Πάντως αν βράχηκε εν λειτουργία, βράσε ρύζι.
ΡΥΖΟΤΟ ΜΕ ΒΟSS dd-7
Παιρνουμε ενα DD-7 (αν πειναμε πολυ παιρνουμε ΔΥΟ)
Σε ενα βαθυ τηγανι σωταρουμε 2 λεπτοκομμενα κρεμμυδια μεχρι να καραμελωσουν ελαφρα και προσθετουμε το DD-7 κομμενο σε λεπτες φετες.
Μολις καραμελωσει και το DD-7 προσθετουμε ΡΥΖΙ ....αν ανηκουμε στο πολιτισμενο
30% του ελληνικου λαΓου και ψηφισαμε ΝΑΙ χρησιμοποιουμε ARBORIO αν ειμαστε στην πλεμπα του
70% που ψηφισε ΟΧΙ βαζουμε ρυζι γλασσε και ΠΟΛΥ μας ειναι (μπορουμε να χρησιοποιησουμε και χαρουπαλευρο αν θεμε) και το σωταρουμε και αυτο για 1-2 λεπτα ωστε να θωρακιστει και να μη λασπωσει.
Σβηνουμε με λευκο κρασι (προσοχη πλεμπιαρηδες ΟΧΙ ρετσινα Κουρτακη).
Αρχιζουμε και προσθετουμε ζωμο κοτας ΣΤΑΔΙΑΚΑ χωρις να απομακρυνθουμε απο το τηγανι ,μολις το ρυζι ΠΙΝΕΙ τον ζωμο προσθετουμε και αλλο ζωμο...
Θελουμε ενα
ρευστο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ και ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ρυζοτο και οχι τουρκαλβανικη ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΛΑΦA για ΣΤΟΚΟ.
Μολις το ρυζοτο ειναι ρευστο και ετοιμο προσθετουμε ενα δυο κουταλιες τις σουπας βρεσκο βουτυρο παρμεζανα τριμενη και ανακατευουμε..μεχρι να χυλωσει καλα.
Συνοδευουμε με ενα καλα παγωμενο Chablis Grand Cru και μπολικους U2 ωστε να ακουμε τα DELAY που ΔΕΝ μπορουμε να παιξουμε με το DD-7 και να καμνομεν κεφι.