Beauty & Hope

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Πριν από 2 μήνες περίπου, με το που πάτησα το πόδι μου στην Αγγλία, βρέθηκα με τον editor του International Piano Magazine (πρακτικά το γνωστότερο και μεγαλύτερο περιοδικό για πιάνο) και είχαμε μια μακρά συζήτηση για το Beauty & Hope in the 21st Century (κάποιοι θα το θυμάστε από το Kickstarter, σωστά?)

Όλες αυτές οι συζητήσεις, μαζί με φωτογραφίες, παρτιτούρα, υλικό, διαφημίσεις, κοκ, μπήκαν σε αυτό το τεύχος, το οποίο παραθέτω και επισυνάπτω ως PDF.

IPND15_030_A.jpg
IPND15_031.jpg

IPND15_051_A.jpg

beauty__hope_in_the_21st_century.pdf

Attachments

Νικόλα, πολύ ωραία πράγματα βλέπω, αν και σίγουρα δεν ανήκουν, μουσικά, στους χώρους που "ανήκω" (αδόκιμο το ρήμα, σίγουρα). Στους καιρούς που διανύει η χώρα και το έθνος μας, τέτοιες προσπάθειες και η συγκεκριμένη προβολή αποκτούν πολλαπλάσιο νόημα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά.

Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που μας ανέχεσαι Νικόλα μου.

Μπράβο (αν και το έργο είναι για ακόμη περισσότερα), και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Οφείλω, βέβαια να αναφέρω και την Μυρτώ Ακρίβου, που έπαιξε όλα τα έργα (και το CD είναι *αχεμ* προς πώληση) καθώς και ότι της πήραν και της ίδιας συνέντευξη (στη 2η σελίδα). Αλλα μέσω email! ;D

Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...

Nikolas είπε:
"Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...
Χμμμμ, κι εγώ. ;)

Nikolas είπε:
Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...
Amen. ;D ;D

Μπράβο Νικόλα, σε σένα και όλους τους συντελεστές.

Συγχαρητήρια. Μπράβο. Εύχομαι καλή πορεία να έχει και καλή συνέχεια.

Συγχαρητήρια και καλό ξεκίνημα ξανά εκεί στην... "ξενιτιά". Ζηλεύω!

Ευχαριστώ σας όλους! :)

yameth είπε:
Συγχαρητήρια και καλό ξεκίνημα ξανά εκεί στην... "ξενιτιά". Ζηλεύω!
Δεν είναι ακριβώς ξεκίνημα, ακριβώς γιατί το είχα πάντα στο μυαλό μου. Είναι... ΠΟΛΥ δύσκολη συνέχεια! ;D
Θενξ μπος!

Λοιπόν, μόλις διάβασα το άρθρο. Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα. Μπράβο,

μπράβο, μπράβο. Πολύ ωραία και η συνέντευξη της κυρίας Ακριβού.

Ανυπομονώ να φτάσουν τα καλούδια μου. :)

Μπραβο Νικολα και καλη τυχη.Ειμαι σιγουρος οτι σε ενα πιο φιλικο προς την ιδιωτικη πρωτοβουλια πλαισιο οπως αυτο της Μ.Βρεττανιας θα μεγαλουργησεις. 

Μπραβο ρε Νικολα :) Αισθανομαι λίγο περηφανος, χωρις λόγο ;D

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Θα έπρεπε, όμως, να πω ότι και το Project, αλλά και οι επαφές με το περιοδικό έγιναν όσο ήμουν ακόμη στην Ελλάδα. Δεν με εμπόδισε η Ελλάδα στο να βγει αυτό το άρθρο, αλλά ο ερχομός μου εδώ βοήθησε πάντως.

neeq είπε:
Μπραβο ρε Νικολα :) Αισθανομαι λίγο περηφανος, χωρις λόγο ;D
μια από τα ίδια συνονόματε...

και σου εύχομαι επίσης και εις ανώτερα με την δυσκολία πάντα δημιουργική πρόκληση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back