Death - Bite the Pain (Neural DSP Demo)

BillTrantos

Δυνατό μέλος
Staff member
Πόντοι
1,058
Συγχωρείστε μου τις τσαπατσουλιές στο intro, ελπίζω να μην αποσπούν την προσοχή από το ηχητικό αποτέλεσμα.

Για κιθάρες χρησιμοποιώ το Neural DSP Nolly, για το μπάσο το Neural DSP Parallax. Στο τέλος του clip έχω τις κιθάρες μόνες τους.

Είχα υποσχεθεί demo των plugins, ελπίζω να μπορέσω να ανεβάσω κι άλλα σύντομα. 

Υπάρχει και ένα μυστικό συστατικό, αν δεν το βρείτε θα το πάρει το ποτάμι άμεσα, δε θέλω να σας παιδεύω. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
'Εφτιαξα το link με Soundcloud, ώστε να υπάρχει player εντός του Noiz και να μη χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι.

Ωραίος παχύς ζουμερος ήχος ρε αδελφέ.

Σα μια μεστή σταυλίσια μπριζολάρα  :classic_tongue:

Δεν έχω γνώσεις βέβαια γύρω από τη διαμόρφωση των ήχων αυτών αλλά δεν έχει σημασία γιατί μου αρέσει!

Υγ: από αυτό που ακούω να φανταστώ ότι σου αρέσουν οι testament;

Ωραίος παχύς ζουμερος ήχος ρε αδελφέ.

Σα μια μεστή σταυλίσια μπριζολάρα  :classic_tongue:

Δεν έχω γνώσεις βέβαια γύρω από τη διαμόρφωση των ήχων αυτών αλλά δεν έχει σημασία γιατί μου αρέσει!

Υγ: από αυτό που ακούω να φανταστώ ότι σου αρέσουν οι testament;

Δεν ακούω πολύ τέτοια μουσική, απλά ήθελα να δουλέψω λίγο το δεξί χέρι, είχα πάνω από 6 μήνες. 

Και Death και Testament έχω ακούσει ελάχιστα. Από metal προτιμώ κυκλοφορίες από το 2010 και μετά.

Αυτό που έκανα εδώ και με εντυπωσίασε ως αποτέλεσμα, ήταν ότι έγραψα τις κιθάρες σε Standard E και με το Whammy pedal του Neural DSP: Gojira τις έριξα ένα τόνο κάτω, χωρίς να "χαλάσει" ο ήχος. Σε 2-3 φίλους που το έστειλα δε μπόρεσαν να καταλάβουν ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο. 

Έχω εντυπωσιαστεί με αυτά τα plugins γενικότερα, να 'ναι καλά το -20% loyalty bonus και μπόρεσα να πάρω μερικά μαζεμένα στην Black Friday.

Τωρα το επιασα οτι death λεγεται το γκρουπ...

Ενδιαφερον παντως. Δεμενο βγηκε και με καλο ηχο.

έγραψα τις κιθάρες σε Standard E και με το Whammy pedal του Neural DSP: Gojira τις έριξα ένα τόνο κάτω, χωρίς να "χαλάσει" ο ήχος.

Αυτό είναι όντως απίστευτο.

Σε καμία περίπτωση δε καταλαβαίνεις ότι είναι standard E....!

Τωρα το επιασα οτι death λεγεται το γκρουπ...

Ενδιαφερον παντως. Δεμενο βγηκε και με καλο ηχο.

Κουνάει λιγάκι, αλλά είπα να μην κάνω 100 takes.

Αυτό είναι όντως απίστευτο.

Σε καμία περίπτωση δε καταλαβαίνεις ότι είναι standard E....!

Μέχρι και 2 τόνους κάτω είναι πάααρα πολύ πειστικό. Μετά αρχίζει και χαλάει. Πολύ χρήσιμο πάντως.

Μου άρεσε πολύ Bill.

Δεν είναι βέβαια review ακριβώς, αλλά είναι καλό.

Πιο πολύ μου άρεσαν τα θέματά σου.

Αν τα έχεις αυτά σε review, βάλτα να δουλέψουν και σε συνθέσεις.

Ένα "μπράβο" από μένα.

EDIT: Τώρα είδα ότι είναι ήδη σύνθεση από μπάντα.

Το "μπράβο" ισχύει όμως για το παίξιμο και τον ήχο.

Μου άρεσε πολύ Bill.

Δεν είναι βέβαια review ακριβώς, αλλά είναι καλό.

Πιο πολύ μου άρεσαν τα θέματά σου.

Αν τα έχεις αυτά σε review, βάλτα να δουλέψουν και σε συνθέσεις.

Ένα "μπράβο" από μένα.

EDIT: Τώρα είδα ότι είναι ήδη σύνθεση από μπάντα.

Το "μπράβο" ισχύει όμως για το παίξιμο και τον ήχο.

Γενικά μου αρέσει να παρουσιάζω ήχους σε περιβάλλον μίξης κυρίως, γιατί όλα εκεί καταλήγουν συνήθως. Δεν είναι review γιατί δε χρησιμοποίησα όλες τις δυνατότητες των plugins, αλλά ίσως μετονομάσουμε το thread ώστε να ανεβάζω εδώ διαφορετικά είδη κλιψ και τελικά προκύψει ένα σύνολο διαφορετικών ήχων. 

Μακάρι να τα είχα γράψει εγώ αυτά, αλλά με πρόλαβε ο συγχωρεμένος ο Chuck, φοβερός παίκτης και συνθέτης.

Αδερφε D ακους....η κιθαρα του ειναι σε Ε και την εριξε με το μπλιμπλικι λεει....αν καταλαβα

Αυτό ακριβώς. Η κιθάρα γράφτηκε σε Standard E και ρίχτηκε μέσω Plugin σε Standard D. 

Αδερφε D ακους....η κιθαρα του ειναι σε Ε και την εριξε με το μπλιμπλικι λεει....αν καταλαβα

Ναι, αυτό κατάλαβα και γω.

Καθ'υπερβολή είπα το "απίστευτο" γιατί ακουγεται παρα πολύ ρεαλιστικό και χωρίς glitches δεδομένου ότι έπαιξε μπάλα ψηφιακά.

Άλλωστε, είναι ηλίου φαεινότερον όπως το ανέφερε ο Μπιλάρας.

Μακάρι να τα είχα γράψει εγώ αυτά, αλλά με πρόλαβε ο συγχωρεμένος ο Chuck, φοβερός παίκτης και συνθέτης.

Όντως, φανταστικός παίκτης/συνθέτης όπως και πολύ ωραίος στα φωνητικά!

Αν μπορεί η διαχείριση να αλλάξει τον τίτλο του θέματος σε "Neural DSP Demo", θα ήμουν υπόχρεος.

Ένα πιο modern δείγμα, από κάτι που έτυχε να γράψω γρατζουνώντας.

Πείθει η τέλε για 7χορδη; ?

2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε

Μια χαρά το ριφάκι! Θέλω και γω να γράψω ένα ρε γμτ. Πείραξα εκεί ένα preset, το φερα στα μέτρα μου και γούσταρα...

Πολύ σοβαρό riff κι ας είναι meme YouTuber.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back