Καλησπέρες! Θα θέλα μια συμβουλή για ποια (φθηνά) ακουστικά να διαλέξω για home recording χρήση με το group μου, αλλά ακόμα και για ένα υποτυπώδες πρόχειρο mixing. Προφανώς δεν γίνεται μιξαρισμα με ακουστικά, αλλά για απλές καταστάσεις όπου είναι βράδυ, δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις Monitor, και θέλεις να στείλεις ενα κομματι που μόλις έγραψες σε ένα φιλο σου! Δλδ δεν θέλω ακουστικά με bass boost κτλ. Όσο πιο καθαρό ήχο μπορούν να προσφέρουν
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 90 ευρώ και η αγορά θα γίνει απο Musicstore μιας και θα πάρω και άλλα μαραφετια απο εκεί. Έχω σταμπάρει τα εξής
Audio Technica ATH M 30 71,3 euro
Shure SRH 440 84,8 euro
AKG K 121 89,9 euro
Audio Technica ATH M 40 92 euro
Τα έχει δοκιμάσει κανεις? Τι προτείνετε απο τα παραπάνω??
Επίσης:
α) Με ένα πρόχειρο ψάξιμο είδα οτι τα Audio Technica ειναι πολυ φθηνά σε Αμερική..Τιμές 55$ τα ΑΤΗ Μ30 και με βάζει σε υποψίες οτι ίσως υστερούν σε ποιότητα κατασκευής. Αλλά εαν κρίνω απο τα μικροφωνα της, μια χαρά μάρκα είναι!![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
β) Θεωρητικά όσο μεγάλυτερη αντισταση έχουν τα μεγαφωνα τόσο ανεβαίνει και η ποιότητα των ακουστικών(αρα και η τιμή)? Δλδ σε αυτές τις τιμές είναι κρητηριο να κοιτάξω τα Ohm?
Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 90 ευρώ και η αγορά θα γίνει απο Musicstore μιας και θα πάρω και άλλα μαραφετια απο εκεί. Έχω σταμπάρει τα εξής
Audio Technica ATH M 30 71,3 euro
Shure SRH 440 84,8 euro
AKG K 121 89,9 euro
Audio Technica ATH M 40 92 euro
Τα έχει δοκιμάσει κανεις? Τι προτείνετε απο τα παραπάνω??
Επίσης:
α) Με ένα πρόχειρο ψάξιμο είδα οτι τα Audio Technica ειναι πολυ φθηνά σε Αμερική..Τιμές 55$ τα ΑΤΗ Μ30 και με βάζει σε υποψίες οτι ίσως υστερούν σε ποιότητα κατασκευής. Αλλά εαν κρίνω απο τα μικροφωνα της, μια χαρά μάρκα είναι!
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
β) Θεωρητικά όσο μεγάλυτερη αντισταση έχουν τα μεγαφωνα τόσο ανεβαίνει και η ποιότητα των ακουστικών(αρα και η τιμή)? Δλδ σε αυτές τις τιμές είναι κρητηριο να κοιτάξω τα Ohm?