- Πόντοι
- 48
μπορει να ειμαι drummer αλλα μαρεσει να συζητω και σε αλλα thread...
αποσο εψαξα στο φορουμ δε βρηκα κατι αντιστοιχο και μου εκανε και εντυπωση
νομιζω ειναι ενα θεμα που πρεπει να απασχολει τους κατοχους λαμπάτων καθως και οι λαμπες πρεπει να κοστιζουν κατι τοις...
λοιπόν βασικα ηθελα να ρωτησω πόση ειναι η διαρκεια ζωης στις λάμπες των λαμπατων ενισχυτων σε γενικες γραμμες αλλα για να διευκολύνω θα τα θέσω ως εξης...
Διαρκεια ζωης λάμπας οταν ο ενισχυτης χρησιμοποιειται
1. Σε επαγγελματικο rehearsal studio
2. Από ιδιωτη ο οποίος ξερει τι θελει και κατεληξε στο να παρει λαμπατο κεφαλι ή ενισχυτη και εχει βρει τον ηχο του και του συμπεριφερεται καθως πρεπει ακομα και αν τον μεταφερει απο εδω και απο εκει (live, προβες κτλ)
3. Αναλογα την ενταση και το ειδος μουσικης (κυριως metal)
4. Απότι αλλο πιστευετε οτι αξιζει να σημειωθει στο thread....
μιλαμε παντα για ενισχυτες 50 ή 100 WATT κεφαλι-καμπινα, combo
sorry αν εχω κανει λανθασμενη τοποθετηση/εκφραση αλλα γιαυτο ειστε και εσεις τα κιθαροπλέιερς εδω!!!
η αλλαγη τους χρειαζεται ''ειδικο'' ή ειναι κατι που γινεται και με το manual πχ και την απαραίτητη προσοχη

νομιζω ειναι ενα θεμα που πρεπει να απασχολει τους κατοχους λαμπάτων καθως και οι λαμπες πρεπει να κοστιζουν κατι τοις...
λοιπόν βασικα ηθελα να ρωτησω πόση ειναι η διαρκεια ζωης στις λάμπες των λαμπατων ενισχυτων σε γενικες γραμμες αλλα για να διευκολύνω θα τα θέσω ως εξης...
Διαρκεια ζωης λάμπας οταν ο ενισχυτης χρησιμοποιειται
1. Σε επαγγελματικο rehearsal studio
2. Από ιδιωτη ο οποίος ξερει τι θελει και κατεληξε στο να παρει λαμπατο κεφαλι ή ενισχυτη και εχει βρει τον ηχο του και του συμπεριφερεται καθως πρεπει ακομα και αν τον μεταφερει απο εδω και απο εκει (live, προβες κτλ)
3. Αναλογα την ενταση και το ειδος μουσικης (κυριως metal)
4. Απότι αλλο πιστευετε οτι αξιζει να σημειωθει στο thread....
μιλαμε παντα για ενισχυτες 50 ή 100 WATT κεφαλι-καμπινα, combo
sorry αν εχω κανει λανθασμενη τοποθετηση/εκφραση αλλα γιαυτο ειστε και εσεις τα κιθαροπλέιερς εδω!!!
η αλλαγη τους χρειαζεται ''ειδικο'' ή ειναι κατι που γινεται και με το manual πχ και την απαραίτητη προσοχη