Boss dd6 overdub noise

greg feris

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα σε όλους!...έχω ένα delay boss dd6... μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να το δουλέψω σαν looper...μετά το 3ο 4ο overdub αρχίζουν να παραμορφώνουν ... είναι εκεί το όριο του?... το έχει δουλέψει κάποιος σαν looper?... Ευχαριστώ!

Το DD-6 δέν είναι looper. Υπάρχουν άλλα πεταλάκια που είναι looper.

Εάν παρ'όλα αυτά προσπάθησες να το δουλέψεις ως looper, έχε υπ'όψη σου πως σε κάθε overdub που κάνεις, εάν υπάρχει θόρυβος στην είσοδο λειτουργεί προσθετικά. Οπότε πολύ σωστά, όπως λες πιό πάνω (μετά το 3ο 4ο overdub), θα αρχίσει ο θόρυβος να είναι αισθητός. Εάν όντως είναι απλά θέμα θορύβου.

Το DD-6 δέν είναι looper. Υπάρχουν άλλα πεταλάκια που είναι looper.

Εάν παρ'όλα αυτά προσπάθησες να το δουλέψεις ως looper, έχε υπ'όψη σου πως σε κάθε overdub που κάνεις, εάν υπάρχει θόρυβος στην είσοδο λειτουργεί προσθετικά. Οπότε πολύ σωστά, όπως λες πιό πάνω (μετά το 3ο 4ο overdub), θα αρχίσει ο θόρυβος να είναι αισθητός. Εάν όντως είναι απλά θέμα θορύβου.
Σαφώς δεν είναι looper αλλά μου φτάνουν τα 4-5 sec λούπα.. δεν είναι θόρυβος φύσημα αλλά παραμόρφωση...θα τσεκαρω ξανά την πηγή .... ευχαριστώ για την απάντηση!

Σαφώς δεν είναι looper αλλά μου φτάνουν τα 4-5 sec λούπα.. δεν είναι θόρυβος φύσημα αλλά παραμόρφωση...θα τσεκαρω ξανά την πηγή .... ευχαριστώ για την απάντηση!
Το πρόβλημα ήταν στην προενισχυση.. είχες δίκιο Μανώλη... πολύ μικρή παραμόρφωση που προσθετικά γινόταν ένα χάλι...το boss μια χαρά αντέχει αρκετά overdub.... ευχαριστώ και πάλι!

Αλλά σίγουρα χρειάζομαι ένα looper pedal τελικά..!να μπορώ να σβήνω takes ..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back