Φοβεροοοοο Syle!Ήχος! Παίξιμο! Attitude! ….Και ωραίο παιδί!!!! Είναι….και συμφορουμίτης!!! Μου έφτιαξε την διάθεση! Μπράβο στο παλικάρι! Χίλια μπράβο!!! Αυτό είναι Rock Attidute!!!longshadow είπε:Για τον exarhos όμως που είναι και "δικός μας" δεν είπε κανείς τίποτα...;D
Φαίνεται ότι είσαι κιθαροφάν. Εγώ που δεν είμαι, είχα μάτια μόνο για τη κυρία.longshadow είπε:Για τον exarhos όμως που είναι και "δικός μας" δεν είπε κανείς τίποτα...;D
ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ - I LOVE ROCK 'N' ROLL - 3/4/2011
Δεν το είχα δει όταν προβλήθηκε (δεν συνηθίζω να παρακολουθώ την εκπομπή)...Nestoras είπε:Φαίνεται ότι είσαι κιθαροφάν. Εγώ που δεν είμαι, είχα μάτια μόνο για τη κυρία.![]()
Αναρωτιέμαι πόσες μέρες δυσκοιλιότητας πρέπει να υποστώ για να πετύχω τέτοιο "βαρύ" look! Katatalla πολύ αξιοπρεπές και σωστό look, με τα δερμάτινά του, τη μαύρη strat με το μεταλλικό pickguard, τον σφίχτερμαν με την ibanez και τη maple ταστιέρα...not!longshadow είπε:
Δε θα καταλάβω ποτέ πως χρησιμοποιούν τις δυο αυτές λέξεις μαζί...Επειδη τον εχουμε παρει ολοι πολυ στο ψιλο, να πουμε οτι το παληκαρι- ειναι ωραιος τυπας. εμενα δε με χαλαει το στυλακι. Μια καποια θεατρικοτητα ειναι μερος του παιχνιδιου.Και ισως και μουσικα ο ανθρωπος να ξερει καλα τι κανει- και να εχει jedi power foresight. ΜΑγκια του. Απλα εδω που ειναι φορουμ μουσικων ειναι λογικο να κρινουμε ως μουσικοι και να τα λεμε κανονικα.
Μη βλεπεις εμας που προσεχουμε με τι κιθαρα παιζει, τον τονο του, το στυλ του, τις κιθαριστικες φρασεις του κ.ο.κ. Ο μεσος ελληνας που δεν ειναι μουσικος σε αντιστοιχα δρωμενα, βλεπει μια εικονα οικια με αυτη που ειναι συνηθισμενος να βλεπει, ακουει ενα κομματακι σμοκ ον τη γουοτερ που κατι του θυμιζει και γουσταρει και η κιθαρα με την οποια παιζει και εμεις οι κιθαριστες ξερουμε καθε βιδουλα της, για το μεσο κοριτσακι και θεατη και με κουπι απο βαρκα να επαιζε, "αχ, γλυκουλης αντρακλας ειναι" θα λεει.
exarhos να με σγχωρνάς, αλλά την παράσταση την έκλεψε ο φίλος με το keytar ;DΓια τον exarhos όμως που είναι και "δικός μας" δεν είπε κανείς τίποτα...;D
ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ - I LOVE ROCK 'N' ROLL - 3/4/2011
Εδω Νίκο υπήρχε και μπαλέτο...![]()
Ε! τότε έχουμε πόλεμο.TSotir είπε:Του Νεστορα τουχω εγω εδω οργανο καλο να το μαθει και να γινει φαν ;D
ΥΓ
Χε χε χε!!! Νεστορα στο χρωστουσα..... ;D
Είπα, ξείπα και γ..ώ το λόγο μου.Για την κυρία βέβαια συμφωνώ κι επαυξάνω, αλλά σήμερα μάθαμε οτι ο Νέστορας δεν είναι "κιθαροφάν"!
Το άλλο με τον τοτό.....??;D ;D