- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Αποφάσισα σε αυτό το thread να βάζω έτσι άναρχα κανα κομμάτι, ότι, όποτε και αν κάνω μέχρι να τελειώσει η καραντίνα.
Όποιος θέλει με ακούει, αν δεν θελει ας μην με ακούει, αν θέλει να πει κατι ας το λέει, οτι θέλει. Ότι να ναι θα βάζω, μπορεί όχι και ολόκληρα κομμάτια, μπορεί και ασυναρτησίες στην πορεία, πείτε οτι να ναι.
να κάνουμε και παρέα. Να πίνουμε και καμια μπυρίτσα. Ε? χαχαχαχαχαχαχχαχαχα Εδώ μαζί θα πήξουμε, στο αγαπημένο μας NOIZ.
Ξεκινάω με αυτό.
Τώρα μια δυο μέρες παίζω λίγο με πραγματική κιθάρα, προσπαθώ δηλαδή εκει ότι μπορώ γιατι δεν ξέρω χριστό, στα πλήκτρα είμαι θεός, όλοι το ξέρουν, αλλα
στην κιθαρα δεν σκαμπάζω μία και είπα ε, ας προσπαθω εκει και ότι γίνει.
Ετσι έγραψα πάνω στο τελευταίο μου κομμάτι, έκανα μια προσπάθεια για κανα σόλο, κανα ριφ εκει να περάσει η ώρα, πρόχειρα.
Με την κιθάρα και ένα preset του guitar rig.
Κάθε σχόλι ευπρόσδεκτο και στο επανείδεν σύντροφοι.
Προβολή συνημμένου FOL REAL GTR COS.mp3
Όποιος θέλει με ακούει, αν δεν θελει ας μην με ακούει, αν θέλει να πει κατι ας το λέει, οτι θέλει. Ότι να ναι θα βάζω, μπορεί όχι και ολόκληρα κομμάτια, μπορεί και ασυναρτησίες στην πορεία, πείτε οτι να ναι.
να κάνουμε και παρέα. Να πίνουμε και καμια μπυρίτσα. Ε? χαχαχαχαχαχαχχαχαχα Εδώ μαζί θα πήξουμε, στο αγαπημένο μας NOIZ.
Ξεκινάω με αυτό.
Τώρα μια δυο μέρες παίζω λίγο με πραγματική κιθάρα, προσπαθώ δηλαδή εκει ότι μπορώ γιατι δεν ξέρω χριστό, στα πλήκτρα είμαι θεός, όλοι το ξέρουν, αλλα
στην κιθαρα δεν σκαμπάζω μία και είπα ε, ας προσπαθω εκει και ότι γίνει.
Ετσι έγραψα πάνω στο τελευταίο μου κομμάτι, έκανα μια προσπάθεια για κανα σόλο, κανα ριφ εκει να περάσει η ώρα, πρόχειρα.
Με την κιθάρα και ένα preset του guitar rig.
Κάθε σχόλι ευπρόσδεκτο και στο επανείδεν σύντροφοι.
Προβολή συνημμένου FOL REAL GTR COS.mp3