Αυτη ειναι η τελευταια μου κατασκευη αλλα δυστυχως παρελειψα να βγαλω φωτος απο τη διαδικασια. Εχω μονο "glamour shots" ;Dgeodimitri είπε:ΥΓ: Τι ωραίο μωρό είναι αυτό με το οποίο παίζει ο υιός;[/size]
Στο πουθενα ;D Βεβαια ο γιος μου την ειπε, γιατι στο video δυσκολευοταν να παιξει αυτα που ειχαμε ηχογραφησει χωρις να ακουει πλεον τι παιζει ;D Και εγω επεμενα οτι πρεπει τουλαχιστον να φαινεται το καλωδιο = fail ;Dτο καλωδιο της κιθαρας που παει???[/size]
Terry συμφωνω 100% με την επιλογη σου! Θα τους μεταφερω το μηνυμα με... δημοκρατικο τροπο ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Αν δέχονται παραγγελιές, κάτι από Ratt θα ήταν ευπρόσδεκτο.
;D ;D ;Dimmortalx είπε:Terry συμφωνω 100% με την επιλογη σου! Θα τους μεταφερω το μηνυμα με... δημοκρατικο τροπο ;D
Πολύ ωραία specs!immortalx είπε:geodimitri δεν ανοιξα ξεχωριστο θεμα γιατι δεν εχω φωτος απο τη διαδικασια και φανταζομαι ειναι λιγο βαρετο να βλεπει κανεις μια τελειωμενη κιθαρα
Τα specs ειναι:
Body: Sipo mahogany
Top: Spalted maple
Neck: 3 piece korina with pommele laminates
Fretboard: Pao ferro
Headstock back-plate & cavity cover: Rosewood
Pickups: Dimarzio Super distortion/PAF pro
Bridge: Schaller 455
Tuners: Schaller locking
Electronics: Vol/Tone/3 way switch
Με αυτη ηχογραφησαμε τα tracks στο κομματι του video.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dnasokosm είπε:Εγώ εχω χάσει τον έλεγχο ο δικός μου κάνει πρόβες με δύο μπάντες και γω μαζεύω τις σπασμένες μπαγκέτες απο το πάτωμα ;D