- Πόντοι
- 38
...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς?noe13 είπε:Τον ειχα αρκετο καιρο,καλος ενισχυτης απλα εχεις την εντυπωση οτι εχει μια κουβερτα πανω του...
...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς?noe13 είπε:Τον ειχα αρκετο καιρο,καλος ενισχυτης απλα εχεις την εντυπωση οτι εχει μια κουβερτα πανω του...
εννοω μπουκωμενος...bloody_sunday είπε:...άρα βγάζει ζεστό ήχο? Και όταν λες πάνω του, σε ποιο σημείο? Έχει σημασία. Και τι κουβέρτα ακριβώς?
Σεφερλης???bloody_sunday είπε:...είχε συναχωθεί?
εγω παλι θεωρω την πρωτη περιγραφη μου πιο ακριβη...γτ αυτο ακριβως μου θυμιζε ο ηχος του!!!bloody_sunday είπε:Aυτή είναι μια πολύ πιο σαφής και τεκμηριωμένη γνώμη από την αρχική της... κουβέρτας. That wasn't so hard, was it?![]()
Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...bloody_sunday είπε:...σαν να είχε κοτζαμάν κουβέρτα μπροστά του?![]()
κ εγω....αλλα μαλλον εχει ορεξουλες απογευματιατικα!gdevelek είπε:Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...
To γεγονός πως είναι μια παρομοίωση που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον (από λατρεία του ξενόφερτου "there's a blanket over my amp"?) δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι πραγματικά ηλίθια. Και όποιος περιέργως αδυνατεί να το καταλάβει, ή πρέπει να βάλει μια πραγματική κουβέρτα στον ενισχυτή, ή να απευθυνθεί σε ΩΡΛ για καθαρισμό αυτιού (βασικά και μόνο το ότι ασχολούμαι με τέτοιο σχολιασμό είναι τουλάχιστον τραγικό, οπότε... keep walking).gdevelek είπε:Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με το "σα να είχε μια κουβέρτα πάνω του"...
xaxaxa?? :panoslydios είπε:bugera???? xaxaxaxaxaax
με τον ξερολισμο ορκισμενοι εχθροι ε? ;D 8)bloody_sunday είπε:To γεγονός πως είναι μια παρομοίωση που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον (από λατρεία του ξενόφερτου "there's a blanket over my amp"?) δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι πραγματικά ηλίθια. Και όποιος περιέργως αδυνατεί να το καταλάβει, ή πρέπει να βάλει μια πραγματική κουβέρτα στον ενισχυτή, ή να απευθυνθεί σε ΩΡΛ για καθαρισμό αυτιού (βασικά και μόνο το ότι ασχολούμαι με τέτοιο σχολιασμό είναι τουλάχιστον τραγικό, οπότε... keep walking).
;D ;Dfusiongtr είπε:Ο Bugera είναι τουλάχιστον τζιτζίκι (και όλα τα άλλα έντομα μαζί), γιατί το όνομά του βγαίνει από το Bug (ζουζούνι) και era (εποχή).
Bug-era είναι η εποχή των ζουζουνιών-εντόμων. ;D ;D ;D ;D ;D