ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #6: Still can't get enough!

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
- "Κύριες και Κύριοι, διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος για να σας μεταδώσουμε μια συγκλονιστική είδηση που μόλις λάβαμε. Το ΝΟΙΖ ξεκινά τις προεργασίες για την ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #6, πρωτού καν κλείσει η #5! Συνδεόμαστε αμέσως με το κινητό μας συνεργείο να ακούσουμε τις λεπτομέρειες από τον αθεράπευτα μπυρόβιο Jasemeister, μέλος του ΝΟΙΖ και καρμοτραμπούκο δευτέρας κατηγορίας:"

...μα τον Άι-Πρωτοκόλ ρε συ Vrass, αυτή η Gibson που δοκίμασα δεν έλεγε τίποτα μπροστά στην Epiphone μου, σου λέω μαύρα χάλια εε ναι γεια σας, καλωσήρθατε στην βιρτουάλ συνέντευξη τύπου μας. Είναι γεγονός ότι έχουμε λάβει καταιγισμό παραπόνων για την ημερομηνία διεξαγωγής της Μπυροποσίας #5 οπότε προχωρούμε άμεσα στην οργάνωση της #6! Ναι, καλά ακούσατε μπυρόβια πλάσματα του ΝΟΙΖ, θα γίνει #6 ΚΑΠΑΚΙ, δηλαδή τέλος Ιουλίου, αρχή Αυγούστου. Επίτιμοι προσκεκλημένοι ο FatalV και ο bloody_sunday! Θα υπάρχουν επίσης πολλά happenings καθώς και κλήρωση, όποιος κερδίσει πληρώνει το λογαριασμό! Προσεχώς και η ημερομηνία, τόπος το Beer Academy στα Βριλήσσια.

Cheers!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
MEΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D

Προτείνω ή 31 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου παίδες!

Bloody αδερφέ πρέπει και εσύ να δώσεις συγκατάθεση. Μήπως θα σε βόλευε πιο μπροστά;

Παιδιά όπως θέλετε εσείς...Βολεύει και η τοποθεσία πιστεύω. Τουλάχιστον σε εμένα έρχεται τζι τζι!

(Jase είσαι άρχων! ;) 8))

Eγώ πρώτα ο Θεός κατεβαίνω (Αγ)Ελλαδίτσα κατά τις 5 Αυγούστου... θα κατέβαινα νωρίτερα αλλά υπάρχει κι ένα φεστιβάλ εδώ πάνω στις 3 ή 4 Αυγούστου, δεν θυμάμαι τώρα... οι υπόλοιποι Νόιζερς που δεν ήταν στην πρώτη είναι ελεύθεροι να δηλώσουν συμμετοχή. Και αυτοί που ήταν δεν βλάπτει να ξανάρθουν. Πολύ.

bloody_sunday είπε:
Και αυτοί που ήταν δεν βλάπτει να ξανάρθουν. Πολύ.
=

1. δεν βλάπτει (πολύ) να ξανάρθουν

2. δεν βλάπτει να ξανάρθουν (πολύ)

3. δεν βλάπτει να ξανάρθουν (πολλοί)

4. παστουρμάς και χλιαρές κομπρέσσες ξιδιού

?

Πολύ έφαγα σήμερα και δεν κάνει.

Πολύ έχει ανοίξει αυτή η τρύπα του όζοντος. Σε λίγο θ αγίνουμε σαν βρικόλακες που δεν θα μας βλέπει καν το φως της μέρας.

POli maresi Ditzitekden kaniom os gia ixometalika.? mono pankpeizo alathelei truebybus.kai me papikala ine? alaparto apotomanre file todiko my ine kalytero thametaniosis guruni sto sakiden pira esy.?! ??? >:(

FatalV είπε:
MEΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :D

Προτείνω ή 31 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου παίδες!

Bloody αδερφέ πρέπει και εσύ να δώσεις συγκατάθεση. Μήπως θα σε βόλευε πιο μπροστά;

Παιδιά όπως θέλετε εσείς...Βολεύει και η τοποθεσία πιστεύω. Τουλάχιστον σε εμένα έρχεται τζι τζι!

(Jase είσαι άρχων! ;) 8))
τότες με βολεύει και εμένα...

Jase πιστεύω ότι οι πρώτες του Αυγούστου θα ήταν οι ιδανικότερες για όλους μας!

