clip: animae & spyrosch

animae

Μέλος
Πόντοι
36
Αγαπητοί νοιζοπληκτοι  εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κομμάτι το οποίο όπως λέει και ο τίτλος είναι

συνεργασία με τον spyrosch. Από εμένα υπήρχε αρχικά ο σκελετός και από κει και πέρα διανθίστηκε με διάφορα.

Να σημειωθεί ότι θελήσαμε να γίνουμε οι fates warning της ελλάδας, γράφοντας το κομμάτι εξ αποστάσεως :P

Kαλή ακρόαση και περιμένουμε σχόλια, συμβουλές, απόψεις κλπ κλπ.

http://www.box.net/shared/de6lt8jl0h

Λοιπον καθως ακουω το κομματι...μπορει να φανει υπερβολικο αλλα η εισαγωγη με ταξιδεψε...

Μετα αρχισε το headbanging...(και να φανταστεις οτι ημουν ετοιμος να πεσω για υπνο!!! πραγματικα με ξυπνησε!) Επισης μ αρεσουν πολυ οι αλλαγες μεσα στο κομματι... ρυθμοι, riffs κλπ! πραγματικα πολυ ωραια συνθεση!

Τα θεματα ηχογραφησης, μιξης κλπ δεν μπορω να τα σχολιασω εφ'οσον δεν ξερω... η συνθεση παντως παρα πολυ καλη!!!

το μονο που θα ηθελα θα ηταν να ακουγονται λιγο πιο δυνατα τα φωνητικα!!

Πολυ καλη δουλεια!

πραγματικα πολυ ωραιο κοματι!

oizgeorge είπε:
Επισης μ αρεσουν πολυ οι αλλαγες μεσα στο κομματι... ρυθμοι, riffs κλπ! πραγματικα πολυ ωραια συνθεση!

Τα θεματα ηχογραφησης, μιξης κλπ δεν μπορω να τα σχολιασω εφ'οσον δεν ξερω... η συνθεση παντως παρα πολυ καλη!!!

το μονο που θα ηθελα θα ηταν να ακουγονται λιγο πιο δυνατα τα φωνητικα!!

Πολυ καλη δουλεια!
+2112

Υ.Γ. τελικα χρειαζετε ενα πρωινο headbanging  ;D

Έχουμε και λέμε!

Για να πω την αλήθεια, δε περίμενα και κάτι άλλο για τους 2 αγαπημένους μου συνθέτες στο ΝΟΙΖ.! :)

Παρακολουθώ και των δύο τα κατά καιρούς κλιπ/κομμάτια....

Καταπληκτική δουλειά για πρώτη συνεργασία! Πανέμορφη εισαγωγή, ωραίο ψυχεδελικό μπάσιμο και συνέχεια, δουλεμένα φωνητικά και ωραία παραγωγή! Καταπληκτικό! :D

PROG θα έλεγα, PROG γιατί ζει και βασιλεύει από ότι φαίνεται.!! :)

Και αυτο είναι απίστευτο! Όπως και το κομμάτι σας! ;)

Χίλια μπράβο ρε παιδιά! :)

Μπράβο μάγκες. Εγώ μεράκλωσα στο 5.17-5.47 που μου θύμισε ιδιαίτερα Queensryche/ Mindcrime (και αυτό είναι τεράστιο κομπλιμέντο από μέρους μου)...

Χαλύβδινοι (που θα 'λεγε κι ο μέγας Αλέφας)!!

Αν και το κομμάτι για να το νιώσεις, θέλει παραπάνω από μία ακροάσεις που το άκουσα εγώ, μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλό.

Ωραίες αλλαγές και riff. Το κομμάτι είναι progressive.

Πείτε μας και ποιος έπαιξε/έκανε τι; τα φωνητικά είναι του Σπύρου να υποθέσω;

Καταρχήν θενξ για τα σχόλια!

O Σπύρος έχει γράψει φωνή, μπάσο, έχει παίξει και καλυτερέψει το πιάνο(για την ακρίβεια το μεταμόρφωσε) και το σόλο.

Τα υπόλοιπα (κιθάρες, synths, drums και το πιάνο πριν του αλλάξει τον αδόξαστο) είναι γραμμένα από μένα. 

