Cos_dr - "Create More Density" RC

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
418
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Ο Άρχοντας του Variphrase, ο Γητευτής του KARMA,
καβάλησε και πάλι, της μουσικής το ΑΡΜΑ.
Ξενύχτησε ως το πρωί, δεν έκλεισε ούτε ΜΑΤΙ
και έτσι γλυκά με την αυγή, μας έσκασε ΚΟΜΜΑΤΙ!"

Ο Cos_dr, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΘΕΤΑΡΑΣ παρουσιάζει:

Ένα καλοκαιρινό, αισθησιακό κομματάκι που έκανε εχθές ξεκινόντας να παίζει
 με ένα vocal sample που πέρασε στο V-Synth του και έχτισε ένα κομματάκι
 πάνω σε αυτό τελικά.

Με κράτησε και το τελείωσα τις πρωινές ώρες παραπαίοντας και έπεσα ξερός.
 Μου ακούγεται καλά πάντως και το παραθέτω.

Έκανα και ένα ArtWork για το εξώφυλλοι του δίσκου χαχαχαχχαχα

Όποιες παρατηρήσεις ευπροσδεκτες.

Πιθανώς να θέλει μια βελτίωση. Το βάζω σε αυτή την ενότητα και αν συνεχίσει να μου

κάθεται καλά θα τιμήσω και το mix μου.

Επισυνάπτεται και το αρχικό sample που χρησιμοποίησα για τα vocals και έπαιξα
πάνω του real time με τη βοήθεια του ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΥ Variphrase processor του
 λατρεμένου μου Roland V-Synth

Το κομμάτι είναι αφιερωμένο στην μια αδελφή μου για τρείς λόγους.
 Πρώτον γιατί της αρέσει το στυλ που έτυχε να μου βγει.
 Δεύτερον γιατί το trolo-εξώφυλλο που μίξαρα την φάτσα μου της μοιάζει.
 Τρίτον γιατί είναι και αυτή παιχτρόνι-πιανίστρια.

Δικό σου μικρή!!!!
 Για τις άλλες που έχω....... άλλη φορά.
 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Προβολή συνημμένου Density vocal sample.wav

Μεγάλε Κώστα, αυτή την φορά ζωγράφισες.

Θα γίνει και χιτάκι στα κλάμπς, αλλά έχει και ποιότητα.

Μου άρεσε πάρα πολύ.

Αν μοιάζει η αδερφή σου με την εικόνα της κοπέλας που έβαλες, πρέπει να την γνωρίσουμε άμεσα.

• Like
Reactions: cos_dr
1. κάτι παίρνουν όλοι στο νόιζ πρόσφατα....αλλιώς δεν δικαιολογείται.

2. είναι ό,τι καλύτερο από Κώστα που έχω ακούσει τα χρόνια που συχνάζω εδώ....(αισίως 5)

3. Ιδίως μου αρέσει διότι ξεφεύγει από τα πληκτροπαιχνιδίσματα και έχει άλλη αύρα. Οι αλλαγές του είναι αναπάντεχες, μελωδικές και αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.

4. Ο κιθαρίστας σου επικυρήσσεται. Νεκρός μόνο. Με τίποτα ζωντανός.

μπράβο φίλε    ._

• Ευχαριστώ
Εντάξει με πείσατε.

Πέρασε πρωτογενές quality control  ?

Θα το προσθέσω στο mix μου για να το βλέπουν και αυτό οι επόμενες γενιές NOIZάδων, να το ακούν

και να μάθουν τη μουσική του Ανθρώπου με τη Μοναδική Λάμψη που θα είχε γίνει λείψανο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μεγάλε Κώστα, αυτή την φορά ζωγράφισες.

Θα γίνει και χιτάκι στα κλάμπς, αλλά έχει και ποιότητα.

Μου άρεσε πάρα πολύ.

Αν μοιάζει η αδερφή σου με την εικόνα της κοπέλας που έβαλες, πρέπει να την γνωρίσουμε άμεσα.
Thanks φιλε.

Η αδελφή μοιάζει και μοιάζουμε αλλά την πρόλαβε χρόνια άλλος. Πολλοί το πάλεψαν,  αλλά ένας τα κατάφερε και την παντρεύτηκε. χαχαχαχαχαχα

1. κάτι παίρνουν όλοι στο νόιζ πρόσφατα....αλλιώς δεν δικαιολογείται.

2. είναι ό,τι καλύτερο από Κώστα που έχω ακούσει τα χρόνια που συχνάζω εδώ....(αισίως 5)

3. Ιδίως μου αρέσει διότι ξεφεύγει από τα πληκτροπαιχνιδίσματα και έχει άλλη αύρα. Οι αλλαγές του είναι αναπάντεχες, μελωδικές και αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.

