- Πόντοι
- 16
Ποια μου προτείνετε? Εντυπώσεις από κατόχους κάποιων από των παραπάνων monitors? ευχαριστώ
σχετικά εύκολα τα μ-αυδιο. Εχουν ίδια ισχύη, αλλά τα αν40 ειναι 6μισι κιλα και τα αλλα ειναι 3,2 και 4,9 (αυτό λέει πολλά).tomandgeronimo είπε:Ποια μου προτείνετε? Εντυπώσεις από κατόχους κάποιων από των παραπάνων monitors? ευχαριστώ
Από το συγκεκριμένο pc δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις.LK είπε:Αυτό που με προβληματίζει στα behringer είναι ότι ούτε η ίδια η behringer δεν δίνει στο site της την απόκριση συχνότητας του ηχείου.
Αρκείται σε ένα ξερό «while the powerful woofers and tweeters provide ultra-linear frequency response.»
Κατά τα άλλα, και με τα δύο, συχνότητες κάτω των 85 hz θα τις φαντάζεσαι , γιατί δεν θα τις ακούς σίγουρα.
Δεν ξέρω τι μουσική γράφεις, αλλά αν σε ενδιαφέρουν extremely low frequency καταστάσεις….κατά τα club-άτα «ντουπ-ντουπ» ;D ;D ;D ;D σε βλέπω να κάνεις δουλεία με το μάτι (με eq και spectrum analyzer) , γιατί με το αυτί…δύσκολο.
Αν είσαι πιο της pop…καλλίτερα.
Όχι,δεν σκέφτομαι για hi-fi,μόνο για monitor θα πάω.LK είπε:Μην πάρεις hi-fi ηχεία.
Monitors near field να πάρεις.
Πάντως και εγώ της m-audio είμαι.
Σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες,ειδικά στις μέρες μας.απλά κάνε υπομονή ,πάντα βρίσκονται ευκαιρίες και μάλιστα καλύτερες απ ότι πιστεύουμε
Συμφωνώ και μια υπέρβαση των 20-30 ευρώ μπορεί να γίνει για την περίσταση.Φίλε Κανιμώθριε, ξέρω ότι έχεις ορίσει όριο τα 150 ευρώ αλλά τσέκαρε τα παρακάτω από τις αγγελίες
Πολύ καλύτερα και τα 2 ζεύγη από αυτά που ανέφερες, βέβαια 20-30 ευρώ πάνω από τα 150, αν το έχεις χτύπα κάποιο από τα 2, αξίζουν για 'μένα αυτά τα παραπάνω λεφτά!