It works both ways harilatron :)

Να'στε καλά παιδιά, όλοι όσοι μπήκατε στον κόπο να ακούσετε ;)

Τα λέω εγώ επειδή ο Ανιμαε ντρέπεται κοτζαμάν συνθέτης  :P :P

harilatron είπε:
Σας έχω πει και στους 2 ότι είμαι φαν ε? :)
+1 υπολογιστε ;D

Βρε τα πουλάκια μου  ;D

Κλιπάκι; Κλιπάκι; Για να ακούσω...

*τσερεμόνη ακούει κλιπ

Ωραία και "άρρωστη" σύνθεση  :P , η φωνή μ'αρέσει! Το πακέτο ακούγεται πολύ καλό στα τρισάθλια ηχεία του λαπτοπακίου μου, ανυπομονώ να το ακούσω και σε κάτι πιο σοβαρό.

Well done guys  8)

Μπραβο ....... μπραβο ................ και παλι μπραβο !!! Πολυ ωραιο κομματι !!! :)

Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο και άκουσαν το κομμάτι και σχολίασαν :)

oizgeorge και bluezlick, δεν ξέρω για την φωνή, αρχικά είχα και γω αυτή την εντύπωση, αλλά το έχω αφήσει προς το παρόν. Από βδομάδα όμως που θα υπάρχει χρόνος, παίζει να το δοκιμάσω.

animae είπε:
oizgeorge και bluezlick, δεν ξέρω για την φωνή, αρχικά είχα και γω αυτή την εντύπωση, αλλά το έχω αφήσει προς το παρόν. Από βδομάδα όμως που θα υπάρχει χρόνος, παίζει να το δοκιμάσω.
οκ ψαξ' το με την ησυχια σου και πες μας

παντως το κομματι ηταν φανταστικο no matter what  ;)

Mετά από ένα χρόνο και κάτι τελικά ξανασχολήθηκα με το κομμάτι.

Γενικά υπάρχει μια συνολική βελτίωση του ήχου (πιστεύω τουλάχιστον) ώστε να δικαιολογεί το ξαναποστάρισμα του κομματιού.

Αναμένουμε σχολιασμό :)

http://www.box.net/shared/19zqukpehn

! Στο μυαλό  μου είστε! Έτυχε να ακούσω το κομμάτι πρώτη φορά πριν μερικές μέρες και δεν έχω προλάβει καν να πω τα καλά λόγια στον Σπύρο, αλλά δεν ήθελα να ξεθάψω και το θέμα!!

Πάω να το ακούσω τώρα :)

Το κομμάτι συνθετικά και τεχνικά για ελληνικά δεδομένα είναι μίλια μπροστά!

Και η παραγωγή είναι εξίσου καλή.

Μπράβο παίδες!Keep it up! :)

Eυχαριστούμε που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε, να στε καλά :)

το κομμάτι είναι πολύ μπροστά για οποιαδήποτε δεδομένα και όχι μόνο για τα ελληνικά. Το οτι θα μου άρεσε ήταν σχεδόν σίγουρο καθώς γνωρίζω τις επι μέρους δουλειές σας, οπότε με χαροποίησε πολύ και μόνο η δημιουργία της συνεργασίας σας.

Το ιδιαίτερα θετικό όμως που συμβαίνει είναι οτι παρά τη θετική μου προκατάληψη (την οποία κερδίσατε εντελώς δίκαια), αποδεικνύεται σε μένα οτι ένα μουσικό κομμάτι αρκεί να είναι προσεγμένο και αισθητικά άρτιο για να αρεσει και δεν έχει καμμία σημασία το είδος στο οποίο ανήκει.

blue είπε:
Το ιδιαίτερα θετικό όμως που συμβαίνει είναι οτι παρά τη θετική μου προκατάληψη (την οποία κερδίσατε εντελώς δίκαια), αποδεικνύεται σε μένα οτι ένα μουσικό κομμάτι αρκεί να είναι προσεγμένο και αισθητικά άρτιο για να αρεσει και δεν έχει καμμία σημασία το είδος στο οποίο ανήκει.
+1

Παρεπιπτόντως προφανώς υπάρχει και κάποια δουλειά του animae που δεν έχω ακούσει κάπου εδώ μέσα ή σε myspace? Τα του Σπυρου τα ξέρω!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
3K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back