Για φτιαξτα εκει που τα ξερεις να δουμε ΦΩΣ!

Χουσότα Χώστας approved!

Εν Γουάρμοθ αδελφοί,

τελικά τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν πάρει φωτιά, οπότε η μεγαλοπρεπής, μετά κόκκινου χαλιού, παιάνων & τυμπανοκρουσίας, παρουσία τιμητικών αγημάτων, ζωντανής ραδιοτηλεοπτικής / δορυφορικής σύνδεσης και ουρλιαζόντων νεανίδων άφιξίς μου εις την Ελλάδα θα γίνει στις 7 Αυγούστου το μεσημεράκι.

Πάει πολύ όμως μετά, έτσι δεν ειναι; :-\

Τέλος πάντων εγώ προτείνω άλλο ένα blogpost για να ψηφισουμε.

Με τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Jase θα επιληφθείς;

Καλα ρε, δημοψήφισμα για μπυροποσία?? 
tongue0015.gif
LOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!

Ρε, αυτά θέλουν μπαμ μπαμ αποφάσεις. Πάμε για μπύρα και γρήγορα. Μέχρι τον Αυγουστο μπορεί να με έχουν πιάσει κάτι πατεράδες ωραίων κορασίδων που με κυνηγάνε γιατί ήμουν άτακτος...
love0055.gif

Εδιτ: Τώρα είδα ότι θα γίνει και η #5 στα ενδιάμεσα... Πάμε και για τις δύο λοιπόν... Η μπύρα κάνει καλό.

http://www.doodle.ch/ehfi396egg5ewvts

Ορμάτε!

Λοιπόν, δε χρειάζεται να διαλέξουμε μια ημερομηνία μόνο τα καλύτερα πράγματα στη ζωή έρχονται σε ζεύγη! Υπόψη στις 2 Αυγούστου που είναι οι Maiden μπορούμε να κανονίσουμε ΝΟΙΖ μάζωξη για headbanging  ;)

Ψήφισα ρεεε!!! ΔΩΣΤΕ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ! :D

Jasemeister είπε:
Υπόψη στις 2 Αυγούστου που είναι οι Maiden μπορούμε να κανονίσουμε ΝΟΙΖ μάζωξη για headbanging  ;)
+10.000....Απίστευτα μελετημένη ιδέα! Μέσα για μέσα! Jase for modulator too 8)..Μετ' ευκαιρίας:

Alchemist εύχομαι τα καλύτερα! Το ΝΟΙΖ, μόνο κερδίζει με τέτοιες επιλογές για modulator. Καλή δύναμη! :D

Tι λέτε παιδιά τελικά; 8-9 Aυγούστου ή κατά τις 24; Φεύγω 25 (φτάνω στις 7). Έχω την εντύπωση ότι αν το πάμε αρκετά πιο πίσω λογικά θα είναι περισσότερος κόσμος Αθήνα (ή όπου αλλού συμφωνήσουμε, no prob). Ο Χωστάκης ας πούμε που θέλω να τον δω δεν θα είναι γιατί είπε ότι φεύγει. Mάιστα, αν το πάμε πιο πίσω ίσως να έχουμε αφίξεις και από βόρεια Ελλάδα...  ;) :)

ΩΠ!

Ξεχάστηκα λίγο, θα κάνω βαρύγδουπες ανακοινώσεις απόψε το βράδυ.

Stay tuned  ;)

ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ #6

Παρασκευή 8 Αυγούστου

Ώρα: 10μμ (να έχει βραδιάσει)

Τόπος: ανεπιβεβαίωτος μέχρι νεοτέρας. Θα τσεκάρω πρώτα ποιά μαγαζιά θα είναι ανοιχτά τότε.

Μπορούμε να κανονίσουμε άλλη μια πριν φύγεις bloody  ;)

Μέσα για μέσα και ακόμη παραμέσα Jase! :D

Αδερφέ bloody θα είσαι πιστεύω έτσι; :)

Εγώ παιδιά είμαι μέσα (δε το ξαναπα έτσι;), δεύτερος και καλυτερότερος!

Άντε μπράβο και οι υπόλοιποι! 8)

(σ.σ. panagioti πήρα και τα ΟΚ. Είσαι μέσα;)

Trending...

Νέα θέματα

Back