+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδεςharisz είπε:μα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding παρά το γρήγορο παίξιμο...
πολυ σωστα!harisz είπε:μα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding παρά το γρήγορο παίξιμο...
Σε πολλές περιπτώσεις είναι γρήγορο και ουσιώδες. Αναλογά την μουσική που μας αρέσει περισσότερο, εκεί θα μας φανεί "ουσιώδες".punksnotdead είπε:+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδεςμα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding παρά το γρήγορο παίξιμο...
Ασθένεια των δακτύλων. Κύριο σύμπτωμα: αδυναμία να κρατήσεις την ίδια νότα για πάνω από 1/100 του δευτερολέπτου. Ομάδα υψηλού κινδύνου: οι κιθαρίστες με λατινογενή ονόματα, π.χ. Di Meola, Petrucci, Satriani, Vai, Impelliteri. Θεραπεία: ειδική αγωγή στην οποία ο ασθενής υποχρεώνεται να ακούει Gilmour και Santana 5 ώρες τη μέρα.prang είπε:τι είναι το shredding παρακαλώ;; για εμάς τους άσχετους..
δεν ξέρω αν είναι shredding αλλά έστω και αν πρόκειται για κάποιας μορφής shredding, είναι ακουστικά πιο όμορφο από αυτό που συνη8ίζουμε να ορίζουμε ως shredmatawan είπε:ούτε σε εμένα αρέσει το shredding, αλλά δε μου φαίνεται να απέχει και πολύ απο shredding, αυτό που παρατίθεται στο βίντεο...
προτιμώ αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=25RvDYU0qEc
ψάξε το κομμάτι ως les yeux noirs από άλλους τζαζοτσιγγάνους-reinhardt,lagrene,schmitt κλπ κλπMr. Guitar himself! Αλλά και το τραγούδι, το Ochy Chornya, εξαιρετικό!
ίσως έχεις και δίκιο σε ένα βα8μό,απλά νομίζω πως το shredding δεν ορίζεται μόνο τεχνικά αλλά και ηχητικά..Σε πολλές περιπτώσεις είναι γρήγορο και ουσιώδες. Αναλογά την μουσική που μας αρέσει περισσότερο, εκεί θα μας φανεί "ουσιώδες".+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδεςμα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding παρά το γρήγορο παίξιμο...
Το πρώτο βίντεο, δεν απέχει από άποψη ταχύτητας και "ουσίας" απ ότι το τζαμάρισμα που κάνουν και οι G3 ή οι california guitar trio. Nαι μεν διαφορετική μουσική/οι και διαφορετικά ηχοτοπία, αλλά μου φάνηκε το ίδιο ουσιώδες με τα άλλα 2 trio που ανέφερα. Πιο εντυπωσιακό το shredding σε κλασσική-ακουστική απ ότι σε ηλεκτρική? Ναι σίγουρα. Ίσως πιο ουσιώδης και οι ντε λουσια, μακλαβιν(το αλλον δεν τον θυμάμαι) από ένα shred του πετρουτσι? Ναι, ίσως. Παραμένει όμως ίδια η ουσία. Shredding εδώ, shredding και κει.harisz είπε:ίσως έχεις και δίκιο σε ένα βα8μό,απλά νομίζω πως το shredding δεν ορίζεται μόνο τεχνικά αλλά και ηχητικά..Σε πολλές περιπτώσεις είναι γρήγορο και ουσιώδες. Αναλογά την μουσική που μας αρέσει περισσότερο, εκεί θα μας φανεί "ουσιώδες".+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδεςμα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding παρά το γρήγορο παίξιμο...
Aν θεωρείς αυτούς schreders κάτι δεν πάει καλά... Ειδικά ο Vai. Μπορεί να παίζουν γρήγορα, αλλα παίζουν ουσιώδη πράγματα. Ειδικά με το Joe λίγα τα λόγια σου παρακαλώ.spy είπε:Satriani, Vai,τι είναι το shredding παρακαλώ;; για εμάς τους άσχετους..
Ίντα λες ρε τζιτζι; Δηλ. shredder=αυτός που παίζει ανούσια; Πάντως το Satriani και το Vai όλοι shredders τους λένε.lambrosgg είπε:Aν θεωρείς αυτούς schreders κάτι δεν πάει καλά... Ειδικά ο Vai. Μπορεί να παίζουν γρήγορα, αλλα παίζουν ουσιώδη πράγματα. Ειδικά με το Joe λίγα τα λόγια σου παρακαλώ.
Scredder είναι αυτός που παίζει γρήγορα χωρίς να παίζει κάτι ουσιώδες ή μελωδικό. Να ανεβοκατεβαίνει κλίμακεσ δλδ ή αρπέτζια κλπ. Δηλαδή άμα είναι ο Satriani ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο VAI που δεν παίζει καν γρήγορα, απλως είναι εφεδιάρης τότε ο malmsteen/petrucci/michael romeo τί είναι?spy είπε:Ίντα λες ρε τζιτζι; Δηλ. shredder=αυτός που παίζει ανούσια; Πάντως το Satriani και το Vai όλοι shredders τους λένε.Aν θεωρείς αυτούς schreders κάτι δεν πάει καλά... Ειδικά ο Vai. Μπορεί να παίζουν γρήγορα, αλλα παίζουν ουσιώδη πράγματα. Ειδικά με το Joe λίγα τα λόγια σου παρακαλώ.