Brit pop διαμαντάκι!

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Άγνωστοι είναι, ολλανδοί, αλλά το κομμάτι είναι πραγματικά διαμαντάκι. Τόσο μίνιμαλ και όμως απίστευτα γεμάτο συναίσθημα.

Στα τεχνικά τώρα: η κοπελιά παίζει με μια Epiphone Sheraton σε έναν F****r Deluxe, ο τουμπανιέρος ΔΕΝ είναι ο Mick Fleetwood  ;D ;D ;D και αυτό το υπέροχο μπάσο που χαϊδεύει τα αφτάκια σας είναι ένα ´76 Thunderbird σε έναν Orange (στο βίντεο δυστυχώς βλέπετε ένα παλιό-rick 4005WB που θα'θελε πάρα πολύ να έχει τέτοιες χαμηλές).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς, ειδικά τώρα. Που'ναι τα κλιπς βρε αλήτη;

Ακόμη μας τα χρωστάει. Μα καλά υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε ότι τα ετοιμάζουν και τους περιμένεις 2 μήνες; Όχι πείτε μου υπάρχουν; 
muttley.gif
transpi.gif

Α ναι και όντως καλό κομμάτι, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου

boukaw7 είπε:
Μα καλά υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε ότι τα ετοιμάζουν και τους περιμένεις 2 μήνες; Όχι πείτε μου υπάρχουν;
transpi.gif
Γουστάρεις και συ να τα ακούσεις, ε;

flea δώσε στη νεολέα του noiz τα κλιπ του rick σου...είναι απαίτηση.. 8) 8).

να σου πω δεν κατάλαβα όμως αυτό με τις χαμηλές νότες. ???..

Κώστα εσύ για μπηχτή το είπες αυτό; (ότι δεν πιάνει τις χαμηλές;) ;D ;D

FatalK είπε:
Κώστα εσύ για μπηχτή το είπες αυτό; (ότι δεν πιάνει τις χαμηλές;) ;D ;D
Θέλει να πει ότι οι μπασίστες προσπαθούν να πέσουν χαμηλά αλλά δεν τα καταφέρνουν. Να σας βοηθήσουν οι ντράμερ βρε παιδιά...
tongue0020.gif

Περεπιπτόντως, η κοπελίτσα του βίντεο μου θυμίζει την (επίσης διοπτροφόρα) Lisa Loeb.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όντως έχει και μια άλλη κιθάρα η μίξη, όχι ακριβώς ακουστική όμως.

Είναι μια hollow Ibanez AXF74.

Είναι ηχογραφημένη με ένα Rode NT1 μπροστά στην κιθάρα (χωρίς ενισχυτή) και μιξαρισμένη με την Sheraton, όπως μου είπε ο μπασίστας τους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back