Μπυροποσία #4: 100 bottles of beer on the wall

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
beer_addicted_to_man.jpg

Αγαπητοί μου εν ΝΟΙΖ συμφορουμίτες,

καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχια, συνοψίζω σε μικρές, όμορφες προτάσεις για να εμπεδώσουν όλοι (κουρδισμένοι και μη).

• Θέμα: η μπύρα,
  • Σκοπός: η ξεδιάντροπη κατανάλωσή της,
  • Χρόνος: Τ.τ.Π. (κοινώς Τρίτη του Πάσχατος),

Για το μέρος έχω να προτείνω την Ταρ, στην αρχή της Λεωφ. Ηρακλείου (Πατήσια). Είναι 5 λεπτά περπάτημα από το Ηλεκτρικό στον Αγ. Ελευθέριο και στα Άνω Πατήσια. Μην το χέσουμε στη συζήτηση να αποφασίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλιώς θα αποφασίσει και θα διατάξει ο kwstas79 γι'αυτό φρόνιμα.

:-*

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
edit: πάμε για τρίτη του πάσχα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για ακόμη μια φορά θα λείπουν οι Ξενιτεμένοι... :-[ :'( Κρίμα...

Παιδιά να πάτε.! ;)..''The hall thing is approved by Kwstas79''...

(kwsta σε παρακαλώ εξήγησε πως θα εισέρχονται ΜΟΝΟ οσοι φέρουν το σηματάκι με την μπανάνα. Ή τουλάχιστον αυτοί που θα έχουν την μπανάνα στο χέρι..!@! :D)

Νοοοοο!!!!  :o :o :(

Aφού έλεγα να το ξεκινήσω εγώ το θρεντ!! Σας είχα πει ότι η v.4 τοποθετείται Τρίτη του Πάσχα, βραδάκι!!!! Αφού κατεβαίνω (Αγ)Ελλαδίτσα μέχρι την Πρωτομαγιά! Tεσπα, υποθέτω ότι θα δω μεμονωμένα μερικούς δεξιά - αριστερά...

+10 σε αυτό που λέει o bloody.... :D

Θα είμαστε και άλλοι εκείνη την περίοδο Ελλάδα...Please..!! :)

Βρε καλόπαιδα θα σας φέρω καμιά Warsteiner στο κεφάλι. Τι περιμένατε τόσο καιρό να ανοίξετε thread? Ξέρετε ότι αυτά παίρνουν χρόνο.

Λοιπόν, λόγω πρώτερου έντιμου βίου, μετατρέπω την θαυματουργή και οσία πλέον Μπυροποσία #4 στην Τρίτη του Πάσχατος.

Μήπως μέρες που είναι να πιούμε κόκκινο κρασί και να φάμε ψωμάκι; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κοίταξε εγώ λέω να πιούμε μπύρα...Τώρα από εκεί και πέρα όποιος θέλει ας φέρει και την λαμπάδα του...!! :D

Jasemeister είπε:
Είσαστε μέσα για τον τόπο του εγκλήματος;
Αν το παρκάρειν είναι εύκολο εκεί γύρω, μέσα είμαι προσωπικά. Εναλλακτικά, πρέπει να το κανονίσουμε για μια ώρα σχετικά νωρίς ώστε να προλάβουμε τα trains.

Για πείτε λεπτομέρειες για το μέρος... τι είναι; Πρέπει να κλείσουμε τραπέζι; Mεζεδάκια έχει; Oυνμχθείτ', την προηγούμενη την κάνατε δίπλα στο σπίτι μου...

Aμάξι δεν παίρνω, δεν οδηγώ σε τέτοιες καταστάσεις. Αλήθεια, αυτό με το Μετρό ισχύει μόνο ΠΣΚ, ε; Δεν βαριέσαι, θα μοιραστώ ένα ταξάκι με τον Μενέλαο.

Το μέρος είναι ωραίο και παω εκεί αρκετά συχνά πλέον (έχοντας γυρίσει τα περισσότερα μπυρομάγαζα στην Αθήνα). Και φαι και μπύρα, αμ'απ'όλα. Ανφορτουνάτελυ δεν βρήκα να έχει κάποιο website.

Τα του μετρό θα τα βρεις στο http://www.amel.gr/index.php?id=46.

Μπορούμε να οργανωθούμε και όποιος πάρει αμάξι να φέρει και όσους νοματαίους είναι στη γύρω του περιοχή (εγώ π.χ. μπορώ να φέρω όσους είναι κοντά στο Μαρούσι και χωράνε στο αμάξι).

Ένας ένας ρε παιδιά θα μπουκώσει ο server με τόσες εκδηλώσεις συμμετοχής  :D

Το'χω ξαναρωτήσει αλλά... Γιατί δεν γίνεται κι εδώ πάνω κάτι τέτοιο?!?!?  :-X

Trending...

Νέα θέματα

Back