• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

BLUES WIRE Αίγιο-Πάτρα-Καλαμάτα 4/5/6-11

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Αίγιο, στο PICCADILLY BAR. Opening act οι «Los Dos o Mas». Σε συνεργασία με την λέσχη μοτοσικλετιστών Αιγίου.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Πάτρα, στο Ευοί Ευάν.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου - Καλαμάτα Κύτταρο club.

βιν2.jpg

Τι είναι αυτή  η τέλε ,ω μάστερ? (Μαγνήτες {mini HB neck??} ,ξύλα κλπ) Ακουγότανε λαχταριστή στο biker s club αλλα είπα να μην είμαι τόσο guitar nerd και δεν άρχισα τέτοιες ερωτήσεις μετά το live όταν ήρθα να συγχαρώ την μπάντα!!

Νομίζω το σώμα που πέτυχα ήταν μαύρο ,στις φωτό δε φαίνεται κάτι τέτοιο, κάνω άραγε λάθος!? Καλή επιτυχία btw!!

Τέλεια!Το περίμενα πώς και πώς να σας δω λαιβ!Τα λέμε στην Πάτρα λοιπόν :)

argytar είπε:
Τι είναι αυτή  η τέλε ,ω μάστερ? (Μαγνήτες {mini HB neck??} ,ξύλα κλπ) Ακουγότανε λαχταριστή στο biker s club αλλα είπα να μην είμαι τόσο guitar nerd και δεν άρχισα τέτοιες ερωτήσεις μετά το live όταν ήρθα να συγχαρώ την μπάντα!!

Νομίζω το σώμα που πέτυχα ήταν μαύρο ,στις φωτό δε φαίνεται κάτι τέτοιο, κάνω άραγε λάθος!? Καλή επιτυχία btw!!
Άλλη είναι η μαύρη... 8) (περισσότερα αργότερα...)

Τούτη δω είναι η τελευταία αγαπημένη μου (πολύ όμως  ;D)!

Thinline swamp ash body-half bridge-fat allparts maple neck 1" -heavy reliced woods

Teisco goldfoil 50's neck pup/broadcaster bridge - light as a feather!!!

ezkyt1.jpg

Ηλία δεν ξέρω αν τις έχεις ζυγίσει αλλά μου φαίνεται ότι η μαύρη είναι ακόμη πιο ελαφριά.

Jazzjoker είπε:
Ηλία δεν ξέρω αν τις έχεις ζυγίσει αλλά μου φαίνεται ότι η μαύρη είναι ακόμη πιο ελαφριά.
Δεν τις ζύγισα αλλά μάλλον έχεις δίκιο! Τώρα βέβαια που έβαλα στη μαύρη Ρ 90ς έχουν έρθει πολύ κοντά...κάπου στα 2 κιλά και κάτι  ;D

Τέλεια γιά γερόντι μουσικό με δισκοκοίλη  8)  :)

Θα τις έχω και τις δύο στο μίνι τούρ στην Πελλοπόνησο... ;)

Κρίμα, θα είμαι μετα απο 10 μερες στο Αίγιο :-\

Θα μπορουσα και να πουλησω μουρη στην κοπελια. "Το βλέπεις αυτον που παιζει κιθαρα? Απο τα χειλη μου κρεμεται στο νοιζ" ;D

Καλή σας επιτυχία :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back