Computer games με ωραία soundtrack

Χε! Σκεφτόμουνα να ανοίξω και εγώ το ίδιο θέμα!

Επειδή πάντα με απασχολούσε η μουσική στα Video Games ιδού που έχω καταλήξει:

Hitman 2 Silent Assassin - Jesper Kyd(ίσως ό,τι καλύτερο)

Max Payne 2:

http://www.youtube.com/watch?v=ud3Bqrh3g10

Όλη η ανθολογία του Myst:

1. Myst

2. Riven (απίστευτη ambient μουσική, με Yamaha VL 1 και Korg Trinity)

3. Exile (εδώ σε μία εποχή ονόματι Edanna, είχα φάει τρομερό κόλλημα)

4. URU

5. Myst IV: The Revelation

6. Myst V: The End Of Ages

Το μόνο που δεν έχω παίξει από τα παραπάνω είναι το Riven. Και τι δεν θα δινα να γράψω μουσική για ένα τέτοιο παιχνίδι. Και θλίβομαι που το Myst τελείωσε. :'(

Nα δώσω και εγώ την ψήφο μου στο hitman...Jesper Kyd και τα μυαλά στα μπλέντερ.

Η μουσικη του Syberia σε συνδιασμο με το παιχνίδι, ακομα με κανει και ανατριχιαζω..Ορίστε και ενα βίντεο..Το κομματι το ξερετε, και δεν είναι του παιχνιδιου, αλλα η σκηνη είναι φοβερη...

... και αν δεν απατώμαι, ξεχάσαμε την υπέροχη μουσική επένδυση του κολοσσιαίου Εlder Scrolls IV: Oblivion...

Και η επίσης υπέροχη δουλειά του Badalamenti στο μελαγχολικό και σκοτεινό Fahrenheit που σας έλεγα νωρίτερα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α ρε πως φαίνονται οι πάλιουρες. Μια φορά είχα φάει κάτι ξεγυρισμένες από τον πατέρα μου εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού.... ;D

Too many to mention really...

Υπάρχουν αριστουργήματα στις κονσόλες 8 bit με τις περιορισμένες δυνατότητες ηχητικής σύνθεσης, πραγματικά αξιοθαύμαστα.

Τα Shinobi για τα sega master system και game gear του Yuzo Koshiro καταπληκτικές δουλειές...αχχ η νοσταλγία...

Και 2 τραγουδάκια από παιχνίδια που τα σπάνε, το ένα από το adventure Full Throttle της πάλαι ποτέ κραταιάς στο χώρο Lucasarts:

bloody_sunday είπε:
... και αν δεν απατώμαι, ξεχάσαμε την υπέροχη μουσική επένδυση του κολοσσιαίου Εlder Scrolls IV: Oblivion...
O Jeremy Soule γενικά είναι τρομερός. (θεωρώ ότι το masterpiece του είναι το icewind dale

Και 2 τραγουδάκια από παιχνίδια που τα σπάνε, το ένα από το adventure Full Throttle της πάλαι ποτέ κραταιάς στο χώρο Lucasarts
)
πολύ καλά soundtracks και εκπληκτικά παιχνίδια. monkey Island και ξερό ψωμί.

δεν ειναι για computer  αλλα για χbox 360

τσεκάρετε το soundtrack tou gta IV  ;)

Ναι ναι νεκρανάσταση. Το γλυκοκοιτάζω πολύ καιρό αυτό το θέμα, αλλά άκουσα πάλι σήμερα αυτό, οπότε δεν τη γλύτωνε πια :) :)

και +1000 για το ατελείωτο χάβαλο σε Grand theft auto vice city! Άκουγα ΠΟΛΥ vrock και εκείνο το κουβανέζικο lol!

αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν ένα θέμα με 4 σελίδες να μην έχει μέσα του τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

1) Age of Empires II

2) Diablo II

τα αγαπημένα μου game soundtrack, τα ακούω όλη την ώρα.  ;D

Μόνο αυτά;

Ξεχνάμε μεγάλα βασικά και κλασσικά

Πολλά + για arcanum και myst!

Και για μας τους γηραιότερους

το Secret of The Monkey Island που έβαλε και πιο πάνω ένας φίλος (σε έκδοση AdLib παρακαλώ)! και

Larry Laffer In The Land Of The Lounge Lizards

Loom

και γενικά όλα τα adventure της εποχής διναν το κάτι παραπάνω.

Μην ξεχάσω και το θεικο shoot'em up Xenon 2: Megablast με άλλου στύλ μουσική που "ελεγε" ακόμη και σε PC speaker.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back