- Πόντοι
- 1,788
Ααααααυτο ειμαι my friend.....+12736452754!!!!!raf είπε:ποσο τελειο να ειναι να ξερεις να χαλας σωστα τα λεφτα σου !![]()
Nαι καλα.....ας εμπαινε η κυρα ΜΑΡΙΑ (η μανα μου ) εκει μεσα..και το πρωτο πραγμα που θα ελεγε ειναι:''καλα δεν εχεις καμια γκομενα να βγεις εξω να πατε για κανα ποτο,να πατε κανα ταξιδι που ριχνεις τα λεφτα σου σε αυτα τα χαζοπραγματα?'' ;Draf είπε:anyway, ποσο τελειο να ειναι να ξερεις να χαλας σωστα τα λεφτα σου !![]()
Τι ανάγκη έχει ωρεεεεεεε αυτός ?! ;D ;D ;D ;DVartanis είπε:Σιγα το στουντιο.Ολα μεσα στην υγρασια θα ειναι.![]()
![]()
![]()
Ετυμολογία:ignantios είπε:Ασε οτι δεν εχει πουθενα σεμεν!(δεν ξερω εαν γραφεται ετσι .)
Εισαι θεος. ;D ;D ;DLK είπε:Ετυμολογία:
σεμέν < γαλλική chemin (de table)
Ουσιαστικό
σεμέν ουδέτερο άκλιτο και σεμέ
είδος εργόχειρου, κεντητού ή πλεκτού (με βελονάκι), που στρώνεται κυρίως σε τραπέζι (σ.σ. όχι σε κονσόλα;D)
Συγγενικές λέξεις:
σεμεδάκι
καλα....αυτα τα ακουω βερεσε......ελα να δεις hot rod deluxe με κεντημα επανω και μετα μου λες.... ;DLK είπε:είδος εργόχειρου, κεντητού ή πλεκτού (με βελονάκι), που στρώνεται κυρίως σε τραπέζι (σ.σ. όχι σε κονσόλα;D)
OMG!!!ignantios είπε:ελα να δεις hot rod deluxe με κεντημα επανω και μετα μου λες.... ;D
Απάντησε στην κυρία Μαρία, ότι δεν έχει σεμέν, αλλά αν έρθει μετά τα μεσάνυχτα θα έχει σεμέν ντε φερ, ρουλέτα, στούκι, κόκκαλα, και τα κορίτσια θα σερβίρουν τα ποτά! ;D ;D ;D ;D ;Dignantios είπε:Nαι καλα.....ας εμπαινε η κυρα ΜΑΡΙΑ (η μανα μου ) εκει μεσα..και το πρωτο πραγμα που θα ελεγε ειναι:''καλα δεν εχεις καμια γκομενα να βγεις εξω να πατε για κανα ποτο,να πατε κανα ταξιδι που ριχνεις τα λεφτα σου σε αυτα τα χαζοπραγματα?'' ;D
Ασε οτι δεν εχει πουθενα σεμεν!(δεν ξερω εαν γραφεται ετσι .):![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;Dignantios είπε:Nαι καλα.....ας εμπαινε η κυρα ΜΑΡΙΑ (η μανα μου ) εκει μεσα..και το πρωτο πραγμα που θα ελεγε ειναι:''καλα δεν εχεις καμια γκομενα να βγεις εξω να πατε για κανα ποτο,να πατε κανα ταξιδι που ριχνεις τα λεφτα σου σε αυτα τα χαζοπραγματα?'' ;D
Ασε οτι δεν εχει πουθενα σεμεν!(δεν ξερω εαν γραφεται ετσι .):![]()
Δε θα τις αφησει...θελει να σερβιρει αυτη.. ;Dκαι τα κορίτσια θα σερβίρουν τα ποτά! ;D ;D ;D ;D ;D
Δεν νομίζω! Μόλις δει το στούκι θα πει, εγώ κάνω τη ΜΑΝΑ! Να βλέπω το χρήμα! ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Δε θα τις αφησει...θελει να σερβιρει αυτη.. ;D
Αν το ελικόπτερο δεν έχει καύσιμα λόγω ακρίβειας, είναι ταλαιπωρία να τραβιέσαι! ;D ;D ;Daggelos_ είπε:Έλα μωρε σιγά τα μπροκολα. εγω εχω δυο τέτοια
και με αίθουσα κινηματογράφου, δυο γήπεδα τεννις
εκτροφειο αραβικών αλόγων.
Αλλα βαριέμαι να παω.![]()