γιατί δεν παίζει ρε φίλε?Δεν μου παίζει.
Λες να ξέρει τίποτα?
γιατί δεν παίζει ρε φίλε?
Μια χαρά παίζει.
Παίζει...Δεν μου παίζει.
Λες να ξέρει τίποτα?
Δηλαδή δεν έχω ελπίδα ε?Πουλα την να γλιτωσεις την ταλαιπωρια....?
(Στην αναγκη, χαρισ' τη)
Με συγχωρείς, δεν το ήξερα.Παίζει...
Κώστα με δυο δάχτυλα (αντίχειρας και δείκτης) πιάνουμε την πένα, δεν προσευχόμαστε!
Ναι?To σήκωμα στο 3:37 σου έφυγε λίγο
και αυτή καζούρα μου κάνει και στα δύο.Λοιπόν, έδειξα το βίντεο στην γυναίκα μου, έτσι για να δει ότι είμαι κιθαρίστας ολκής... η απάντησή της:
"Ωραίο παιδί και παίζει και καλύτερα από σένα!" ?
...Με τέτοιους φίλους τι τους θες τους εχθρούς....;Φώτη. Μετά τα σχόλια των φίλων μου
Γράψε ένα τραγούδι για εμένα, τραγούδησε το με τη θεϊκή φωνή και εγώ θα αρκεστώ να βάλω τις πλάτες στα πλήκτρα....Με τέτοιους φίλους τι τους θες τους εχθρούς....;
"Είσαι Θεός, ήλιος καλοκαιρινόςΓράψε ένα τραγούδι για εμένα, τραγούδησε το με τη θεϊκή φωνή και εγώ θα αρκεστώ να βάλω τις πλάτες στα πλήκτρα.
Με παρηγορείς από φιλία, όχι επειδή είμαι καλός στην κιθάρα."Είσαι Θεός, ήλιος καλοκαιρινός
και δυστυχώς σε θέλω σαν τρελός"
Έτσι για αρχή...
Βρες έναν καθρέφτη, κάτσε μπροστά του, φούσκωσε δικέφαλους, τρικέφαλους, τετρακέφαλους και θα ξαναείσαι μια χαρά...!!Με παρηγορείς από φιλία, όχι επειδή είμαι καλός στην κιθάρα.
Δεν ξέρω αν θα αντέξω απόψε.
Κάτι έσπασε μέσα μου.
Με χτυπάς κι άλλο, δεν είμαι σε φόρμα, έχω ξεφουσκώσει.Βρες έναν καθρέφτη, κάτσε μπροστά του, φούσκωσε δικέφαλους, τρικέφαλους, τετρακέφαλους και θα ξαναείσαι μια χαρά...!!
12 λεπτά πριν, cos_dr είπε
ε στο τέλος το χασε όμως.Κι όπως έλεγε η γιαγιά μου που το '22 ήρθε από το Αι'βαλί.... βάι βάι βάι.... !