Ω ναι!Terry RoscoeBeck5 είπε:Θα μπορούσε να ήταν ένας δίσκος από την χρυσή πρώτη εποχή τους.
Τελικά τι έγινε και δεν έπαιξε ο γέροντας; Μου έλεγαν διάφορα... ότι δεν τα βρήκαν στα συμβόλαια... ότι είναι τελείως χρέπης για να παίξει...gvour είπε:Eιναι πραγματι δυνατος δισκος αν και δε μ'αρεσαν ολα τα κομματια.
Ισως μου 'λειπε σε ενα βαθμο και αυτο το "μετεωρο"του Ward.
Γραφονται πολλα,ακομα και οτι η Σαρον εβαλε το χερακι της,οτι αρχισε να 'χει παλι σοβαρα προβληματα διαφορων ειδων κλπ κλπ.Terry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά τι έγινε και δεν έπαιξε ο γέροντας; Μου έλεγαν διάφορα... ότι δεν τα βρήκαν στα συμβόλαια... ότι είναι τελείως χρέπης για να παίξει...
Μαλλον εχεις δικιο.Πάντως κρίμα γιατί ήταν η τελευταία ευκαιρία για έναν original line up δίσκο των Sabbath...
Νομιζω οτι ειχε να κανει,αν θυμαμαι σωστα-μπορει να κανω λαθος-με τον Iommi και τη διαγνωση για τον καρκινο.Ας ελπίσουμε ότι αν είναι και έρθουν να μην γίνουν πάλι παρατράγουδα.
Πέρσι ή πρόπερσι είχε ανακοινωθεί στο terra vibe ερχομός sabbath με αυθεντική σύσταση και αφού είχε ξεκινήσει η προπώληση άλλαξε σε ozzy and friends :>
???
Για να δείτε που έχει φτάσει η τεχνολογία......sfaku είπε:Εντυπωσιακά καλό. Απίστευτη έκπληξη ο Ozzy. Το κουρέλι τραγουδάει ακόμα.
Ναι... από αυτό ;D ;D περίμεναν να βγάλουν λεφτά για την σύνταξή τους, όντας ήδη πλούσιοι και εισπράττοντας κανονικότατα εδώ και δεκαετίες τρελά royalties για μερικά από τα διασημότερα άλμπουμς της μοντέρνας μουσικής...CarpeOmnious είπε:Το άλμπουμ είναι εξαιρετικά καλό αν περιμένατε μια μεγάλη πατάτα από παππούδες που πάνε να βγάλουν λεφτά για τη σύνταξή τους
I concur.audiokostas είπε:Για να δείτε που έχει φτάσει η τεχνολογία......
Μούφα ήταν. Σε ένα στούντιο τα γύρισαν όλα.atreu73 είπε:Εδώ πατήσαμε στη σελήνη.