Διδακτορική διατριβή για τον κινηματογραφικό συνθέτη John Williams

filmmusic

Μέλος
Πόντοι
28
Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω την ολοκληρωμένη διδακτορική διατριβή μου, στην οποία απονεμήθηκε ο αξιολογικός βαθμός "Άριστα", σχετικά με τον John Williams. Τίτλος της: Η κινηματογραφική μουσική του John Williams (1975-2018): μελωδία, αρμονία, μορφολογικά πρότυπα και θεματική ενότητα. Η παρούσα διατριβή στοχεύει στην σκιαγράφηση του στυλ του John Williams, όπως αυτό φαίνεται μέσα από τα κινηματογραφικά του θέματα (αναλύθηκαν 500 θέματα στον αριθμό από ένα δείγμα 71 ταινιών), και απευθύνεται κυρίως σε μουσικούς, μουσικολόγους και συνθέτες, ενώ για πρώτη φορά στην ακαδημαϊκή και γενικότερη βιβλιογραφία αναλύονται θέματα που αποτελούν μεταγραφές από τα αυθεντικά σκίτσα και παρτιτούρες του συνθέτη.

https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/frontend/el/browse/2926491?fbclid=IwAR37B8e8XXsHgLUph3rVaIULsq8q0v7o9SBczlJlBKbJUJOZa3FRYzM6Bd0#contents

Προβολή συνημμένου ZACHAROPOULOS+DISSERTATION.pdf

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Θα προσπαθήσω να τη διαβάσω, αν και προβλέπω ότι θα πέσω στα πολύ βαθιά.

δεν μου φτάνουν δυο ζωές να διαβάζω...

Σκέψου τώρα, αυτό το παλικάρι πόσες ζωές θα χρειάστηκε για να μαζέψει όλο αυτό το υλικό, να το ταξινομίσει, να το αναλύσει, και να το παρουσιάσει.

Δεν υπάρχει λέμε ...

Σκέψου τώρα, αυτό το παλικάρι πόσες ζωές θα χρειάστηκε για να μαζέψει όλο αυτό το υλικό, να το ταξινομίσει, να το αναλύσει, και να το παρουσιάσει.

Δεν υπάρχει λέμε ...
Εχει φτιαξει μαγιά το νοιζ τα τελευταία χρονια

Εύγε δόκτωρ! Το κατέβασα να το διαβάσω όλο σίγουρα!

Μπράβο και σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια (εύχομαι σε ακαδημαϊκή καριέρα).

Φαντάζομαι δεν έχεις πρόβλημα να κατεβάσουμε το pdf της εργασίας.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια (εύχομαι σε ακαδημαϊκή καριέρα).

Φαντάζομαι δεν έχεις πρόβλημα να κατεβάσουμε το pdf της εργασίας.
Ευχαριστώ πολύ.

Φυσικά και όχι. Γι' αυτό το έβαλα εδώ. ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back