Cos_dr - "Soson Kyrie"

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,843
Kαι................ για τους φίλους του synthesizer  ;D

[soundcloud]

[/soundcloud]
Ένα κομματάκι που έφτιαξα για χαβαλέ, πειραματιζόμενος με το v-synth μου.

χαχαχαχαχαχα

cos_dr είπε:
Kαι................ για τους φίλους του synthesizer  ;D

[soundcloud]

[/soundcloud]
Ένα κομματάκι που έφτιαξα για χαβαλέ, πειραματιζόμενος με το v-synth μου.

χαχαχαχαχαχα
we-are-the-robots-ta-ta-tita....

;D

Σαν αντιμνημονιακος Ζαν Μισελ Ζαρ ακουγεται... ;D

Ωραιος..... :)

Α,παιζε λιγο πιο ΑΡΑΙΕΣ φρασεις για να αναπνεουν τα ασΘματα σου εχεις μια ροπη προς το "χωσιμο"  ;)

Superfunk είπε:
Α,παιζε λιγο πιο ΑΡΑΙΕΣ φρασεις για να αναπνεουν τα ασΘματα σου εχεις μια ροπη προς το "χωσιμο"  ;)
Ναι, το έχω αυτό.

Ίσως επειδή δεν έχω τελευταία την ευκαιρία να παίζω-προγραμματίζω συχνά και όταν κάθομαι......... "φλυαρώ" λιγάκι.

Η αρχη μ'αρεσε, αλλα οταν μπηκε το μπιτ, "κουναγε". Κανα quantization δεν παιζει?

Απο το 2'.25" (με αυτο το θεικο sequence στο δεξι καναλι) και μετα, ηταν κουφετο.

Το τριτο μερος OK, ηταν για αρρώστους.

όντως το θεματάκι στο 2 και είναι πολύ ωραίο, αν και θεωρώ τα γκλισάντι (δεν ξέρω πως λέγονται στην συνθι ορολογία) χρονικά δεν μου μοιάζουν πολύ πετυχημένα.

Πάντως είναι παραφορτωμένο...θα το ήθελα πιό άδειο. Να αναπνέει...

Spyros Delta είπε:
Η αρχη μ'αρεσε, αλλα οταν μπηκε το μπιτ, "κουναγε". Κανα quantization δεν παιζει?

Απο το 2'.25" (με αυτο το θεικο sequence στο δεξι καναλι) και μετα, ηταν κουφετο.

δεν μου φαίνεται να "κουνάει"

Μπορεί.

Ναι παίζει να του κάνω, μπορώ. Εύκολο είναι :-)

Ότι θέλωμεν κάνωμεν με τέτοιο εργαλείον.

Το τρίτο μέρος είναι....... αφηρημένη παρασιτική μεταμνημονιακή τέχνη θα μπορούσαμε να το πούμε. Καθαρά αριστερό.

Θα το μελετήσω αυτό με το quantization

Είμαι στα μισα του videoclip που αποφάσισα να φτιάξω, αλλά έχω ξεμείνει απο φαντασία στα πλάνα και το αφήνω να μου ρθει, θα τα κοιτάξω όλα και θα το βάλω και με βιντεοκλίπ για να το προσθέσω στα βιντεοαπομνημονεύματά μου.

Πάντως να ξέρετε οτι δεν μπορεί ο καθένας να δουλέψει το v-synth έτσι, τουλάχιστο να μου αναγνωριστεί αυτό παρακαλώ. Και έχω να δώσω πολλά. Αυτή είναι η ΑΡΧΗ χαχαχαχαχα η ΑΡΧΗ!!!!!!!!! Το μαθαίνω ακόμα σε κάποιες λεπτομέρεις νευραλγικές βέβαια.

Θα γράφω μόνο με αυτό απο εδώ και μπρός οπότε και σε όσους δεν αρέσουν τέτοια κομμάτια και ηχοχρώματα, να αρχίσουν να το συνηθίζουν, δεν με νοιάζει........

Ευχαριστώ όλους σας και να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε ενα δημιουργικό  και καυτό καλοκαίρι, μουσικά και όχι μόνο, χωρίς πολέμους. Γιατί πολεμούν οι άνθρωποι, ποτέ μου δεν το κατάλαβα, αλλά καλού κακού έμαθα να πολεμάω κι εγώ για να αμυνθώ τουλάχιστο άμα μου την πέσουν. χαχαχαχαχαχα

dimsonic είπε:
όντως το θεματάκι στο 2 και είναι πολύ ωραίο, αν και θεωρώ τα γκλισάντι (δεν ξέρω πως λέγονται στην συνθι ορολογία) χρονικά δεν μου μοιάζουν πολύ πετυχημένα.

Πάντως είναι παραφορτωμένο...θα το ήθελα πιό άδειο. Να αναπνέει...
Πορταμεντοειδές με παράλληλη ενεργοποίηση distortion/phasing φιλτρων  το οποίο ενεργοποιείται απο έναν κοντρόλλερ που είναι σαν ακτίνα και κάνει σαν τηλεμετρία όταν περνας και ανεβοκατεβάζεις το χέρι. Θα μπορούσε να είναι και στον χρόνο με αυτοματισμό αλλά το κάνω με το χέρι. Έχει πλάκα, είναι χαρακτηριστικό κοντρόλλερ σε κάποια μοντέλα της Roland

Δεν ξέρω, εγώ το φόρτωσα όσο μου έφτανε η κούτρα μου, σε φάση πιο άδειου ακουγόταν.... πολύ άδειο, μάλιστα αφαίρεσα και άλλα πράγματα που είχα βάλει. Για εμένα είναι καλό.

