- Πόντοι
- 198
Ναι καλά.... το πικάπ του Samy μπορεί να λέει και "Запись выходных" ....LK είπε:"rec out" το λένε θείο![]()
![]()
;D ;D ;D
Ναι καλά.... το πικάπ του Samy μπορεί να λέει και "Запись выходных" ....LK είπε:"rec out" το λένε θείο![]()
![]()
;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Ναι καλά.... το πικάπ του Samy μπορεί να λέει και "Запись выходных" ....
Κάτσε τώρα - δεν μας τα λες καλά. Δεν πιστεύω αυτές οι κασέτες που θες να βάλεις σε στικάκια να έχουν πολιτικό στίχο ε?samy paraga είπε:Ντροπή σας ,εδώ παίζεται η τύχη του φόρουμ στο αν θα πρέπει να ομιλούμε πολιτικά ,ή όχι ...
Αν έχουν λέει ? Φίλος τι με πέρασες ντεμέκ κομμουνιστή ? Εγώ αγωνίζουμε με όλες μου τις δυνάμεις για την επικράτηση του κομμουνισμού ,ακόμα και τις καλλιτεχνικάς μου ,δυνάμεις. Οι τελεκάστορες δουλεύουν στη υπηρεσία του κομμουνισμού υπερωριακά ,τρίζουν τα κόκκαλα του Λίο Φένδερε λαίμαι με τη κατάντια των ξύλων του ,μη σου πω κιόλας πως στις ηχογραφήσεις αυτές παίζω σε αρκετά κομμάτια και με μια στρατοκάστερε . Εκεί να δεις κομμουνισμός ;D ;Dharilatron είπε:Κάτσε τώρα - δεν μας τα λες καλά. Δεν πιστεύω αυτές οι κασέτες που θες να βάλεις σε στικάκια να έχουν πολιτικό στίχο ε?
Αφού είναι μινόρε, τι να τα πω; Δεν είναι πχ σαν τα άλλα τα χαρούμενα τα εθνικοσοσιαλιστικά, που τα ακούς και έρχεσαι στο κέφι να εισβάλλεις στην Πολωνία (τυχαίο παράδειγμα).RayDTutto είπε:Μινόρε εμβατήρια ο κόκκινος στρατός; Πες αλεύρι... Η НКВД σε γυρεύει...
Αυτό είναι ματζόρε βρε Σάμυ. Πάρε εδώ ένα έπος σε Σι μινόρε.samy paraga είπε:Μινόρε λαίμαι ,καθότι είμεθα μελαγχολικοί κομμουνισταί ;D ;D ;D
οχι, alternative..samy paraga είπε:Αν έχουν λέει ? Φίλος τι με πέρασες ντεμέκ κομμουνιστή ?
Εμ ,δεν έχεις άδικο ,φτηνοί στα πίτουρα ,ακριβοί στ αλεύρι.marathon είπε:Στο...Μοναστηράκι έψαξες? ;D