Εμένα πάνω σε αυτά η μόνη μου διαφωνία είναι πως δεν είναι για instrumental.yameth είπε:Μετά απο επισταμένη ακρόαση του τεμαχίου καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: αυτά που γράφεις, είναι τραγούδια. Και σαν τραγούδια απαιτούν στίχο και φωνή.
Με άλλα λόγια καλή η δουλειά, γυαλισμένη παραγωγή αλλά δεν είναι για instrumental.
Και επειδή τις μαντινάδες και τους στίχοι τους παίζεις στα δάχτυλα των ποδιών σου, όπως όλοι γνωρίζουμε, το μόνο που μένει είναι να βρείς την φωνή που θα σε εκφράσει.
My 2 cents.
δεν εισαι και ο μονος....σχεδον ολοι μου οι γνωστοι με...εχουν καθιερωσει ως instrumental driving music ;D ;DΠάντα αν ακούω ένα και μπαινω στο mood συνήθως το αφήνω να ακούω και τα υπόλοιπα και έχω και folder superfunk στο αμάξι για χρήση μακρινών οδηγικών αποστάσεων.
oλα τα εξαιρετα instrumental μπορουν να γινουν και εξαιρετα τραγουδιαΕγώ λοιπόν θα πω πως είναι εξαιρετικά και για αυτή τη χρήση και φυσικά μπορούν να γίνουν εξαίρετα τραγούδια
Φυσικά και δεν είμαι ο μόνος ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ με γούστο και καλαισθησία.Superfunk είπε:δεν εισαι και ο μονος....σχεδον ολοι μου οι γνωστοι με...εχουν καθιερωσει ως instrumental driving music ;D ;D
+1000Superfunk είπε:(με τα instrumental αλλωστε γλυτωνεις το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που ειναι χειροτερο και απο τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ....δηλ. τους ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ;D ;D ;D)