- Πόντοι
- 38
Aχβαχ κι αυτή! ;D
Φαντάσου ένα BMX με μοτέρ 1100, αλλά αυτά είναι για άλλο Forumbloody_sunday είπε:Aχβαχ κι αυτή! ;D
Και εσύ συντοπίτης? Μήπως να το κάνουμε noiz.rho το site? ;D Kαλορίζικη, μεγειές! (σε γλύφουμε όπως καταλαβαίνεις για να μας την δώσεις και εμάς....ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτhyperpanos είπε:Καλορίζικη και καλόπαιχτη συντοπίτη![]()
Nαι κάνε όνειρα ;D ;D ;D, σιγά μην αφήσω εγώ την JS μου την κουκλάρα μου για αυτές τις άσxημες τις strat ;D ;D ;DLord_Goumis είπε:ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτ- πολύ ωραία επιλογή το shoreline gold).
\Lord_Goumis είπε:Βλέπω ότι η κιθάρα είναι approved by noiz.gr, οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω (ωραίος Ιγνάτιε!) 8)
Και εσύ συντοπίτης? Μήπως να το κάνουμε noiz.rho το site? ;D Kαλορίζικη, μεγειές! (σε γλύφουμε όπως καταλαβαίνεις για να μας την δώσεις και εμάς....ειδικά ο Πάνος που τώρα θέλει Στράτ- πολύ ωραία επιλογή το shoreline gold).
Mόνο την κιθάρα? :-\ :-\mike_rhd είπε:\
Να στε καλα ;D ;D (που να την δεις απο κοντα!!)
Μπορει να κονονισουμε τιποτα μεσα στα Χριστουγεννα να δουμε ο ενας του αλλου!!
Την κιθαρα παντα ;D ;D
''Να κονομίσουμε'' όπως το είπες: τίποτα...θα αρκεστούμε σε αυτά που έχουμε ;DΜπορει να κονομισουμε τιποτα μεσα στα Χριστουγεννα
2-tonendnikola είπε:Πολύ σωστός. Παίξιμο, ήχος, όλα!
Είναι sunburst το χρώμα?
Nα εισαι καλα! οχι ρε συ...αφηνει η ..τανα τις ...τανιες? Απλα παιζω τα καφριλικια μου και ξαφνικα βγαζω τα παντα και βαζω καρφι της κιθαρα και παιζω με τους 2 μονους.Εκει θελω το σκασιμο ;Dgovanmaniac είπε:Μπράβο Αντώνη! Άψογος ήxος και παίξιμο.
Δηλαδή για να καταλάβω... Πας και εσύ? Πάει το Hard Rock? Mας έκλεψε την καρδιά το blues rock? ;D ;D ;D
Ά ναγιάς το στόμας... (''Ετσι μπραβο...'' στα Αζτεκικα) ;Dignantios είπε:οχι ρε συ...
Καταλαβαινω απολυτα!ignantios είπε:Εχω παιξει σε γνωστο μαγαζι στην ΑΘΗΝΑ με fender custom shop του 50 φευγα εγραφε τιμη 5000+ ευρω .Μεχρι να μου την φερει να την δοκιμασω ειναι διπλα μου ενα εξαιρετικος κιθαριστας(σαν εσενα ) ο οποιος μου κανει νοημα οτι το οργανο ειναι μαπα!!! Λεω κατσε να δουμε.Την βαζουμε σε ακριβο ενισχυτη lonestar και το οργανο ητανε......ΜΑΠΑ ουτε 100 ευρω εγω δεν εδινα.ΠΙστευω καταλαβαινεις τι λεω.
εγω το περασα αυτο δεν ακουμπησε καθολου... ;Dgregg είπε:Πολυ ωραιο το κιθαρακι μαν!
Περασες (μεταξυ αλλων) και το riviera paradise σε καποια σημεια, που ειχα και καιρο να το ακουσω![]()