4. Ο κιθαρίστας σου επικυρήσσεται. Νεκρός μόνο. Με τίποτα ζωντανός.

μπράβο φίλε    ._

Πάντα με τιμούν τα λόγια σου αγαπητέ, δεν περίμενα να σου αρέσει τόσο να πω την αλήθεια, είναι λίγο φασολάδικο κ αλλά νταξει.

Αφού αρέσει και ο πληκτροκιθαρίστας...................... Η θες να τον σκοτώσεις επειδή ήταν μάπα? χαχαχαχαχαχα

Thanks!!!!!

Αφού αρέσει και ο πληκτροκιθαρίστας...................... Η θες να τον σκοτώσεις επειδή ήταν μάπα?

όχι...απλώς ξέρει πολλά.....

• Haha
όχι...απλώς ξέρει πολλά.....
Μια μέρα θα παίξω με κανονική ηλεκτρική καλύτερα από όλους σας.

(Την μέρα που ο Τσίπρας θα ξαναγίνει πρωθυπουργός χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Kαλό. 

Άλλος ένας που παίζει λάθος όργανο. 

Αφού κιθαρίστας θες να 'σαι. Μη νομίζεις ότι δεν θυμάμαι ένα παλιότερο με κιθαριστικού παιξίματος και ήχου synth-solo.

• Ευχαριστώ
Kαλό. 

Αφού κιθαρίστας θες να 'σαι. Μη νομίζεις ότι δεν θυμάμαι ένα παλιότερο με κιθαριστικού παιξίματος και ήχου synth-solo.
αραγε αλλαγη μουσικου φυλου γινεται;

• Haha
Kαλό. 

Kαι αστροναύτης θέλω να μαι. Αλλά ..... αλλιώς τα έφερε η ζωή.

Πάντα με δυσκόλευε η κιθάρα. Δεν μου είναι καθόλου εύκολο όσες φορές έχω προσπαθήσει έστω και για τα βασικά, αλλά δεν έχω προσπαθήσει πολύ να πω την αλήθεια. Έχω όμως ...... ear training γιατί έχω ακούσει πολλή κιθάρα και μου έχει κάνει καλό και που έχω και παίξει με λίγους κιθαρίστες.

Thanks

αραγε αλλαγη μουσικου φυλου γινεται;

όλα γίνονται. Αφού υπάρχουν λέει και ....... πολυφυλικοί μουσικοί που παίζουν πολλά όργανα.

Υπάρχουν λεει που τα παίζουν όλα,  ντραμς, πληκτρα, κιθάρα, μπάσο, βιολί, σαξόφωνο και είναι εξίσου καλοί σε όλα.

Πολυθεσίτες. ΑΠΛΗΣΤΟΙ χαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν.

Μπήκα στον πειρασμό να κάνω δυο μικροαλλαγές.

Αφαίρεσα σε ένα δύο σημεία λίγο πλάτες γιατί βαβούριαζαν ιδιαίτερα στην κορύφωση των σόλο μαζί με τα φωνητικά και πέρασα στα κρουστά ελαφρά ενα Low Pass γιατί το ταμπούρο  ήταν λίγο....... υψίσυχνο

Νομίζω είναι λίγο καλύτερα έτσι

Προβολή συνημμένου Cos_dr - Create more Density 3.mp3

Έγραψες Καλλιτέχνη!!!  Δεν ξέρω γιατί (ξέρω δηλαδή, αλλά τέλος πάντων), όμως μου θυμίζει μουσική από το Blader Runner και μου φέρνει εικόνες από την ταινία....

• Ευχαριστώ
 Έγραψες Καλλιτέχνη!!!  Δεν ξέρω γιατί (ξέρω δηλαδή, αλλά τέλος πάντων), όμως μου θυμίζει μουσική από το Blader Runner και μου φέρνει εικόνες από την ταινία....

Eυχαριστώ μαέστρο.

Εμένα πάλι μου θυμίζει κάτι από αυτά τα αισθησιακά που έπαιζε παλιά το Alter.

Κάτι τέτοιες μουσικές έπαιζε σε σκηνές τύπου που η θεογκόμενα η μοντέλα έβλεπε από το τζάμι του γραφείου κατω τον εργάτη που έσκαβε με το φτυάρι, χωρίς μπλούζα και ήταν μυώδης, άλιπος, ΠΑΙΔΑΡΑΣ με κάτι κοιλιακους τούβλα και δάγκωνε τα χείλια της και τον φαντασιωνόταν να την πηδάει με το συμπάθειο στην μεζονέτα και στη τζαμαρία να φαίνονται οι φοίνικες και ο ωκεανός στο βάθος και να στριφογυρίζει η κάμερα γύρω τους και αυτή να βογγάει, να χ............

κάπως έτσι χαχαχαχαχαχχα

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τα καλά σας λόγια.

