Custom καμπινα 1Χ12 χωρις μεγαφωνο...

sardas

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Λοιπον επεσε στα χερια μου ενα 12αρι celestion 100w 8o

http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=37_40&products_id=379

θα ηθελα να βρω μια καμπινα να το βαλω, αλλα σε οτι εχω βρει μεχρι τωρα το κοστος ειναι απογορευτικο(για μενα)

πχ στο παραπανω site.

Μηπως εχετε κατι στα υποψιν;

Ευχαριστω

για τις tubetown που σου ειπε ο earendil εχουν ακουστει καλα λογια...για τις benton οχι και τοσο...

και εγω που σκοπευω να παρω μια καποια στιγμη μαλλον tubetown θα παρω...

Earendil είπε:
Πολυ ακριβες για... ξυλινες κουτες :-\

Αν σου αρεσει αισθητικα η harley benton τσιμπα την, εγω παντως θα επαιρνα την epiphone http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_1x12_cabinet.htm που εχει καλυτερο μεγαφωνο και σχετικα επωνυμο το οποιο μπορεις και να πουλησεις εαν θελεις, οποτε σου κοστιζει ελαχιστα περισσοτερο.

bihlas87 είπε:
Πολυ ακριβες για... ξυλινες κουτες :-\
Απεναντίας, είναι μάλλον στη σωστή τιμή για ξύλινες κούτες, η Benton και η Epi είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων νοβοπάν. Και μιλάω αποκλειστικά για το κόστος των πρώτων υλών και της τεχνικής που εφαρμόζεται στη μία και την άλλη περίπτωση, όχι για θέματα ήχου. ;)

H Epi ειναι απλα απιστευτη για τα λεφτα της, και σε κατασκευη αλλα και σε ηχο. Και αφου ο φιλος εχει ηδη μεγαφωνο, μπορει να παρει την Epiphone και να πουλησει το ladyluck (η και αυτο που εχει τωρα, αν του αρεσει περισσοτερο το ladyluck).

Υ.Γ. Παραλιγο να προκαλεσω (παλι) την Οργη του Σουπερφα(ν)κ παλι καλα που το διορθωσα πριν ποσταρω.

αγορια με το epiphone εχω κατι διαφορες με τα ohm

η καμπινα που θελω να φτιαξω ειναι για 8

οσο για το παρε και πουλα(δε λεω καλο σπορ), βαρεθηκα να μαζευω τοσα χρονια και να τα σκοτωνω μετα....

εξαλου το ηχειο το εχω ηδη για πωληση-ανταλλαγη εδω στο νοιζ, αλλα δε βλεπω να φευγει και ειπα να το εκμεταλλευτω με το λιγοτερο δυνατο κοστος-καλητερο αποτελεσμα ;D ;D ;D

και ευχαριστο για τις απαντησεις  :-*

αγορια με το epiphone εχω κατι διαφορες με τα ohmη καμπινα που θελω να φτιαξω ειναι για 8
εχεις  μπερδευτει λιγακι,η καμπινες δεν εχουν....ohm  ;D θα "παρουν" τα ohm του μεγαφωνου που θα τους βαλεις,η συγκεκριμενη Epiphone ειναι σουπερ καμπινα (ειδικα για τα λεφτα της)

Ναι ο ανθρωπος απλα εννοει οτι δε θελει να κανει μεταμοσχευση και μετα να ξεμεινει με ενα μεγαφωνο και να παιδευεται να το πουλησει.

Ακομα ομως φιλε και αν δεν μπεις στον κοπο να πουλησεις το Lady Luck η Epi ειναι μια πολυ ωραια καμπινουλα. Την παιρνεις, βαζεις το 8αρι σου (5 λεπτα δουλεια) και το LL πετα στο σε μια ντουλαπα...παλι πιο φτηνα θα σου βγει απο τις (ωραιοτατες αλλα αρκετα ακριβοτερες) καμπινες που προτεινε ο earendil.

