το διορθωσα και το προχωρησα λιγο καλυτερα. Οταν το τελειωσω θα το ξαναβαλω. Εχω βαλει και πολλα πριμα στην τελικη μιξη βρισκω, υποσχεθηκα στον εαυτο μου να το βελτιωσω. Πιστευω τελη Σεπτεμβριου, αρχες οκτωβριου θα ειναι ετοιμη η βελτιωμενη εκδοση.RayDTutto είπε:Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο.
Νομίζω όμως ότι έχεις παρακόψει μπάσα και το κομμάτι "αδειανίζει" λίγο στα χαμηλά...
ευχαριστω φιλε Grey.Grey είπε:Κωνσταντίνε,δούλεψε τα περισσότερο αυτά που κατεβάζει η κούτρα σου...Κυνήγησε τα.
Έχεις αξιόλογες ιδέες και,όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά,οι χρωματισμοί που βγάζεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
...Δεν χρειάζεται να μάθεις κιθάρα,γεμίσαμε από δαύτους.
Τελειοποίησε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά.
cos_dr είπε:Και με video clip ολοκληρωμένο, μαστεραρισμένο..................σένιο. ;D
[flash=200,200]
Μάμησε. Πολύ μου άρεσε όπως είναι.cos_dr είπε:Εχθες το βραδυ τζάμαρα μονος μου και... εσκασε κομμάτι ;D
Αποχαιρετώ το καλοκαίρι με αυτο το... πως να το χαρακτηρίσω... σκυλοαλτέρνατιβ μέταλ ισως?
ηθελα να το αναπτυξω λιγο παραπανω, αλλα......... βαριεμαι να μπλεκω. λολ
στο προηγουμενο λειπουν τα μέτρα του γρήγορου μέρους και ειναι λιγο πιο πριμα η μιξη και ο διαχωρισμός των οργάνων πιο...... φτωχός.pipityri είπε:Δεν άκουσα τα προηγούμενα, πήγα κατευθείαν στο τελευταίο με την εικόνα.
Πολύ ωραίο. Αυτό το βιολί,όντως σκίζει. Εύγε, εύγε!![]()
Ευχαριστώ.geodimitri είπε:Κωστή, το κομμάτι σκοτώ...
Μπράβο!!! 8)