Deep Crunch VST Demo

Gregg βάλθηκες κι εσύ να μας αρρωστήσεις βραδιάτικα!!!

Φοβερό παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος! Αν θέλεις, πες μας λεπτομέρειες για την ηχογράφησή σου (settings στο effect και κιθάρα βασικά) ;)

messalion είπε:
βαλτε και αλλοι κλιπακια ποσταρετε με τα settings απο το συγκεκριμενο προγραμμα ετσι για να γουσταρουμε και να δουμε και τις δυνατοτητες (του plug in)  ;D
+1000!!!

Λοιπον, η κιθαρα ειναι μια στρατ με το 57/62 σετ μαγνητων. Στο deep crunch τα μπασα ειναι λιγο πριν το 12, τα μεσαια ειναι μερικα τσικ μετα το 12 και τα πριμα καπου στο 3 οκλοκ.

Στο heavy tone που ειναι το 2ο, οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες με εξαιρεση τα πριμα που ειναι στο 4 οκλοκ :P.

Μετα reverb απο το cubase 4 και λιγο eq. Στο καναλι του deep crunch ενα απαλο V. Στο καναλι του heavy tone, εδωσα λιγα περισσοτερα πριμα με το eq.

Το συγκεκριμενο vst τα σπαει. Ακομη και αν κοστιζε, θα αξιζε να το σκεφτει καποιος 8)

το vst σκοτωνει και ειναι πολυ ευελικτο

συμπερασματα:

αν δεν εχεις χρονο και εχεις και την κοπελα πανω απο το κεφαλι σου να σου δινει μονο 10 λεπτα τοτε....το καλυτερο που μπορεις να καταφερεις ειναι αυτο που σας παραθετω...

Υ.Γ.:σορρυ για αυτο που θα ακουσετε (οσοι μπειτε στον κοπο)

τα settings τα παραθετω στην φωτο κατω

ολα παιχτηκαν με ibanez s470 με hot rails μαγνητες

το main riff (μεσαια θεση με split τον πισω μαγνητη και το eq οπως φενεται στην φωτο)

το "solo" (πισω θεση humbucker και το eq οπως φενεται στην φωτο )

βριστε αφοβα :D

heptone_settings.jpg

blues_idiot.mp3

Attachments

Παιδιά, τα παιξίματα που άκουσα είναι εξαιρετικά αλλά το plugin ούτε εμένα μου κάνει κούκου.

Jazzjoker είπε:
το plugin ούτε εμένα μου κάνει κούκου.
Το 'βλεπες, το 'παιξες? ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Το 'βλεπες, το 'παιξες? ;D ;D ;D
Η αλήθεια είναι ότι δεν το 'παιξα. Το "μη κούκου"  ;D προέρχεται από τους ήχους που άκουσα εδώ. Δε με ιντρίγκαρε να το εγκαταστήσω και να το δοκιμάσω.

longshadow είπε:
>:(#*&*$#!! >:(!!!           :D ;D ;D ;D

Είσαι drummer?
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια  ;D

οχι δεν ειμαι drummer ??? πως σου ηρθε ?

Η αλήθεια είναι ότι δεν το 'παιξα. Το "μη κούκου"  ;D προέρχεται από τους ήχους που άκουσα εδώ. Δε με ιντρίγκαρε να το εγκαταστήσω και να το δοκιμάσω.
σιγα την εγκατασταση ρε .......ενα dll ειναι και το χωνεις στα plug ins σου - nothing more nothing less....

η αληθεια ειναι οτι το plug in ειναι κατι σαν ολοκληρωμενο πεταλακι με πολυ καλο response ....λιγο να γυρισεις τα knobs του δλδ καταλαβαινεις διαφορα σε σχεση με κατι αλλα τυπου amplitube (στα πεταλακια αναφερομενος )

πιστευω οτι με μια καλη χρηση καμπινας,εναν orange για κεφαλη και το πεταλακι αυτο (σε plug in μιλαω παντα) θα εβγαζε πολυ ωραιο αποτελεσμα

αυριο που θα την ξαποστειλω την δικια μου θα το περιεργαστω καλυτερα ;D ;D ;D

longshadow είπε:
Έλα μου ντε, ξέρω και γω?  ;D

Τα τύμπανα στο clip τι είναι, addictive?
πιο addictive δεν γινεται  :D :D.....

τι να κανω ? δεν ειχα χρονο σου λεωωωωω :D πεταξα ενα ετοιμο μεσα (πειραζει ? )

messalion είπε:
η αληθεια ειναι οτι το plug in ειναι κατι σαν ολοκληρωμενο πεταλακι με πολυ καλο response
Συμφωνώ απόλυτα ;)

Εγώ θεωρώ ότι με το συγκεκριμένο πετάλι μπορείς μέσα σε 1' (με ελάχιστο tweaking) να βγάλεις έναν αξιοπρεπέστατο (για τα γούστα ΜΟΥ πάντα) overdriven ήχο...

Σε αυτό το κλιπάκι παίζω με τον bridge μαγνήτη της 335 μου με το Deep Crunch σε μια ψιλο-τυχαία ρύθμιση (το drive είναι 10 o'clock περίπου)

Στην ηχογράφηση ακούγεται αρχικά η 335 με το volume του μαγνήτη στο 3, μετά το 6 και μετά στο 10.

Θεωρώ ότι (άσχετα με το παίξιμό μου) πως το clip είναι χαρακτηριστικό του πόσο "ακούει" το συγκεκριμένο VST στο volume της κιθάρας.

deep_crunch_dynamics.mp3

Attachments

Παιδες, μην ξεχνατε οτι εχει και cab sim off που σημαινει ακομη περισσοτερους ηχους με αλλες προσομοιωσεις καμπινων ;)

edit: να'σαι καλα greekdrummer!

Trending...

Νέα θέματα

Back