we-are-the-robots-ta-ta-tita....cos_dr είπε:Kαι................ για τους φίλους του synthesizer ;D
[soundcloud]
[/soundcloud]
Ένα κομματάκι που έφτιαξα για χαβαλέ, πειραματιζόμενος με το v-synth μου.
χαχαχαχαχαχα
Ναι, το έχω αυτό.Superfunk είπε:Α,παιζε λιγο πιο ΑΡΑΙΕΣ φρασεις για να αναπνεουν τα ασΘματα σου εχεις μια ροπη προς το "χωσιμο"![]()
δεν μου φαίνεται να "κουνάει"Spyros Delta είπε:Η αρχη μ'αρεσε, αλλα οταν μπηκε το μπιτ, "κουναγε". Κανα quantization δεν παιζει?
Απο το 2'.25" (με αυτο το θεικο sequence στο δεξι καναλι) και μετα, ηταν κουφετο.
Το τριτο μερος OK, ηταν για αρρώστους.
Πορταμεντοειδές με παράλληλη ενεργοποίηση distortion/phasing φιλτρων το οποίο ενεργοποιείται απο έναν κοντρόλλερ που είναι σαν ακτίνα και κάνει σαν τηλεμετρία όταν περνας και ανεβοκατεβάζεις το χέρι. Θα μπορούσε να είναι και στον χρόνο με αυτοματισμό αλλά το κάνω με το χέρι. Έχει πλάκα, είναι χαρακτηριστικό κοντρόλλερ σε κάποια μοντέλα της Rolanddimsonic είπε:όντως το θεματάκι στο 2 και είναι πολύ ωραίο, αν και θεωρώ τα γκλισάντι (δεν ξέρω πως λέγονται στην συνθι ορολογία) χρονικά δεν μου μοιάζουν πολύ πετυχημένα.
Πάντως είναι παραφορτωμένο...θα το ήθελα πιό άδειο. Να αναπνέει...
αη χερντ γιου κολντ μαη νεημX-minor είπε:Πριν ανοίξω το θέμα το διάβασα "σόουσον κάιρι"
ευτυχως στα αντιμνημονιακοευρωπαικα γραπτα σου εισαι λιτος και συντομος ;D"φλυαρώ" λιγάκι.
Ααααυτό!Spyros Delta είπε:Η αρχη μ'αρεσε, αλλα οταν μπηκε το μπιτ, "κουναγε". Κανα quantization δεν παιζει?
Απο το 2'.25" (με αυτο το θεικο sequence στο δεξι καναλι) και μετα, ηταν κουφετο.
Το τριτο μερος OK, ηταν για αρρώστους.
Το ίδιο το μνημόνιο δεν είναι τόσο λιτό και σύντομο. Κάποιοι λένε πως ήταν τόσο μεγάλο που δεν προλαβαν να το διαβάσουν. Το ίδιο γίνεται με κάθε επικαιροποίησή του που χτυπάει το λαό σαν χταπόδι και τον πνίγει, γι αυτό βάζω samples-ελεγείες στις συνθέσεις μου, για να ακούσει ο Θεος. Κάνουμε ότι μπορούμε χαχαχαχαχαχαχαχαSuperfunk είπε:ευτυχως στα αντιμνημονιακοευρωπαικα γραπτα σου εισαι λιτος και συντομος ;D
Ήταν εξωγήινη εκπομπή αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί δεν καταλαβαινουμε την ερώτηση.RayDTutto είπε:Πολύ ωραίο. Μπράβο μάστορα. Βγάλε το τρίτο μέρος που ψάχνεις για σταθμό στα βραχέα και είμαστε εντάξει.
Eιπα οτι ειναι για αρρώστους, αλλα δεν χρειαζεται και να το αφαιρεσεις.Εδω ο Cobham, οχι τελειωσε, αλλα ξεκινησε με sick part μια κομματαρα που εχει μεινει στην ιστορια.cos_dr είπε:Θα αφαιρέσω στο τριτο μέρος στο τέλος λίγα φρρρρρρρρ, να κλεισει πιο ήρεμα.
Ναι, τώρα που το ακούω δεν μου αρέσει. ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Spyros Delta είπε:Eιπα οτι ειναι για αρρώστους, αλλα δεν χρειαζεται και να το αφαιρεσεις.
Εδω ο Cobham, οχι τελειωσε, αλλα ξεκινησε με sick part μια κομματαρα που εχει μεινει στην ιστορια.
(φυσικα ολοι παταμε FF να παει πιο μπροστα, εκει που ξεκιναει το κομματι ;D)