Τώρα εσείς που το ακούτε αντικειμενικά και εγώ ισως αμα περίμενα λιγες μερες και το ξαναάκουγα θα βρώ κι εγώ πράγματα που θα μπορούσα να βελτιώσω. 

Όμως δεν αξίζει να ασχοληθώ και παραπάνω μαζί του, για χαβαλέ το έφτιαξα.

Βιντεοκλίπ και τέλος, περνάει χαχαχαχχα

Οι παρατηρήσεις όμως λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπόψη, αυτή είναι και η μεγαλύτερη χρησιμότητα της κατηγορίας clips του noiz. Χικ!!! χαχαχαχα

αυτό με το φόρτωμα το παθαίνουμε όλοι.

Θυμάμαι κομμάτια να τα παιδεύω εβδομάδες με κάτι συγκεκριμένο που μου είχε κολλήσει, μέχρι πχ να τα ακούσει η κόρη μου ή κάποιος άλλος και να θέσει ενστάσεις, εγώ να επιμένω και τελικά μετά να μου τα λένε κι άλλοι, πχ εδώ...

Είναι κάτι πράγματα που σου γίνονται εμμονές, κι όμως πολλές φορές αρέσουν μόνο εσένα...

Θα αφαιρέσω στο τριτο μέρος στο τέλος λίγα φρρρρρρρρ, να κλεισει πιο ήρεμα.

Ναι, τώρα που το ακούω δεν μου αρέσει. ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

Πριν ανοίξω το θέμα το διάβασα "σόουσον κάιρι" και κάπως έτσι ξέρω ότι είναι πολύ αργά και θα τ'ακούσω αύριο!  ;D

X-minor είπε:
Πριν ανοίξω το θέμα το διάβασα "σόουσον κάιρι"
αη χερντ γιου κολντ μαη νεημ

xo_Aivvw_N_400x400.jpg

Spyros Delta είπε:

Ααααυτό! ;)

Superfunk είπε:
ευτυχως στα αντιμνημονιακοευρωπαικα γραπτα σου εισαι λιτος και συντομος  ;D
Το ίδιο το μνημόνιο δεν είναι τόσο λιτό και σύντομο. Κάποιοι λένε πως ήταν τόσο μεγάλο που δεν προλαβαν να το διαβάσουν. Το ίδιο γίνεται με κάθε επικαιροποίησή του που χτυπάει το λαό σαν χταπόδι και τον πνίγει,  γι αυτό βάζω samples-ελεγείες στις συνθέσεις μου, για να ακούσει ο Θεος. Κάνουμε ότι μπορούμε χαχαχαχαχαχαχαχα

@yameth Θα τα κοιτάξω, εμένα δεν μου φαίνεται εκτός χρόνου, θα το βάλουμε στο "μικροσκόπιο" εδώ η όμαδα παραγωγής, έχουμε έκτακτη σύσκεψη το βράδυ και ήδη ξεκίνησαν να αλλάζουν κάποια πράγματα, με το release του videoclip θα το ανεβάσουμε

Σας ευχαριστώ  για τις πολύτιμες παρατηρήσεις!!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλοι μου!!!

Θα το φτιάξουμε με ρυθμούς δημοσίου. Θα βάλουμε και οδοιπορικά από το χώλ στο σαλόνι.

Να δείτε οταν σκάσει το σκάνδαλο, πληρώνατε ολόκληρη ομάδα παραγωγής cos_dr  με τους φόρους σας και τελικά ήταν μόνο ΕΝΑΣ χαχαχαχαχαχαχαχα

Σοβάρεψε τις φωνές, κόψε το τρίτο μέρος και να το καλοκαιρινό χιτάκι.....

Photo-060.jpg

Υ.Γ......και καλός πολίτης.... 8) 

Πολύ ωραίο. Μπράβο μάστορα. Βγάλε το τρίτο μέρος που ψάχνεις για σταθμό στα βραχέα και είμαστε εντάξει.

RayDTutto είπε:
Πολύ ωραίο. Μπράβο μάστορα. Βγάλε το τρίτο μέρος που ψάχνεις για σταθμό στα βραχέα και είμαστε εντάξει.
Ήταν εξωγήινη εκπομπή αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί δεν καταλαβαινουμε την ερώτηση. 

Και να απαντήσουμε....  Ώσπου να φτάσει.......  Καλά κρασα. 

cos_dr είπε:
Θα αφαιρέσω στο τριτο μέρος στο τέλος λίγα φρρρρρρρρ, να κλεισει πιο ήρεμα.

Ναι, τώρα που το ακούω δεν μου αρέσει. ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Eιπα οτι ειναι για αρρώστους, αλλα δεν χρειαζεται και να το αφαιρεσεις.Εδω ο Cobham, οχι τελειωσε, αλλα ξεκινησε με sick part μια κομματαρα που εχει μεινει στην ιστορια.

(φυσικα ολοι παταμε FF να παει πιο μπροστα, εκει που ξεκιναει το κομματι  ;D)

Spyros Delta είπε:
Eιπα οτι ειναι για αρρώστους, αλλα δεν χρειαζεται και να το αφαιρεσεις.

Εδω ο Cobham, οχι τελειωσε, αλλα ξεκινησε με sick part μια κομματαρα που εχει μεινει στην ιστορια.

(φυσικα ολοι παταμε FF να παει πιο μπροστα, εκει που ξεκιναει το κομματι  ;D)

Με έχετε μπερδέψει.

Τι να κάνω? Αποφασίστε!!!!............... χαχαχαχαχχαχα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back