νασαι καλα μεγαλεignantios είπε:εισαι ωραιος και μετρας....![]()
χαιρομαι ιδιαιτερα ;Dakis_1982 είπε:Ζημια παθαμε ! Μας ' εφτιαξες ' !![]()
ειχε τυρι το μπιφτεκι? να σαι καλα φιλεWarhead είπε:Έκανε τα αυτιά μου μπιφτέκι, πολύ καλός (ήχος και τεχνική και παίξιμο και...)
ο κωστας θα τα κανει ολα αυτα που λες...εσυ να δω τι θα κανεις μετα τις βερες... 8)maidenas είπε:Χάλια μαύρα, χάλια παίξιμο, χάλια ήχος, χάλια όλα.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δώσε πίσω γρήγορα τον ενισχυτή, πούλα τις κιθάρες και όλο τον εξοπλισμό...αφού δεν το'χεις, τι το παιδεύεις?![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D
![]()
![]()
![]()
αμαν χοντρηνε το πραμα.takis είπε:ο κωστας θα τα κανει ολα αυτα που λες...εσυ να δω τι θα κανεις μετα τις βερες... 8)
Τώρα μάλιστα...Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...εσύ που είσαι κε Τάκη? 15 μέρες ούτε στα πεταχτά δεν σε είδαμε...Μελέταγες arpegios?takis είπε:ο κωστας θα τα κανει ολα αυτα που λες...εσυ να δω τι θα κανεις μετα τις βερες... 8)
που σαι ρε θηριο , ολα καλα? οντως χρονια και ζαμανια , πως παει η κιθαρα?z43k0 είπε:Που σαι ωρέ κωστήYears and zamania...
Όπως πάντα you re smoking, ήχος - παίξιμο - feeling! Αντε καιρό είχα να ακούσω clipaκι σου, το φχαριστήθηκα! Rock on bro.
γαμωτο , δεν θυμαμαι απο που το κατεβασα και τωρα ειμαι αγγλια και δεν το εχω σε αυτο το pc. Θα ψαξω μηπως το ξαναβρω.pascal είπε:Μήπως έχεις κανένα linkaki για το backingtrack?
8)