Παιδιά, όλοι εσείς που έχετε προβλήματα, έχετε Mac? Γιατί εγώ από το Pc δεν κατάλαβα τίποτα...ούτε τον χθεσινό σεισμό...Wow! είπε:Συμβαίνει μόνο στα Μακ και σε όσους έχουν σκεφτεί να πάρουν Μακ έστω και μία φορά στη ζωή τους.
Παιδιά, όλοι εσείς που έχετε προβλήματα, έχετε Mac? Γιατί εγώ από το Pc δεν κατάλαβα τίποτα...ούτε τον χθεσινό σεισμό...Wow! είπε:Συμβαίνει μόνο στα Μακ και σε όσους έχουν σκεφτεί να πάρουν Μακ έστω και μία φορά στη ζωή τους.
Εεελα παιδί μου! Το ξέρω και τα διαβάζω αυτά που γραφετε. Αφού είμαι... παντού ντε.. ;D We are working on it. Ευχαριστώ για το τιπ.Nikolas είπε:ΑΡΧΗΓΕΕΕεεεεεεεεεεε!
elavd είπε:Τελευταία, όλο και συχνότερα, φορτώνοντας κάποια σελίδα του NOIZ, μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα σφάλματος:
"Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later."
Με ένα (καμιά φορά και παραπάνω) refresh, η σελίδα φορτώνει κανονικά, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό το φαινόμενο...
Είναι γενικότερο το πρόβλημα; Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;
Φίλος, Μac έχεις?Wow! είπε:Σ εμένα βγάζει αυτό..
: Incorrect motherfucking key file for tavla './oned/poustim_sessions.EDGE'; try to repair it
/bonoGOhome/tria_poulakia_kathontan/Psources/MatrixReLoaded.php
2012
Άσε...μην πάθεις και καμμιά ηλεκτροπληξία...βλέπω ότι δεν ξέρεις και πολλά...Wow! είπε:Δεν ξέρω. Να το κοιτάξω από κάτω;
To STAR εξασφάλισε αποκλειστική φωτό του Wow! στον υπολογιστή του:marathon είπε:Φίλος, Μac έχεις?