Μπορω να εχω 2 κεφαλες πανω στην ιδια καμπινα???

alexi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρα!

Όπως τα λέει η ερώτηση...Γίνεται αυτό??

Δεν εννοω Α/Β switching...αλλα ταυτοχρονα...δλδ ασπουμε εχω μια καμπινουλα που εχει 2 8Ω inputs...Θα καπψω τιποτα αν στην μια βαλω τον terror και στην αλλη ενα Special 6?...

δλδ ασπουμε εχω μια καμπινουλα που εχει 2 8Ω inputs...
Εαν εχει 2 εισοδους και 2 μεγαφωνα οπου καθε μια οδηγει ενα και μονο ενα απο αυτα

μπορεις.

digisilence είπε:
Εαν εχει 2 εισοδους και 2 μεγαφωνα οπου καθε μια οδηγει ενα και μονο ενα απο αυτα

μπορεις.
Αυτο συμβαίνει σε κάθε καμπινα με 2 εισόδους 8Ω ή οχι?

Δεν το γνωριζω, αλλα ας παμε στο δικο σου.

1 Ποια καμπινα εχεις?

2 Μπορεις να δεις την συνδεσμολογια και να την περιγραψεις, (πριν γεμισει ο χωρος σου καπνους και λαμψεις ;D)

Εαν ειναι στερεο μαλλον μπορεις.

Δεν την γνωριζω την καμπινα.

alexi είπε:
Randall r212cx...

βασικα διαβασα οτι ειναι 4/16 mono ή 8 stereo...αν βοηθάει σε τίποτα αυτό βέβαια! :)
http://www.randallamplifiers.com/Cabinets/G3-Series-Cabs/

Σύμφωνα με την Randall,η καμπίνα σου είναι 4Ω stereo, ή 8Ω mono,που σημαίνει ότι έχει 2 μεγάφωνα 4Ω το καθένα συνδεδεμένα σε σειρά,

οπότε αν θές να συνδέσεις 2 ενισχυτές,επιλέγεις stereo mode απ΄τον διακόπτη(της καμπίνας),και συνδέεις τον κάθε ενισχυτή στα inputs που σου παρέχει η καμπίνα για κάθε μεγάφωνο, συνδέοντας τις 4Ω εξόδους του κάθε ενισχυτή (αν έχουν).

----Αν η καμπίνα σου δεν έχει εξωτερικό διακόπτη, (που μπορείς να δείς δηλαδή) μην ανησυχείς,το ένα απ΄τα δύο jack είναι και διακόπτης όταν του καρφώσεις το βύσμα.

Με ενα πολύμετρο μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις ποιά απ'τις 2 εισόδους γίνεται διακόπτης.----

Edit: sorry,το jack θα ήταν διακόπτης αν επρόκειτο να συνδέσει τα δυο μεγάφωνα σε σειρά,στην περίπτωσή σου πρέπει να υπάρχει εξωτερικός διακόπτης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back