Car Lisence Blues

Πανάξιος!!!

Πολύ ωραίος τίτλος ρε μάγκα  ;D, μπραβο και το κομμάτι φυσικά τα σπάει 100% ροκ!!

Ωραίος ρε Γιώργο μπράβο, αν και θα μπορούσες να το κάνεις λίγο μεγαλύτερο.

Οτι και να παιζεις Γιωργαρε,στο βαθος με φαινεται εισαι ροκενρολι και καλα καμεις!

Και τι ωραια κολλαει η φυσαρμονικα στο κομματι.

Πραγματι θα μπορουσε να ειναι ελαααχιστα μεγαλυτερο(κανα 20σαρι δευτερα λεμε),να γουσταρουμε περισσοτερο αλλα τι να λεει.

Μπαρουτι! ;D

Ρε μαγκες τωρα γυρισα απο εξω.Σας ευχαριστω ολους εναν προς εναν για τa σχολια.Ειναι η φαση οταν η ζωη γινεται τεχνη κτλ.Ειμαι στη φαμπρικα ακουω πολυ ραδιο αλλα οταν δεν παιζει για ωρα ζουμι βαζω δικα μου ξεχασμενα .Εκει το ξαναψαρεψα το ασμα.και λεω νταξει ας παει.

Επιτηδες ειναι μικρουτσικο τι να πεις αλλωστε .Σου μασαν τη χαρτουρα τα οργανα και γινεσαι απατσι.Γενικα δεν χωνω σε τετοια κοματια ,Θελω να βγει η γκρουβα και οχι οι μοναδες.Αλλα τωρα πηρα τελε που κελαηδαει και θα φατε και κανα σολικι να το ξερετε χαχαχαχαχαχα.Πινω απο της εξι το απογεμα λιγο συμπαθεια απαιτειεται.χαχαχαχαχα.Να ειστυε ολοι καλα και γεροί.

Λοιπόν Γιώργο θα σου πω την άποψη μου χωρίς ωραιοποιήσεις.

Δεν θα τη αμβλύνω και δεν θα την στρογγυλέψω.

Θα είναι άτεγκτη και αντικειμενική, χωρίς καμία διάθεση να γίνω αρεστός και να κάνω «εκπτώσεις».

Το κομμάτι... τα σπάει  8)

cigaret13 είπε:
.... αν και θα μπορούσες να το κάνεις λίγο μεγαλύτερο.
Εβαλα τη βελόνα ξανά απ'την αρχή καί "ξεδίψασα"..

..με τη δεύτερη  :)

Εύγε JohnnyT που σε φωνάζουν Γιώργο..

μοιραία βαδίζεις προς την επιτυχία..

Και μένα μ΄αρέσει.

Βρωμιά και γκαραζίλα.

Ακόμα και η ντράμς που ενίοτε "ασθμαίνει" δίνει πόντους στο κομμάτι.

Ρε κάτσε γράψε κανά 20άλεπτο ποστ-προγκρέσιβ, που έχεις κολλήσει στα 3 ακόρντα, τεμπέλη! ;D

Σας ευχαριστω παιδες ολους ,ειλικρινα δεν περιμενα να περπατησει τοσο καλα.Τωρα για την διαρκεια μιας και εγινε λογος,νομιζω οτι ειναι just.Ριφαρει ,τα λεει,δινει και ενα ορχηστρικο στο τελος και τελος.Απλα πραγματα.Τι αλλο να παιξεις σε ενα τετοιο τραγουδι.

Και παλι σας ευχαριστω ολους για το θετικο feedback.Να ειστε καλα.

κομματαρα!

ραδιοφωνικο σουξε!:)

Trending...

Νέα θέματα

Back