want looping? DD7want auto-swells? Echo Park
want subtle modulation? Carbon Copy
Want unqiue sound delay? DE7
Want clean, clean delays with tap? DD5
Want presets? Tough luck (get 2 $50 pedals)....some good ones: Digidelay, PB&J, AxleGrease, Danecho, DD3
+1aenimal είπε:Για' δεν ψαχνεσαι στα μεταχειρισμενα? Θες ντε και καλα καινουργιο? με 100€ μαξ βρισκεις αρκετα καλα delays. Μη σου πω οτι θα σου περισσεψουν και κατι αλλο 8)
Θα έχεις τις επιφυλάξεις σου δεν σου είπε κανείς όρμα και ότι γίνειmamakin είπε:Είδα τώρα ότι πωλείται στα μεταχειρισμένα ένα delay από crazy tube circuits και το πετάλι της digitech που πρότεινε ο superfunk.
Το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει ποτέ μεταχειρισμένα και ψιλοφοβάμαι λίγο μην την πάθω από κανέναν «αετονύχη».
Σίγουρα όπως είπε και ο kbasilis θα έχεις κάποιες επιφυλάξεις! Τσέκαρε στο YouTube η ακόμα καλύτερα σε μαγαζιά πιο απ’ όλα σου αρέσει και βαλε εσύ μια αγγελία ζήτησης ,ώστε να μπορείς να το τσεκάρεις από κοντά!!mamakin είπε:Το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει ποτέ μεταχειρισμένα και ψιλοφοβάμαι λίγο μην την πάθω από κανέναν «αετονύχη».
Οταν εχει να κανει με αγορα ανω του 100αρικου (πλεον) , εξυπακουεται οτι θα πρεπει να κανεις τους αναλογους ελεγχους. Αν δεν το κανεις μεριδιο ευθυνης εχεις και εσυ. Μη σου πω το μεγαλυτερο.jimi Ts. είπε:Προσοχη λοιπον τα λαμογια καραδοκουν (και ειναι και ποιο κοντα απ οσο νομιζουμε)
και γτ ρε παιδια δε κανετε μια αρνητικη κριτικη,για να μην τη πατησουν κ αλλοι?jimi Ts. είπε:Kαλά κανει και εχει επιφυλαξεις , εγω προσφατα βρηκα μια κιθαρα απο ενα τυπο στο Βολο που μοσχοπουλαει ρεπλικες για γνησιες , και το παραξενο ειναι οτι δεν εχει αντιδρασει ακομα κανεις... Και μου εκανε τρελη εντυπωση (πουλουσε Custom shop κιθαρα μιση τιμη σε καινουργια κατασταση) και ευτυχως ενας φιλος που ηξερε την "περιπτωση" μου ειπε τη παιζει με τον τυπο.
Προσοχη λοιπον τα λαμογια καραδοκουν (και ειναι και ποιο κοντα απ οσο νομιζουμε)
Φιλικα Δημητρης
Καλημερα,mamakin είπε:Είδα τώρα ότι πωλείται στα μεταχειρισμένα ένα delay από crazy tube circuits και το πετάλι της digitech που πρότεινε ο superfunk.
Το θέμα είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει ποτέ μεταχειρισμένα και ψιλοφοβάμαι λίγο μην την πάθω από κανέναν «αετονύχη».