Εννοώ πολύ απλά ότι γιατί να αφαιρέσεις την μηχανική υποστήριξη αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα στο εκατομύριο κάποιος να ανανήψει. Και το στηρίζω λέγοντας ότι εδώ ο άλλος, ο οργανισμός του δημιούργησε αντισώματα και νίκησε το AIDS κάτι που ομολογουμένως είναι Ιατρικά αδύνατο σύμφωνα με τις γνώσεις που έχει η επιστήμη σήμερα. και ρωτώ (και με συγχωρείς που δεν είμαι ιατρός και πιθανότατα κατά την ταπεινή μου άποψη ενδεχομένως και να σφάλω) εντάξει να τον "πάρει" ο χάρος αφού ούτως ή άλλως με μηχανική υποστήριξη ζεί, με το ίδιο σκεπτικό να καταργήσουμε και όλες τις υπόλοιπες μηχανές!! άμα χτυπάς παθαίνεις ατύχημα νοσείς και καταντήσεις έτσι, τι τι θες τη μηχανή? Δεν έχω μηδενιστική άποψη για την πρόοδο της εξέλιξης της μηχανικής υποστήριξης και της τεχνολογίας
αλλά θέλω να πω από την στιγμή που η επιστήμη σου προσφέρει π.χ ορό και αναπνευστήρα ή και βηματοδότη καρδιακής υποστήριξης άσε τον άνθρωπο να πάει όπως πάει και 10 και 20 χρόνια στο διάστημα μπορεί να βρεθεί θεραπεία ή να "ξυπνήσει" να να να... εσύ γνωρίζεις περισσότερα. Τελική σκέψη μου είναι δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε το Θεό. Αντιλαμβάνομαι κάποιες ασθένειες όπως ο καρκίνος οκ... αντιμετοπίζονται δύσκολα.... αλλά δεν μπορούμε (εγώ δεν έχω τα κότσια το ομολογώ) να τον "πάψω" από το μηχάνημα.....