η ενοτητα υπαρχει,απλα οχι στην αρχικη σελιδα.τωρα για την διαγραφη της απαντησης σου...Θα ηθελα να ξερω ποιος και γιατί εκανε delete το post που εκανα στηνθεματικη ενοτητα "Ελλάς - Ευρώπη : Σημειώσατε Χ"(Ειναι η τεταρτη φορα που συμβαίνει!!!).
και κατοπιν εξαφανισε ολη την ενοτητα.
Aiolos έχεις το δίκιο, καθώς και πριν μία μέρα σβήστηκε η απάντησή σου στο θέμα με τα ηχεία (όπου πρότεινες τα Genelec). Η απάντηση είναι ότι έχουμε λίγα προβληματάκια με τον σέρβερ τις τελευταίες μέρες και διάφορα πράγματα σβήστηκαν λόγω ατυχήματος.τεταρτη φορα που συμβαίνει!!!
μπα μη το λες εδω λειπει ολοκληρο θρεντ απο την πεμπτη to βραδυ...Δεν καταλαβαινω Eyeprotocol μονο το δικο μου και του abraxas σβηστηκε:Οσες άλλες ενοτητες παρακολουθουσα ειναι μια χαρα και δεν λειπει τιποτα!!!
φιλικα
Λείπουν 80κάτι ποστς βασικά, απο τετάρτη βράδυ και πέμπτη πρωι. Εμένα στανταρ φύγανε καμια 15αριά στο χαμένο τοπικ.Δεν ήταν κάτι που έγινε ειδικά σε σενα πιστεύω...Δεν καταλαβαινω Eyeprotocol μονο το δικο μου και του abraxas σβηστηκε:Οσες άλλες ενοτητες παρακολουθουσα ειναι μια χαρα και δεν λειπει τιποτα!!!
φιλικα
Παιδια το ξερω οτι την τελευταία εβδομαδα εχουν χαθει πολλα.Εγω μιλησα για σημερα το μεσημερι(Παρασκευη) απο τις τρεις εως τις πεντε περιπου.