Ψήνω την εταιρεία για την ανάγκη να πάω Ουκρανία.marathon είπε:Δεν έχεις πάει στη Σόφια....![]()
Εγώ, στον Λυκαβηττό, και ήταν καταπληκτικός με τη ριγέ μπλούζα τουlongshadow είπε:Τότε είχε πάει κανείς απο εσάς τους μεγαλύτερους??...![]()
Δυστυχώς δεν μ' άφηναν να πάω σε συναυλίες πριν τα 16 μου.....longshadow είπε:Τότε είχε πάει κανείς απο εσάς τους μεγαλύτερους??...![]()
ρε συ αυτο ειναι glorified elevator music.... ;D...καποιος να σκοτωσει τον τυπο που επελεξε τους ηχους synth.....τι ειναι τουτο Παναϊα μου...!!! ;Dlongshadow είπε:Τότε είχε πάει κανείς απο εσάς τους μεγαλύτερους??...
Pat Metheny Group - Beat 70 - Athens Jazz Festival 1991
Κούκλος, ε χασαπέμπορα ;marathon είπε:Εγώ, στον Λυκαβηττό, και ήταν καταπληκτικός με τη ριγέ μπλούζα του
:-X :-X :-X :-X :-X :-Xρε συ αυτο ειναι glorified elevator music.... ;D...καποιος να σκοτωσει τον τυπο που επελεξε τους ηχους synth.....τι ειναι τουτο Παναϊα μου...!!! ;D
Μουστακαλής ως μουσικός...audiokostas είπε:Κούκλος, ε χασαπέμπορα ;
Έτσι είναι στη κλασσική μουσική...μπουζουκόβιε! ;DΠαντως ΤΡΕΛΛΟ κεφι καμνει ο κοσμος...φωτια εχει παρει το ακροατηριο... ;D
Δεν λέμε τίποτα. Το Noiz είναι πολυσυλλεκτικό και δεν κάνει διακρίσεις σε προσωπικά ελαττώματα.longshadow είπε:Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα ο pat είναι απο τους αγαπημένους μου..
ενταξει για να γλυτωσεις απο κατι τετοιο μεχρι και ΣΤΡΑΤΟ αξιζει να πας... ;D ;DΤότε δεν είχα πάει όμως..(ήμουνα στα ελληνικά στρατά)
Κάτι έχει κάνει κι αυτός...Superfunk είπε:εχει κανει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα ο Pat...
Καλά...μην κάνεις έτσι, η Σόφια είναι δίπλα (και φτηνή), όπως και οι άλλες χώρες των Βαλκανίων που έρχεται...μόνο σε μας δεν έρχεται :'( Πάρτε ρε τον Ντέμη, αντί να φέρνει τους Bon Jovi και τις Ριάννες να τον φέρει...spy είπε:Τι ηλίθιος... :-[
Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά. Δεν θα μασταν και πολυ σοβαροί εμείς να θάβαμε έναν από τους μεγαλύτερους jazz κιθαρίστες.spy είπε:Δεν είχα πάει γιατί τότε είχα ακούσει μόνο κάτι σκόρπια (και καθόλου αντιπροσωπευτικά) δείγματα της δουλειάς του και τον έθαβα κι εγώ.
Ενώ όταν θάβουμε τους Beatles... είμαστε σοβαροί...audiokostas είπε:Δεν θα μασταν και πολυ σοβαροί εμείς να θάβαμε έναν από τους μεγαλύτερους jazz κιθαρίστες.