Chicken wing trio βιντεοσκοπημένη πρόβα

Μάλλον την μπερδεύω με κάποια άλλη που πούλησες. Σόρρυ.

@matawan

πάλι με χρόνια με καιρούς.. :)

if_it_is είπε:
Ναι o Chris! τον ξέρεις?

thanks!
Όχι προσωπικά, αλλά πριν κάτι μήνες που είχα ανακαλύψει το κανάλι του τον χάζευα με τις ώρες (ειδικά το the creator has a mastertape).

SpyrosCh είπε:
Όχι προσωπικά, αλλά πριν κάτι μήνες που είχα ανακαλύψει το κανάλι του τον χάζευα με τις ώρες (ειδικά το the creator has a mastertape).
Ναι. είναι ωραίος! τον καμαρώνω τον ξάδερφο! ;D

Μπράβο παιδιά , πολύ καλή επιλογή και μίξεις θεμάτων .

Η αλήθεια είναι οτι η μουσική που επιλέξατε έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και μια απο αυτές είναι η ακρίβεια.Μια καλοπροαίρετη συμβουλή είναι τουλάχιστον ο μπασίστας, που αναλαμβάνει να κρατάει συγκεκριμένα ρυθμικά πατερν σε θέματα όπως το Nefertiti (καθαρά drum solo κομμάτι), Να λέει με το στόμα όλες τις αξίες του μέτρου  ήτε με 16α ήτε με 8α .

Με αυτό τον τρόπο θα είναι οι τα πάτερν μπάντα σωστά τοποθετημένα.

Και πάλι μπράβο μου αρέσει πολύ η λογική της μπάντας σας . ;)

THEOD είπε:
Μπράβο παιδιά , πολύ καλή επιλογή και μίξεις θεμάτων .

Η αλήθεια είναι οτι η μουσική που επιλέξατε έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και μια απο αυτές είναι η ακρίβεια.Μια καλοπροαίρετη συμβουλή είναι τουλάχιστον ο μπασίστας, που αναλαμβάνει να κρατάει συγκεκριμένα ρυθμικά πατερν σε θέματα όπως το Nefertiti (καθαρά drum solo κομμάτι), Να λέει με το στόμα όλες τις αξίες του μέτρου  ήτε με 16α ήτε με 8α .

Με αυτό τον τρόπο θα είναι οι τα πάτερν μπάντα σωστά τοποθετημένα.

Και πάλι μπράβο μου αρέσει πολύ η λογική της μπάντας σας . ;)
Thanks για τα καλά σχόλια και τις συμβουλές! εννοείται ότι υπάρχουν θεματάκια που δουλεύουμε ακόμα! το όλο εγχείρημα έγινε σε ελάχιστες πρόβες και δεν έχουμε ακόμα δέσει όσο θα έπρεπε!

κάθε άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη! ;D

Και μη ξεχνατε:

1EJ256ebonysbWR.jpg

+

proraso_savon_340.jpg

+

fotolia_2502231_XS.jpg

=

1001-man-surrounded-by-women_at.jpg

;D

Εγώ πάντως είδα τα βίντεο και ζήλεψα  :'(

Μπράβο παιδιά. Καλές πρόβες :)

Evilnye είπε:
Εγώ πάντως είδα τα βίντεο και ζήλεψα  :'(

Μπράβο παιδιά. Καλές πρόβες :)
Thanks! μη ζηλεύεις! ξεκίνα κι εσύ! ;D

Πολύ καλοί!

Μόνη παρατήρηση: Αν θέλετε να συνεχίσετε να βιντεοσκοπείτε τις πρόβες (ή τα live), πάρτε ένα τέτοιο, ή αν μπορείτε να δώσετε ενάμισι κατοστάρικο παραπάνω, ένα τέτοιο.

Η διαφορά στον ήχο σε σχέση με το μικροφωνάκι της κάμερας είναι η μέρα με τη νύχτα.

Μπράβο και πάλι!

Haris είπε:
Αν θέλετε να συνεχίσετε να βιντεοσκοπείτε τις πρόβες (ή τα live), πάρτε ένα τέτοιο, ή αν μπορείτε να δώσετε ενάμισι κατοστάρικο παραπάνω, ένα τέτοιο.

Η διαφορά στον ήχο σε σχέση με το μικροφωνάκι της κάμερας είναι η μέρα με τη νύχτα.
+734,5

Haris είπε:
Πολύ καλοί!

Μόνη παρατήρηση: Αν θέλετε να συνεχίσετε να βιντεοσκοπείτε τις πρόβες (ή τα live), πάρτε ένα τέτοιο, ή αν μπορείτε να δώσετε ενάμισι κατοστάρικο παραπάνω, ένα τέτοιο.

Μπράβο και πάλι!
Άσε! πονεμένη ιστορία! πολλά λεφτά! :'(

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back