διακοπες σε ευρωπη και αμερικη..ποτε??προτασεις?

+ 1.000.000 superfunk αλλά η απόλυτη αμερικανίλα είναι μία:

DODGE VIPER!!!!!!!! :D :D

http://www.dodge.com/viper/photos.html

¶σχετο αλλά γνωστός μου που δουλευέι στην αμερικανική πρεσβεία μου είπε ότι πλέον για εκδρομή στο America τα πράγματα έχουν γίνει από δύσκολα έως ακατόρθωτα! :cry: Ισχύει;

¶σχετο αλλά γνωστός μου που δουλευέι στην αμερικανική πρεσβεία μου είπε ότι πλέον για εκδρομή στο America τα πράγματα έχουν γίνει από δύσκολα έως ακατόρθωτα! :cry: Ισχύει;
Τι να ισχύει?

Εγώ το Nοέμβρη κατέβηκα Αθήνα για να πάρω βίζα για Αμερική για 1 μήνα και μου δώσανε για 8 χρόνια...

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και πηγαίντε στη Βαρκελώνη κάποτε...

Προσοχή, σας μιλάει ένας κολλημένος εγκάθετος αυτοδύναμος Καταλανός (τρομάρα σου ψάρακα!), αλλά θα περάσετε καλά.

Εξυπακούεται βέβαια πως, ακόμα κι αν δεν τυγχάνετε ποδοσφαιρόφιλοι, οφείλετε να έχετε τσεκάρει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Barca για να κοινωνήσετε κι εσείς με τον ναό γεμάτο...

Έτσι είναι αυτά. Στη Μέκκα και τα Ιεροσόλυμα δεν πας ούτε για ψώνια ούτε για clubbing...Πας για προσευχή...(βλ.λ. Camp Nou) :wink:

Στη Βαρκελωνη παντως εγγυημενα θα φατε το καλυτερο φαγητο της ζωης σας...δεν παιζονται οι ανθρωποι!!! :lol:

Α,και οι τιμες ειναι ακριβως μισες απο την Αθηνα....

Τι να ισχύει?

Εγώ το Nοέμβρη κατέβηκα Αθήνα για να πάρω βίζα για Αμερική για 1 μήνα και μου δώσανε για 8 χρόνια...
ισχυει οτι ισχυε παντα..

αν εισαι απενταρος δεν παιρνεις βιζα που να χτυπας τον αποτετοιο σου κατω,αν εχεις μια αξιοπρεπη φορολογικη δηλωση & μονιμη απασχοληση στην Ελλαδα ή προσκληση απο αμερικανικο πανεπιστημιο,η ευκαταστατο Αμερικανο που μπορει να εγγυηθει για εσενα παιρνεις αμεσως βιζα (μονο μη τους αρχισεις κατα τη διαρκεια της συνεντευξης στις αριστεροπαπαρολογιες & στα "φονιαδες των λαων αμερικανοι"....).... :lol: )

Εμενα παντως μου αρεσει αυτο γιατι οι φοροφυγαδες παιρνουν τα τετοια τους οταν θελουν να βγαλουν βιζα για ΗΠΑ.... :lol:

ουσιαστικα προσπαθουν να προστατευθουν απο την παρανομη μεταναστευση... (σιγα βεβαια μη το καταφερουν με τα συνορα του Μεξικου ορθανοιχτα....)

λεω να οργανωσω τριπ ισλανδια για αυγουστο.

ποιος ξερει να μου πει ινφο?

να μεινω ρεκιαβικ?

απο τιμες τι λέει?

(μονο μη τους αρχισεις κατα τη διαρκεια της συνεντευξης στις αριστεροπαπαρολογιες & στα "φονιαδες των λαων αμερικανοι"....).... :lol: )
Εμενα παντως μου αρεσει αυτο γιατι οι φοροφυγαδες παιρνουν τα τετοια τους οταν θελουν να βγαλουν βιζα για ΗΠΑ.... :lol:
ερωτηση απο την συνεντευξη: " εισαι τρομοκρατης?"

'Εχεις συμετασχει σε τρομοκρατικη ενεργεια τα τελευται χ χρονια? " και κατι τετοια παρομοια... :lol: :lol: :lol:

πιο πολυ μοιαζει με υπευθυνη δηλωση παρα με συνεντευξη απ' οπου θα γινουν καποιες εκτιμησεις για τις προθεσεις σου ή γενικα για τοπ ψυχολογικο σου προφιλ.