Ναι ο ανθρωπος απλα εννοει οτι δε θελει να κανει μεταμοσχευση και μετα να ξεμεινει με ενα μεγαφωνο και να παιδευεται να το πουλησει.

να και καποιος που με καταλαβαινει  ;) για να μη μιλησω για τον OHM το νομο του και την αυτεπαγωγη γιατι θα ξεφυγουμε  :o  ;D ;D ;D

γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου μια καμπινα, με τα specks απο καποια που σου κανει και να την ντυσεις μετα με δερματινη??  θα σου βγει θεαματικα φτηνά, και ειναι σχετικα ευκολο, ειδικα αν εχεις φιλο μαραγκο να σου κοψει τα ξυλα!

chriskar είπε:
γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου μια καμπινα, με τα specks απο καποια που σου κανει και να την ντυσεις μετα με δερματινη??  θα σου βγει θεαματικα φτηνά, και ειναι σχετικα ευκολο, ειδικα αν εχεις φιλο μαραγκο να σου κοψει τα ξυλα!
Θεαματικά φτηνότερη από μια harley benton ΔΕΝ θα βγει. Για το αν θα είναι καλύτερη από μια harley benton.... δεν μπορώ να το ξέρω... Ολα θα εξαρτηθούν από την επειρία αυτού που θα την κατασκευάσει, την ακρίβεια των σχεδίων και την ποιότητα των υλικών που θα βρεθούν "στην ξυλαποθήκη της γειτονιάς σας".

Θα πρότεινα την κατασκευή καμπίνας μόνο για χάρη του πειραματισμού και για τη "χαράς της δημιουργίας".... και όχι για να γλυτώσουμε 50 ευρώ.  :)

Με την ευκαιρία, δείτε μια καμπίνα που έχω φτιάξει με ένα jensen 12άρι... (την έχω ξαναποστάρει κάπου). Τελικά, την έκανα combo και "στέγασα" μέσα του έναν champion 600.  :)

ενδιαφερον αυτο με το φιλο μαραγκο, γιατι αμα δεν ειναι θα μου κοψει τον...... :-X και οχι ξυλα  8)

τελος παντων μαρεσει η ιδεα με την epiphone, ποιος ξερει μπορει μεχρι τοτε να δωσω και το μεγαφωνο  ;)

ευχαριστω, ολους για τη βοηθεια.

harilatron είπε:
Με την ευκαιρία, δείτε μια καμπίνα που έχω φτιάξει με ένα jensen 12άρι... (την έχω ξαναποστάρει κάπου). Τελικά, την έκανα combo και "στέγασα" μέσα του έναν champion 600.  :)
Πολυ γομαρι ο μικρος, το βαθος του ειδικα. Ποσο ζυγιζει?

harilatron είπε:
Ρε μπας και του δικού μου champion του ξηγηθώ τα δυό από τα 3 δεκάρια που μου περίσσεψαν από την αλλαγή του super Reverb??? ένα εμπρος κι ένα πίσω (τι πλεονέχτης Θεέ μου που είμαι)...

ή να το κάνω αυτό σε έναν παλιό ΜV3 που έχω??? και να βάλω ένα δεκάρι στον Champion???

apo TubeTown ειχα παρει 2 4χ12 για φιολους και ειναι σουπερ, αλλα ειχα πληρωσει 260ευρω μεταφορικα για αυτες τις 2. χΑρλευ ΜπετΟν ειχα την 4χ12 με ν30 και ηταν απο τις απαραδεκτες καμπινες που εχω παιξει ποτε.

Η 2x12 Benton παντος ειναι κατα τη γνωμη μου η πιο value for money καμπινα που εχω ακουσει.Ολα εξαρτουνται βεβαια και απο τον ηχο που ψαχνει ο καθενας, οπως επισης και απο την ικανοτητα του ''ρυθμιζω κεφαλι'' (κατι σαν βγαζω απο τη μυγα ξυγκι ενα πραμα) ;D

Βεβαια η 1χ12 ειναι εντελος αλλο πραμα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back