Bluesy Groove

Rooster

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα, αυτό είναι το καινούριο μου κομματάκι.  ::)

Η παραγωγή είναι ..σπιτική και ιδιαίτερες γνώσεις ηχοληψίας δεν υπάρχουνε, γι' αυτό δεν θέλω..βαρβαρότητες..!  :P

Καλή σας.. ακρόαση..!  8)

Bluesy_Groove.wma

Attachments

Πολύ ομορφο το κομματι σου!

Λιγο delay  στα solo θα μου αρεσε! ;)

Και κλειστο ετσι οπως αρχιζει! τα spy!! :D

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..!  :)

Delay έχω ήδη βάλει, απλά προτίμησα να 'ναι διακριτικό.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τον Πητ Κωσταντέα και τις κριτικές του στο "Ποπ και Ροκ". Χρησιμοποιώ τη κλίμακά του για το κομμάτι που άκουσα. Α+

πολύ καλό μπράβο και απο μένα το backing είναι ιδανικό για να σολάρεις ατελείωτες ώρες πάνω του  ;D

yeeah here comes the rooster!οχι επειδη ειναι φιλος μου αλλα το κομματακι σκοτωνει!! :-*

μπραβο ρε φιλαρακο, πολυ ωραιο κομματακι. Καλως ηρθες στο νοιζ ;)

Πολύ καλή κιθάρα, ήχοι, σόλα, τεχνικές κλπ αλλά η ερώτηση μου είναι, το back είναι δικό σου; Γιατί είναι όλα τα λεφτά. 

Πάρα πολύ καλό, επιεικώς χαρακτηριζόμενο.

Επιτέλους ακούσαμε (έστω και λίγο) slide.

Καλώς όρισες.

Το back κατά μία έννοια, ναι. Είναι δικό μου ως προς τον χειρισμό των software, όχι ότι το φτιαξα κι από το μηδέν..

Στο μεγαλύτερο μέρος του κομματιού παίζουνε μόνο 2, stylus από δεξιά και artist grooves από αριστερά. Σταδιακά, από το σημείο του 2ου slide και μετά, προστίθεται σιγά σιγά κι ένα καινούριο beatάκι. Όταν το κομμάτι έχει φτάσει να κλείνει έχουνε προστεθεί άλλα 4 tracks από το stylus. Τα άλλα 2 που ανέφερα στην αρχή συνεχίζουνε απλά σε πολύ πιο χαμηλή ένταση, δηλαδή συνολικά 6 tracks όσον αφορά το back.

Το μπασάκι είναι live παιγμένο από φίλο.

Οι κιθάρες είναι VST.  :P

Χαχαχαχα!! Αστειεύομαι φυσικά.

:)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back