Βασικά και μένα κάτι τέτοια μου είπε. Ότι δηλαδή θα πρέπει να έχω υψηλό μισθό και σχετικά μόνιμη δουλειά, ή ότι κάποιος από Αμερική θα πρέπει να εγγυηθεί (και θα πρέπει να είναι συγγενής α ή β βαθμού) γιατί φοβούνται για λαθρομετανάστες και υποψήφιους τρομοκράτες!!!! :roll: Και φυσικά κάπου εκεί χάθηκα κι εν συνεχεία ψιλοαπογοητεύτικα!!! :lol: :lol:

Eγώ πάντως απ'ότι κατάλαβα παίζει μεγάλο ρόλο και το επίπεδο των σπουδών γιατί το όλο ύφος τους άλλαξε απέναντι μου μόλις τους είπα ότι έχω MA και όταν απάντησα θετικά στο αν θα με ενδιέφερε μια υποτιθέμενη καριέρα στις ΗΠΑ.

Εγώ έχω πάει μόνο Βαρκελώνη (πέρισυ) και μου άφησε άριστες εντυπώσεις! Απίστευτη πόλη (μόνο και μόνο σκεφτείτε ότι έμεινα μια εβδομάδα και γύρισα με 5 giga φωτογραφίες 8O 8O 8O ). Όποιος δεν έχει πάει, να πάει! ΤΩΡΑ!

Επίσης, ετοιμάζομαι κατά Μάρτη - Απρίλη να πάω για ένα 10ήμερο Νέα Υόρκη, οπότε θα παρακαλούσα όσους έχουν πάει, αν μπορούν, να μου πουν κανένα μέρος να επισκεφτώ (που να έχει σχέση με μουσική, liveάδικο ασ πούμε ή καταστήματα οργάνων κλπ. ή τέλος πάντων κάτι που να αξίζει και που δεν θα το δείς αν δεν ξέρεις).

Επίσης, ετοιμάζομαι κατά Μάρτη - Απρίλη να πάω για ένα 10ήμερο Νέα Υόρκη, οπότε θα παρακαλούσα όσους έχουν πάει, αν μπορούν, να μου πουν κανένα μέρος να επισκεφτώ (που να έχει σχέση με μουσική, liveάδικο ασ πούμε ή καταστήματα οργάνων κλπ. ή τέλος πάντων κάτι που να αξίζει και που δεν θα το δείς αν δεν ξέρεις).
εχω ζησει 4 χρονια στην Νεα Υορκη..

Μη φοβασαι απο την πρωτη μερα θα αισθανεσαι ΑΝΕΤΟΣ & Νεο Υορκεζος :lol: δεν υπαρχει ευκολοτερη πολη στον κοσμο & τα καλα δεν ειναι κρυμμενα,ξεκινα παντως απο μια βολτα στους 42 δρομους για μουσικα οργανα (κι αν γυρισεις πισω στην Ελλαδα σφυρα μου.. :lol: )

θα παρακαλούσα όσους έχουν πάει' date=' αν μπορούν, να μου πουν κανένα μέρος να επισκεφτώ (που να έχει σχέση με μουσική, liveάδικο ασ πούμε ή καταστήματα οργάνων κλπ. ή τέλος πάντων κάτι που να αξίζει και που δεν θα το δείς αν δεν ξέρεις).[/quote']
Δεν έχει άμεση σχέση με μουσική αλλά νομίζω σε ένα νησάκι εκεί απ'έξω έχουν ένα μεγάλο άγαλμα που πολύς κόσμος πάει και το βλέπει :lol: :lol: 8)

Απίστευτη πόλη (μόνο και μόνο σκεφτείτε ότι έμεινα μια εβδομάδα και γύρισα με 5 giga φωτογραφίες 8O 8O 8O ).
Τι έκανες στη Βαρκελώνη βρε!!! Βαρούσες κόντρα με τους Κινέζους??? :lol: :lol:

Απίστευτη πόλη (μόνο και μόνο σκεφτείτε ότι έμεινα μια εβδομάδα και γύρισα με 5 giga φωτογραφίες 8O 8O 8O ).
Τι έκανες στη Βαρκελώνη βρε!!! Βαρούσες κόντρα με τους Κινέζους??? :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Αν και μπέρδεψες Κινέζους-Γιαπωνέζους :lol: :lol:

Φυσικά: οι μεν είναι ψηλοί ξανθοί γαλανομάτες ενώ οι δε κοντοί ξανθοί γαλανομάτες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φυσικά: οι μεν είναι ψηλοί ξανθοί γαλανομάτες ενώ οι δε κοντοί ξανθοί γαλανομάτες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά, αυτό γνωστό, αλλά ποιοί είναι ποιοί; ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back