Καλώς ήρθες Πάνο. Τι σκέφτεσαι να πάρεις;Καλησπέρα, για αγορά μπάσου (400 ευρώ) μέσω ebay από Ιαπωνία, τι ισχύει για τελωνείο, φόρους κτλ? Ευχαριστώ
Τίποτα, μετά το post του Superfunk!!!!!!Καλώς ήρθες Πάνο. Τι σκέφτεσαι να πάρεις;
Κοιτα με το γιεν 40% κατω σε σχεση με το 2019...παιρνεις ΠΟΛΛΑ ακομα και με δασμους και ΦΠΑ....με το ζορι κρατηθηκα το καλοκαιρι που πηγα να μη γεμισω ενα ΚοΝΤΕινερ κιθαΡΑΙ...?Τίποτα, μετά το post του Superfunk!!!!!!
Να σου πω... Γιατί αν είναι να πάρεις κάτι που αξίζει 400 ευρώ εκεί και να σου φτάσει εδώ 1000+, πάρε κάτι από Ευρώπη ?Τίποτα, μετά το post του Superfunk!!!!!!
Ναι και μπράβο στην BOJ που το κρατάει κάτω, αλλά... Τα μεταφορικά από το Nippon πρέπει να παίρνουν κεφάλια (δεν γνωρίζω κόστη, αλλά αυτή είναι η αίσθηση μου).Κοιτα με το γιεν 40% κατω σε σχεση με το 2019...παιρνεις ΠΟΛΛΑ ακομα και με δασμους και ΦΠΑ....με το ζορι κρατηθηκα το καλοκαιρι που πηγα να μη γεμισω ενα ΚοΝΤΕινερ κιθαΡΑΙ...?
Τα μεταφορικά από το Nippon πρέπει να παίρνουν κεφάλια
Αφορά όλες τις χώρες ή μόνο την Ιαπωνία?free shipping λεει ο ιαπωνας
Λοιπόν μιλούσα νωρίτερα για εσένα με τον @Nestoras και του έλεγα: "Να δεις ότι θα είναι κάνα 80's Japan, κάνα Aria ή κάποιο Ibanez"... Κοντά έπεσα.ευχαριστω για τη βοηθεια, εχω βρει ενα yamaha superbass sb500s του 1980, free shipping λεει ο ιαπωνας
free international shipping λεει
Ρε μάστορα- από απλή περιέργεια ρωτάω- γιατί να χρεωθεί κάποιος (δεν ξέρω πόσα) για να στείλει ένα κούτσουρο στην άλλη άκρη του πλανήτη; ?τοτε εισαι μπρουκλης, ενα 25% πανω στην τιμη υπολογισε (αν η τιμη ειναι σε γιεν η ισοτιμια ειναι σημερα στο 0,0063)
Πόσα να πληρώσει για αυτό;