- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
Εξ' ου και έχει γραφτεί το άσμα "εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον Παίδαρο".Nikolas είπε:Επειδή μένω κοντά στο Μέγαρο
Εξ' ου και έχει γραφτεί το άσμα "εγώ δεν πάω Μέγαρο, θα μείνω με τον Παίδαρο".Nikolas είπε:Επειδή μένω κοντά στο Μέγαρο
Σώπα καλέ, τι μας λες? ;Dexpired είπε:Ο blackrow πουλαει τρελα και θελει να μας καταστρεψει τη συζητηση .
Σε ευχαριστώ για την άποψή σου περί του επαγγελματικού προσανατολισμού μου, αλλά δεν καταλαβαίνω πως στο διάολο κατέληξες σε ένα τέτοιο συμπέρασμα ;DΔεν αναφερει τιποτα επικοδομητικο και καλυτερα να ασχοληθει με την πολιτικη αντι της μουσικης.
Πλαγίως πως θα μου το έλεγες φίλε μου καλέ? Σε παρακαλώ απάντησε αν θέλεις. το επιθυμώ με όλο μου το είναιBlackrow μονο αναληθειες λες, με ενοχλει παρα πολυ και για αυτο στο λεω ευθεως.
Κι εσύ είσαι επιεικώς ανορθόγραφος αλλά δεν το κάνω θέμα.Εισαι επιεικως απαραδεκτος.
Καταρχην οι συμμετοχες εκλεισαν, ηταν μεχρι προχθες νομιζω ή κατι τετοιο.Nikolas είπε:Έτσι από περιέργεια κι επίσης γιατί ΔΕΝ πήγα να ρωτήσω προσωπικά: Έχουμε νέα για το θέμα αυτό τελικά; Ή τσάμπα η ψηφιακή μελάνη;