Είστε υπέροχοι!!!!!

Να μαστε καλά !!!!!!!!!

Πολύ καλό και ετοιμο για summer hit.

Πάντα μου αρέσουν οι delay λούπες.

Γειά σου Κώστα!

• Ευχαριστώ
σε σκηνές τύπου που η θεογκόμενα η μοντέλα έβλεπε από το τζάμι του γραφείου κατω τον εργάτη που έσκαβε με το φτυάρι, χωρίς μπλούζα και ήταν μυώδης, άλιπος, ΠΑΙΔΑΡΑΣ με κάτι κοιλιακους τούβλα και δάγκωνε τα χείλια της και τον φαντασιωνόταν να την πηδάει με το συμπάθειο στην μεζονέτα και στη τζαμαρία να φαίνονται οι φοίνικες και ο ωκεανός στο βάθος και να στριφογυρίζει η κάμερα γύρω τους και αυτή να βογγάει, να χ............

Σου αρέσουν οι ταινίες σινεφίλ βλέπω Κώστα.

Και με κυκλικό travelling της κάμερας όπως έκανε συχνά ο ΝτεΠάλμα, που είχε επηρεαστεί πολύ από τον Χίτσκοκ σε κάτι τέτοια.

Ενώ ο Γκουσγκούναρος ήταν χύμα.

"Βάστα τοίχο να σπρώξω γερά", έλεγε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
όσο το ακούω μ αρέσει περισσότερο.

Τώρα τελευταία μ αρέσει το αρχές 80 στυλ σύνθι αλα Corea γύρω στο 2.30

Πολύ καλό και ετοιμο για summer hit.

Πάντα μου αρέσουν οι delay λούπες.

Γειά σου Κώστα!
Γεια σου loucas φίλε μου!!! Χαίρομαι που σου αρέσει 

Σου αρέσουν οι ταινίες σινεφίλ βλέπω Κώστα.

Και με κυκλικό travelling της κάμερας όπως έκανε συχνά ο ΝτεΠάλμα, που είχε επηρεαστεί πολύ από τον Χίτσκοκ σε κάτι τέτοια.

Ενώ ο Γκουσκούναρος ήταν χύμα.

"Βάστα τοίχο να σπρώξω γερά", έλεγε.
Οπως είχε πει και ένας συμφορουμιτης και συμφωνώ, στις τσόντες βρίσκεις από τις καλύτερες μουσικές. Γενικά τα soundtrack είναι η αδυναμία μου, από μωρό τα άκουγα προσεκτικά σε ταινίες, τα έπαιρνα στη συλλογή μου. Αν ποτέ ακολουθούσα επαγγελματικά τη μουσική, εκεί θα προσπαθούσα να χωθώ. Επειδή πιστεύω στον εαυτό μου, είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τους ξεφτίλιζα όλους τους γνωστούς. Ίσως να έχανα από τον goldsmith, τον zimmer, τον  Williams, τον Χατζηνάσιο και τον Πολεδουρη. Πάντως ευγενής και ταπεινός δεν θα ήμουν. Ιδιόρρυθμος θα ήμουν και αν ήμουν και καθηγητής μουσικής θα υπέφεραν οι φοιτητές. Αυτός στο Whiplash θα ήταν παρθεναγωγειο μπροστά μου. Όταν δίδασκα διασώστες ήμουν πολύ καλός. Αυστηρός αλλά ευγενής. Σεβόμουν την προσωπικότητα του μαθητή. Αλλά στη μουσική θα μου έβγαιναν πολλά κόμπλεξ χαχαχαχα Ε? 

όσο το ακούω μ αρέσει περισσότερο.

Τώρα τελευταία μ αρέσει το αρχές 80 στυλ σύνθι αλα Corea γύρω στο 2.30

Αφού το ακούς που το ακούς, το τελευταίο με τις μικροαλλαγές στα pads και το hi pass στα τύμπανα σου φαίνεται καλύτερο? 

Πάντως και εμένα μου αρέσει παιδιά. 

Τωρα με έχει κουράσει με τις πολλές ακροάσεις λόγω δημιουργίας και editing, θα το ευχαριστηθώ άμα το άκουσω μετά από μια 10 ρια μέρες, όπως τα άλλα που γράφω. 

Μερικά τα ακούω μετά από καιρό και λέω μπράβο.... Εγώ τα έχω γράψει? Και πολλές φορές δεν θύμαμαι λεπτομέρειες. Λέω, αυτό πως το είχα κάνει,? Χαχαχα 

Αφού το ακούς που το ακούς, το τελευταίο με τις μικροαλλαγές στα pads και το hi pass στα τύμπανα σου φαίνεται καλύτερο? 

ναι το τελευταίο λεω

αλλά έχει δυό νήματα?

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα