Διαγωνισμός για σόλο κιθάρας - δωροεπιταγή 100€ από Sweetwater

Νεκτάριος Κοντολέων

Nekkon

Gretsch addict
Πόντοι
1,038

Δεν αξίζει και πολύ το βραβείο, αλλά όταν παίζει διαγωνισμός για σόλο κιθάρας πάντα μου φαίνεται ότι έχει ένα ενδιαφέρον. Ο συγκεκριμένος μάλιστα σε προκαλεί να γίνεις μελωδικος σε ένα track 20 δευτερολέπτων. Είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται γιατί συνήθως τα σόλο που έχουν μία μελωδία θέλουνε και ένα χρόνο για να ξεδιπλωθούν. Εγώ έστειλα μία συμμετοχή έτσι για το χαβαλέ μου. Μόλις μαζευτούν 20 συμμετοχές θα κρατήσει το διαγωνισμό άλλη μία εβδομάδα και μετά θα διαλέξει νικητή. Σήμερα πάντως που μου απάντησε ακόμα δεν έχει μαζέψει 20 συμμετοχές

Ήμουν έτοιμος να ρίξω τρελό rant γιατί νόμιζα ότι τα δίνει το Sweetwater. Δεν είναι $100 από Sweetwater, αλλά για Sweetwater. Ένα μικρό κανάλι είναι που δίνει δώρο μια gift card. Έρχονται παραγγελίες από το Sweetwater στην Ελλάδα; Πιο μεγάλο κόστος θα βγάλει το τελωνείο ?

Ήμουν έτοιμος να ρίξω τρελό rant γιατί νόμιζα ότι τα δίνει το Sweetwater. Δεν είναι $100 από Sweetwater, αλλά για Sweetwater. Ένα μικρό κανάλι είναι που δίνει δώρο μια gift card.

Και αν τα έδινε τα 100 το Γλυκονέρι τι θα άλλαζε δηλαδή?

Πάλι θα πλέρωνες τελώνηδες.

Και αν τα έδινε τα 100 το Γλυκονέρι τι θα άλλαζε δηλαδή?

Πάλι θα πλέρωνες τελώνηδες.

Ένας τιτάνας μουσικών καταστημάτων δίνει $100; Για να μαζευτούν όλοι οι παλιοpro να γράφουν παπάδες, να δημιουργήσουν traffic, για τι, για $100; Λίγο ξεφτίλα δεν είναι; Μπορεί να υπερβάλλω.

Ένας τιτάνας μουσικών καταστημάτων δίνει $100; Για να μαζευτούν όλοι οι παλιοpro να γράφουν παπάδες, να δημιουργήσουν traffic, για τι, για $100; Λίγο ξεφτίλα δεν είναι; Μπορεί να υπερβάλλω.

Βρε ναι, εντάξει, αλλά από την μεριά του Έλληνα συμμετέχοντος, δεν έχει διαφορά.

Είτε είναι από το Γλυκονέρι το 100άρικο, είτε από τον μπάρμπα Τζιμ, το ίδιο θα πάρει.

Μην πω τώρα τι θα πάρει και φάω κανένα μπαν ασούμε.

Δεν έχει δωρεάν μεταφορικά από ένα κόστος και πάνω; Όπως είναι thomann 300€ κλπ; Ένα αυτό. Το τελωνείο πόσο να βγαίνει για ένα μπουτικοπέταλο πχ;

Το τελωνείο πόσο να βγαίνει για ένα μπουτικοπέταλο πχ;

Εξαρτάται.

Άλλο τελωνείο για τα διστόρσια, άλλο για τα ντιλέγια ασούμε. :classic_tongue:

Πλάκα κάνω.

Εμ έτσι είναι φίλωζ, για αυτήν την κιθάρα έκανα φασαρία στον Νάκα ασούμε που λες κ εσύ κυρΦάσιον

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κιθάρας εδώ, αλλά συνολικής αλυσίδας.

Για πες με τι έπαιξες (όλη την αλυσίδα εννοώ).

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κιθάρας εδώ, αλλά συνολικής αλυσίδας.

Για πες με τι έπαιξες (όλη την αλυσίδα εννοώ).
Μου βγάζει καλό γκάζι στον brigde. 

Ντρέπομαι. 

Παίζω με plugin.

Αμαρτία εξομολογημενη δεν είναι αμαρτία ?

Πολύ καλό το σόλο. Όντως δεν είχες χρόνο να κάνεις τίποτα παραπάνω.

Ηχαρα, και ας έπαιξες με plugin.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Ντρέπομαι. 

Παίζω με plugin.

Βρε παλαβός είσαι?

Άκου εκεί ντρέπεσαι.

Τι είναι τα πλαγκίν, τίποτα κακό?

Ίσα ίσα, αφού έχεις ωραίο ήχο, πρέπει να πεις τι χρησιμοποίησες, και πώς.

Βρε παλαβός είσαι?

Άκου εκεί ντρέπεσαι.

Τι είναι τα πλαγκίν, τίποτα κακό?

Ίσα ίσα, αφού έχεις ωραίο ήχο, πρέπει να πεις τι χρησιμοποίησες, και πώς.
Σωστά.

Το plugin είναι το Neural DSP Gojira. Χρησιμοποίησα το preset Lead του Charlie Robbins.

Για όσους θέλουν να κάνουν αναλογικό ΡικΡιέΣιο είναι:

Bridge μαγνήτης τύπου filtertron σε ενισχυτή τύπου EVH 5150 με delay και reverb μετά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back