εικασία μου. Και βασικά η σκηνή κρατιέται από τη μουσική....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back