Beautiful love

THEOD

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Καλησπέρα σας

Το Beautiful love σε μια δικιά μας εκδοχή  8)

To remix βασίζεται σε πρότυπα jazz ηχογραφήσεων (δεκαετίας 60)  με τέρμα δεξιά τα τύμπανα  λίγο πιο αριστερά το μπάσο και από τελείως αριστερά ως τη μέση το πιάνο   8)

beautiful_love_mono_Loud_mix.mp3

Attachments

Sinios είπε:
Beautiful όπως λέει κ ο Μπουγάς ;D

Πολύ με άρεσε Theod... (με πήγες στο 60') ;) ;) ;)

Μπιούτιφουλλλ ;D ;D ;D

Φιλαράκι θενκ γιου

mpougastasosgofront.jpg

Θα με κάνετε να αρχίσω να ακούω jazz μου φαίνεται :D

(Κάτι που χρόνια προσπαθεί ο άντρας μου ;D)

Όντως, μας ξαναταξιδέψατε στο χρόνο! :)

gkou είπε:
Θα με κάνετε να αρχίσω να ακούω jazz μου φαίνεται :D

(Κάτι που χρόνια προσπαθεί ο άντρας μου ;D)

Όντως, μας ξαναταξιδέψατε στο χρόνο! :)
Ωραία δεν είναι η jazz :) ?

To ίδιο έχει πάθει και η δικιά μου γυναίκα  ;)

Να σου πω την αλήθεια THEOD, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το είδος, αλλά έχω ανακαλύψει πολλά διαμάντια σε αυτό τον τελευταίο καιρό :)

Και πάλι μπράβο σας ,εισέπραξα ένα απίστευτα νοσταλγικό  συναίσθημα ακούγοντάς σας!

gkou είπε:
Να σου πω την αλήθεια THEOD, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το είδος, αλλά έχω ανακαλύψει πολλά διαμάντια σε αυτό τον τελευταίο καιρό :)

Και πάλι μπράβο σας ,εισέπραξα ένα απίστευτα νοσταλγικό  συναίσθημα ακούγοντάς σας!
Ευχαριστούμε πολύ :D :D :D

Αυτή η μουσική θέλει μια μικρή εξοικείωση.

Είναι σαν το Punk , πρώτα ακούς Sex Pistols και μετά bauhaus ;D   

Korgious είπε:
γκρουβ τζαζ Theod!  8)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :o 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Απο τα αγαπημενα κομματια!

Εξαιρετικη εκτελεση,μ' αρεσει που το παιζετε αρκετα γρηγορα-γκρουβαρει τρελα :)

Giannis_M είπε:
Απο τα αγαπημενα κομματια!

Εξαιρετικη εκτελεση,μ' αρεσει που το παιζετε αρκετα γρηγορα-γκρουβαρει τρελα :)
Ευχαριστούμε Γιάννη  :)

Στο 1:23,456 ο ντράμερ κρατάει ανάποδα την μπαγκέτα και χαλάει εντελώς το ρυθμό με αποτέλεσμα ο πιανίστας να μπερδευτεί και να παίξει τρίηχα μισού και εντελώς λάθος κλίμακα ενώ ο μπασίστας σταματάει το walking και αρχίζει το running.

Σε γενικές γραμμές θέλετε πολλή δουλειά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε με πιο εύκολα κομμάτια για το επίπεδό σας όπως την "6η αίσθηση" της Χριστίνας Κολέτσα που είναι από τα πιο απλά standards. Αν θες στείλε πμ να σου πω τα ακκόρντα.

Υ.Γ. Ο τρομπετίστας είναι πολύ καλός.

Jazzjoker είπε:
Στο 1:23,456 ο ντράμερ κρατάει ανάποδα την μπαγκέτα και χαλάει εντελώς το ρυθμό με αποτέλεσμα ο πιανίστας να μπερδευτεί και να παίξει τρίηχα μισού και εντελώς λάθος κλίμακα ενώ ο μπασίστας σταματάει το walking και αρχίζει το running.

Σε γενικές γραμμές θέλετε πολλή δουλειά. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσετε με πιο εύκολα κομμάτια για το επίπεδό σας όπως την "6η αίσθηση" της Χριστίνας Κολέτσα που είναι από τα πιο απλά standards. Αν θες στείλε πμ να σου πω τα ακκόρντα.

Υ.Γ. Ο τρομπετίστας είναι πολύ καλός.
Εμένα το κυρίως μου πρόβλημα είναι ο Βιμπραφωνήστας που τρέχει πολύ στο σόλο του και χαλάει όλο το ρυθμ σεκτιον  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Χριστίνας Ξεκολέτσα

koletsa-2.jpg

THEOD είπε:
Αυτή η μουσική θέλει μια μικρή εξοικείωση.

Είναι σαν το Punk , πρώτα ακούς Sex Pistols και μετά bauhaus ;D   
Και μετά Aerial FX.

Very very nice.

THEOD είπε:
Ωραία δεν είναι η jazz :) ?

To ίδιο έχει πάθει και η δικιά μου γυναίκα  ;)

*Τραγουδιστά*

Στους jazzίστες λέμε ΝΑΙ...

Excellent work, companeros!

εμενα για να πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε.

βεβαια δεν ακουω ΚΑΘΟΛΟΥ τζαζ και μπορει να ειναι απλα ζητημα επαφης και τριβης με το ειδος.

η ισως να μην μου αρεσει η τζαζ εν τελει.

παρολα αυτα, μου φανηκαν υπερβολικα φορτωμενα τα τυμπανα και αρκετα αδετα με το κοντραμπασο.

βεβαια για να μιλανε με τοσο καλα λογια τοσοι ανθρωποι κατι παραπανω θα ξερουν.

Πολύ ωραίο Θεοντ!

BigAlejandro είπε:
εμενα για να πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε.
Είδες τι παθαίνεις αμα νομίζεις ότι οι Μιουζ είναι οι Πινκ φλουντ του σήμερα;

Evilnye είπε:
Είδες τι παθαίνεις αμα νομίζεις ότι οι Μιουζ είναι οι Πινκ φλουντ του σήμερα;
εχεις δικιο!

καταλαβα πως στην πραγματικοτητα, οι πινκ φλουντ ηταν οι μιουζ της εποχης τους! :P

Παιδιά το πιό ωραίο πράγμα στη μουσική είναι η διαφοροποίηση που υπάρχει στο κάθε είδος.Σε άλλους αρέσει το ροκ σε άλλους η τζαζ σε άλλους η έντεχνη σε άλλους η κλασική κλπ.

Ακόμα και στο κάθε είδος υπάρχει διαφοροποίηση στο στυλ .Σίγουρα  άλλοι ακούνε oscar peterson και δε τους αρέσει ο Jarret για παράδειγμα στη τζαζ. Κάθε γνώμη ειδικά στο θέμα του γούστου είναι σεβαστή  .

Με όση χαρά διάβασα το σχόλιο της Ευης και των άλλων παιδιών με την ίδια διάβασα και του Αλέξανδρου που πολύ τίμια είπε τη γνώμη του .

Ευχαριστούμε και πάλι  

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back