Charvel So-Cal Style 1 - Τελικα την παραγγειλα!

Skropi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Τελικα η αναζητηση κιθαρας πηρε τελος, παραγγειλα αυτη http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Charvel-So-Cal-Style-1-HH-FR-Ferrari-Red/art-GIT0020000-000 , Την δοκιμασα σε ενα φιλο μου και το οργανο για τα γουστα μου ειναι απιστευτο! Ενω δεν ηθελα floyd,μολις επαιξα λιγο, με κερδισε η ατιμη  ;D Ωραια τωρα θα χρησημοποιω και floyd  ;D ;D ;D Πηρα και κατι καλωδιακια και ειμαι κομπλε,αντε να δουμε ποτε θα αναβαθμισω το rp80... Α,για οσους δεν ξερουν, η charvel πηρε τη θεση της usa deluxe strat μου  ;D ;D ;D Μη με πειτε ανωμαλο σας παρακαλω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστω ευχαριστω!!! Τελικα ενα οργανο δεν ειναι καλο με βαση την τιμη του αλλα με βαση του τι μας δινει προσωπικα  ;)

Πολύ καλή κιθάρα για τα λεφτά τις τα έχει όλα, είχα στο μάτι την άσπρη και περίμενα να την βρω κάπου σε στοκ.

Με προβλημάτιζε το φλόυντ γιατί εκτός από το ότι δεν είμαι τρεμολάς είναι και δύσκολο στο σετάρισμα και το κούρδισμα (άσχετα που δεν γίνονται και τόσο συχνά) και τελικά σήμερα αποφάσισα να πάρω ένα εντελώς διαφορετικό κουπί ;), περισσότερα μόλις χτυπήσει την πόρτα μου  ;D

Είταν πολύ τις στιγμής η απόφαση :-\ και ίσως δεν έπρεπε να κάνω την κίνηση :'(.

Αγωνία για να έχουν και αξία τα αποκαλυπτήρια ;D

καλοριζικη.....εχω την ιδια σε μωβ..............μια ρποταση εαν θες να με ακουσεις.............βγαζεις τους dimazrio.....βαζεις duncan tb-5 bridge και '59 neck.....στη μεσαια θα ακουσεις τοσο σκασιμο που ουτε οι GIBSON δεν θα φτουρανε μρποστα της.......ακουσε με και δεν θα χασεις.

Skropi είπε:
Α,για οσους δεν ξερουν, η charvel πηρε τη θεση της usa deluxe strat μου  ;D ;D ;D Μη με πειτε ανωμαλο σας παρακαλω...
Την ιδια ......ανωμαλία έκανα κι εγω, έδωσα την fender deluxe strato μου και πήρα την san dimas USA με SD 57/JB και δεν το μετανιωσα καθόλου.Το μονο μου παραπονο ειναι η σχεδον unfinished ταστιερα που λερώνει πολυ εύκολα, και καθαρίζει πολύ δύσκολα.

Καλόπαιχτη σίγουρα θα την χαρείς

PS Ιγνάτιε thumbs up!

studio54GR είπε:
Εγώ νιτράρισα το μανίκι για να μην λερώνει....
Βρε ιεροσυλε !!! τα μανικια αυτα ειναι για να λερωνονται  ;D

@Skropi μεγεια η κιθαρα  ;)

Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια! Αντε να μαθω και να παιζω και ειμαι κομπλε  ;D Qesh,εμενα ειναι η γιαπωνεζα η σαρβελ,ωραιες και οι σχοιστοματες  ;D

Ελπίζω να ξέρεις ότι το ότι είναι φτιαγμένη στην Ιαπωνία δεν την κάνει κατώτερη ;), στην τελική και εγώ γιαπωνέζα πείρα  8) 8) 8)

Και θέλω να ξανατονίσω ότι αυτή η κιθάρα είναι τρελό βάλιου φορ μάνεη και ας τα κάνουμε μια σούμα.

Μαγνήτες ντιμάρζιο ένας με μεσαίο άουτπουτ στο λαιμό και ένας χάι άουτπουτ στη γέφυρα - Άμα τους σπλιτάρει κιόλα θα μπορεί να βγάλει ότι ήχο θέλει (η κιθάρα μπορεί ήδη να αντεπεξέλθει σε κάθε είδος πιστεύω)  

Φλούντ ρόουζ που δεν θυμάμαι τι πόρισμα είχαμε βγάλει στο θρέντ που συζητούσαμε αυτά τα τέρατα όταν πρωτοβγήκαν είναι λογικά φτιαγμένο στην Κορέα και αν δεν είναι ισάξιο του γερμανικού τότε είναι το αμέσως επόμενο (νομίζω)

Μέιντ ιν τζαπάν να ούμε με λάισενς από φέντερ (που άλλωστε έχει αγοράσει την σαρβέλ) οπότε το σώμα τουλάχιστον έχει ακριβός το ίδιο φίλινγκ και το ίδιο "βόλεμα" με μια στράτο

Σκληρή θήκη που πραγματικά και ελέφαντας να την πατήσει δεν θα καταλάβει τίποτα. (πιο πιθανό είναι να την πατήσει νταλίκα-φορτηγό βέβαια αλλά δεν πιστεύω να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα (μην το δοκιμάσεις όμως αν σε τρώει η περιέργεια, γιαυτό υπάρχουν οι μύθμπάστερζ ::)))

Αυτό είναι περισσότερο θέμα γούστου αλλά το μαύρο χάρντγουερ των σαρβέλ απλά με τρελαίνει ιδικά το πικγκαρντ (απορώ πώς πουλάνε οι σαν ντίμας που είναι γυμνές αφού υπάρχουν και οι σο καλ ???, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά :-\)

Για όσους άρχισαν να γκασόνονται ήδη η σαρβέλ θα κάνει ρε-στοκ τα περισσότερα μαγαζιά πριν το τέλος της χρονιάς οπότε συμμαζέψτε τα περιττά σας έξοδα γιατί λογικά θα φύγουν σαν ζεστά ψωμάκια που λέει και ο ΕΣ-ΕΦ ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mpikoz είπε:
Αυτό είναι περισσότερο θέμα γούστου αλλά το μαύρο χάρντγουερ των σαρβέλ απλά με τρελαίνει (απορώ πώς πουλάνε οι σαν ντίμας που είναι γυμνές αφού υπάρχουν και οι σο καλ ???, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου τελικά :-\)
Εννοεις το pickguard? Γιατι και και οι san dimas μαυρο hardware εχουν

qesh είπε:
Εννοεις το pickguard? Γιατι και και οι san dimas μαυρο hardware εχουν
Απ'τη βιασύνη μου τα μπουρδούκλωσα ::) κάτσε να κάνω ένα έντιτ

έντιτ και εδώ: η σαν ντίμας έχουν ασημί φλόυντ ρε κανιμόθριε  ;) :D :P τι με μπερδεύεις ???

off topic

mpikoz είπε:
έντιτ και εδώ: η σαν ντίμας έχουν ασημί φλόυντ ρε κανιμόθριε  ;) :D :P τι με μπερδεύεις ???
μη ξύνετε πληγές

Κάναμε αμάν να ξεκανεΐσουμε τις Epiphone

ενδ οφ τοπικ

Βασικα εχω ψηθει κι εγω για μια charvel ... το θεμα ειναι οτι εχω ψηθει για αμερικανια και πλεον δεν βρισκω ευκολα και ποικιλια ουτε στον τομαν ουτε στο μιουζικ στορ... ξερετε πουθενα αλλου ? αντιπροσωπος στην Ελλαδα δεν μου βγαζει το σαιτ της charvel ...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back