Φίλε michael amot' date=' είμαι ήμουν και θα είμαι κατά της αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής. Πιστεύω αλλά δεν είμαι θρησκόληπτος. Θαύματα γίνονται! Εχω δει άνθρωπο σε τελικό σ΄τάδιο από καρκίνο
![Crying :cry: :cry:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
, βέβαια δεν είδα τα σπλάχνα του να ματώσω παραπάνω γιατί δεν είμαι ιατρός. Θέλεις επιχειρήματα? ¶κου..... πρόσφατα στα ειδησεογραφικά Δελτία ειδήσεων ΦΟΡΕΑΣ του HIV ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΝΟΣΟ! Δεν είναι ΄θαύμα? ο ργανισμός του αν και θετικός ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πριν χρόνια δημιούργησε αντισώματα..... τι να πεις..... είναι ναι ή όχι το AIDS ανίατη ή όμοια με τον καρκίνο περίπτωση? και να θέλει ο ασθενής ευθανασία.... η γνώμη των υπο΄λοίπων πρέπει να είναι αρνητική ..... ας πάει ο άνθρωπος ως εκεί που καίει το καντήλι του δεν έχεις κανένα δικαίωμα να του αφαιρέσεις την ζωή σε οποιοδήποτε στάδιο .... τα ¶λογα σκοτώνουν από οίκτο όχι τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
![Crying :cry: :cry:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
[/quote']Κι εγω ειμαι κατα της αφαιρεσης της ανθρωπινης ζωης!!Μιλησα αλλωστε για
παθητικη ευθανασια..
Αυτο σημαινει οτι ο ασθενης δεν εχει την δυνατοτητα να ζησει μονος του,αλλα χρειαζεται μηχανικη υποστηριξη για να τον κρατα στη ζωη..Δηλαδη κατα καποιον τροπο τον αφηνεις να τον ''παρει'' η ιδια του η φυση απο τη στιγμη που δεν μπορει να ζησει μονος του..
Μιλησα ομως και γι'αυτα τα περιβοητα ''κουαλι'' τα οποια καταδεικνυουν την ποιοτητα ζωης ενος αρρωστου..Ενας ασθενης με AIDS δεν εχει τοσο τραγικη ποιοτητα ζωης ωστε να θελει ο ιδιος να αφαιρεσει τη ζωη του!Ο ασθενης με καρκινο τελικου σταδιου
ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΕΙΡΑ και δεν του κανει τιποτα απολυτως το οποιοδηποτε αναλγητικο!!! Δεν εχουμε δηλαδη φαρμακα να καταπραυνουμε εστω τον πονο του..
Τι εννοεις εμεις οι υπολοιποι θα πρεπει να αρνηθουμε σε καποιον την ευθανασια??δεν ειναι λιγο εγωιστικο αυτο??Ποιος εισαι
ΕΣΥ που θα κρινεις για τη ζωη του αλλου??Εγω δεν νομιζω πως θα μπορουσα να παρω αποφαση ουτε να θανατωσω καποιον,αλλα ουτε και να του επιβαλλω να ζησει..