Danelectro pedals

drketikios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδιά...κοιτούσα στο ebay και είδα ότι είναι πανφθηνα!!

μετράει να πάρω κανένα??

Μην αρχίσετε με τα ψαγμένα...δεν έχω και τρομερά εξασκημένο αυτί...να δοκιμάσω θέλω!!!! ;D

οντως κ το ριβερμπ ειναι αρκετα καλο οπως κ το κουρδιστηρι κ αρκετα φτηνο...

kabamaru-x- είπε:
το tape echo ειναι ολα τα λευτα
Αν ενδιαφερεστε για το reel echo (μαλλον αυτο εννοεις), πειτε μου να σας το δωσω σε καλη τιμη γιατι δεν το χρησιμοποιω με το μπασο και ειναι κριμα να καθεται. Ποσες φορες να παιξω σπιτι μου το "One of these days" ?... Οντως πολυ καλο το πεταλακι και η danelectro γενικοτερα με τις τιμες της και το design της .

Άλλωστε οπως ολοι ξερουμε δεν ειναι το πεταλι που κανει τον ηχο αλλα το ουγγανεζικο παρκετο στο στουντιο, που ειδικα οταν ειναι αβερνικωτο, αποροφα (εδω αρχιζει το "ψαξιμο") ανεπιθυμητες συχνοτητες απο τον ενισχυτη σου ενω μεταφερει τα vibes στους ενοικους τερμιτες που με την σειρα τους τραγουδανε εκστασιασμενοι αγγελικες αφρικανικες μελωδιες που διχως να το καταλαβαινεις, κανουν πιο πλουσιο τον ηχο σου!

ρε παιδιά αυτά που λέω???  ??? ??? ???

drketikios είπε:
ρε παιδιά αυτά που λέω???  ??? ??? ???
Το fish&chips ισως κατι να λεει. Δεν δειχνει ασχημο απο γνωμες που διαβασα. Το corned beef ειναι πολυ περιορισμενο. Δεν προσφερει ποικιλια.

Το corned beef αμα το πάρω 15 Euro...πιστεύω αξίζει!!!

Mια ψήφο στο tuna melt και από μένα! Απίστευτο πεταλάκι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κοστίζει 25 ευρώ.

gangster είπε:
Mια ψήφο στο tuna melt και από μένα! Απίστευτο πεταλάκι, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κοστίζει 25 ευρώ.
Να σου πω την αλήθεια, όχι ότι είναι το καλύτερο τρέμολο που έχω ακούσει βέβαια, θα ήταν πολύ καλό για τα λεφτά του ακόμα και αν κόστιζε ΑΡΚΕΤΑ περισσότερο! Αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής φυσικά...

Επειδή ο φίλος drketikios (ή όπως αλλιώς μ'αρέσει να τον αποκαλώ: "Γιατί μαμά??" *...για όσους θυμούνται την παλιά διαφήμηση.. :)) υποθέτω ότι ψάχνει γενικά για φτηνά πετάλια, οι περισσότεροι προτείνουν κι αυτά τα 2 σαν φτηνά overdrives:

digitech - bad monkey

behringer - to800 vintage tube overdrive

και λέω οι περισσότεροι γιατί προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα δεν έχω..

*Μην παρεξηγηθείς, όλοι οι μικρότεροι είναι καλό να ρωτάνε, απλά εσυ το κάνεις λίιιιγο παραπάνω.. ;D..

Όντως το"γιατί μαμά?" μου ταιριάζει!!

Αλλά έχω μάθει τόοοοοοοσα πολλά...που δεν μετανιώνω!

Trending...

Νέα θέματα

Back