celtis australis η τσουκνιδα

johnps

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
γνωριζει καποιος απο τους κατασκευαστες του φορουμ αν το συγκεκριμενο ξυλο ειναι καταλληλο για μανικι ηλεκτρικης κιθαρας ?

εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ και ειδα οτι το χρησιμοποιουν σε μπουζουκια [ δουγιες ] μαλιστα ενας το ανεφερε ως ''σφενταμι σγουρο'' , ειναι ασπρο και μοιαζει με το maple..[ o argytar παντως που το ειδε επεμενε οτι ειναι maple ]..

Χωρίς να είμαι ειδήμων (or something) το ξυλο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι μεταξύ από δεσποτάκι και λεύκας (correct me if im wrong) υποθέτω πως θα είναι περισσότερο κατάλληλο για σώμα ηλεκτρικής παρά για μανίκι

Ότι σου λέω with a grain of salt

αυριο θα το γυαλοχαρταρω και θα βαλω φωτο. το εχω ηδη..μου το εδωσαν σημερα το απογευμα. παντως το παιδι που μου το εδωσε μου ειπε πως ειναι πολυ σκληρο σαν ξυλο, θα παρω κι ενα τηλ τον μαστορα μου στη θεσ/νικη ..αμα εχω νεα θα σας πω

αυριο θα εχετε νεοτερα και φωτο..[ και εννοειται αν δεν κανει για μανικι θα παει για σωμα ]

προχειρο πλαναρισμα

DSC00020.JPG

καλησπερα.. ειδες...κι ο argytar το ιδιο λεει..anyway..επειδη στα πλαινα το'χει χτυπησει το σκουληκι αυριο θα παει για κορδελα και πλαναρισμα οσο κατεβει και μαλλον για σωμα με καπακι απο σκουρη καρυδια  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back