Cos_dr - "It came from the Waste Land"

Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο.

Νομίζω όμως ότι έχεις παρακόψει μπάσα και το κομμάτι "αδειανίζει" λίγο στα χαμηλά...

RayDTutto είπε:
Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο.

Νομίζω όμως ότι έχεις παρακόψει μπάσα και το κομμάτι "αδειανίζει" λίγο στα χαμηλά...
το διορθωσα και το προχωρησα λιγο καλυτερα. Οταν το τελειωσω θα το ξαναβαλω. Εχω βαλει και πολλα πριμα στην τελικη μιξη βρισκω, υποσχεθηκα στον εαυτο μου να το βελτιωσω.  Πιστευω τελη Σεπτεμβριου, αρχες οκτωβριου θα ειναι ετοιμη η βελτιωμενη εκδοση.

ευχαριστω παντως για τα καλα σχολια και εσενα και ολους τους φιλους. Ειστε ολοι εξαιρετικοι. χαχαχαχχαχαχχαχα

Κωνσταντίνε,δούλεψε τα περισσότερο αυτά που κατεβάζει η κούτρα σου...Κυνήγησε τα.

Έχεις αξιόλογες ιδέες και,όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά,οι χρωματισμοί που βγάζεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

...Δεν χρειάζεται να μάθεις κιθάρα,γεμίσαμε από δαύτους. :)

Τελειοποίησε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά.

Grey είπε:
Κωνσταντίνε,δούλεψε τα περισσότερο αυτά που κατεβάζει η κούτρα σου...Κυνήγησε τα.

Έχεις αξιόλογες ιδέες και,όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά,οι χρωματισμοί που βγάζεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

...Δεν χρειάζεται να μάθεις κιθάρα,γεμίσαμε από δαύτους. :)

Τελειοποίησε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά.
ευχαριστω φιλε Grey.

Σήμερα που βρηκα λιγο απογευματινό χρόνο και ησυχία, απολαμβάνοντας τον καφέ μου, έκανα μερικές βελτιώσεις και προσθήκες στο τεμάχιον. 

https://soundcloud.com/cos_dr/it-came-from-the-waste-land-version-2-extended

Και το παραθέτω, το πρωτο βερζιόνε τελείωνε λιγο ακομψα, αυτο μου φαινεται καλύτερο στο τέλος.

Παιρνει κι άλλες βελτιώσεις σίγουρα, το μέλλον θα δείξει........ προς το παρόν αυτό. χαχαχαχααχχα

Οποιο σχόλιο ευπρόσδεκτο as always.

Αυτη ειναι η τρίτη  extended σε σχεση με το αρχικό εκδοση (version 3)

Επιμελήθηκα (οσο μπορώ) λιγο τον ηχο δίνοντας έμφαση (emfasis) σε θεματα ισοσταθμισης, καλυτερου διαχωρισμου στη στερεοφωνία και εντάσεις-δυναμικες οργάνων.

Μου ακουγεται ικανοποιητικό. Ισως θα επρεπε να προσθεσω καποια μουσικα μετρα να το κανω και λιγο πεντοζάλι χαχαχαχαχχαχα  ;D ;D ;D ;D

αυτα λοιπον με αυτο το κομμάτι. Τελος.

Υ.Γ.  Εξαιρετικό οργανο το virtual βιολι. Απο τα καλύτερα που εχουν πεσει στα χέρια μου.

Και με video clip ολοκληρωμένο, μαστεραρισμένο..................σένιο.   ;D

[flash=200,200]

cos_dr είπε:
Και με video clip ολοκληρωμένο, μαστεραρισμένο..................σένιο.   ;D

[flash=200,200]

Ποτέ πρίν το κλάμα δεν ήταν τόσο απολαυστικό. Great work of art Sir.  8)

cos_dr είπε:
Εχθες το βραδυ τζάμαρα μονος μου και... εσκασε κομμάτι  ;D :P

Αποχαιρετώ το καλοκαίρι με αυτο το... πως να το χαρακτηρίσω... σκυλοαλτέρνατιβ μέταλ ισως?

ηθελα να το αναπτυξω λιγο παραπανω, αλλα......... βαριεμαι να μπλεκω. λολ
Μάμησε. Πολύ μου άρεσε όπως είναι.

@ axtrarmas χαίρομαι που σου άρεσε!

@ Οtto ευχαριστώ.

#efxaristo #poly #gia #sxolia #akroasi #thanks #kisses

Δεν άκουσα τα προηγούμενα, πήγα κατευθείαν στο τελευταίο με την εικόνα.

Πολύ ωραίο. Αυτό το βιολί,όντως σκίζει. Εύγε, εύγε! :)

pipityri είπε:
Δεν άκουσα τα προηγούμενα, πήγα κατευθείαν στο τελευταίο με την εικόνα.

Πολύ ωραίο. Αυτό το βιολί,όντως σκίζει. Εύγε, εύγε! :)
στο προηγουμενο λειπουν τα μέτρα του γρήγορου μέρους και ειναι λιγο πιο πριμα  η μιξη και ο διαχωρισμός των οργάνων πιο...... φτωχός.

Το βιολί μιας και το λές πραγματικά ειναι πάρα πολυ καλο. Εχει πάρα πολλές εκφραστικές δυνατότητες, πιστευω απο τις καλυτερες libraries που εχουν κυκλοφορήσει. Αξίζει πραγματικά. Εχω αναφέρει πιο πάνω πιο είναι και υπάρχουν αξιόλογα βιντεο στο youtube απο άλλους χρήστες που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του. Οποιος ενδιαφέρεται αξίζει να τα δεί και να επενδύσει στην αγορά του.

geodimitri είπε:
Κωστή, το κομμάτι σκοτώ...

Μπράβο!!! 8)
Ευχαριστώ.

Το κομμάτι ειναι τσίλικο χαχαχαχααχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back