BB King and John Mayer Live At Guitar Center's King of the Blues

marathon είπε:
Δεν έχεις πάει στη Σόφια.... ;)
Ψήνω την εταιρεία για την ανάγκη να πάω Ουκρανία.

Ποιός να παίζει εκεί άραγε; Με απασχολεί....

Αν είναι ο Jan η ο Yiannis, μέχρι που πληρώνω τα έξοδά μου.

Και γω σήμερα το μαθα.

longshadow είπε:
Τότε είχε πάει κανείς απο εσάς τους μεγαλύτερους??... :P
Εγώ, στον Λυκαβηττό, και ήταν καταπληκτικός με τη ριγέ μπλούζα του

longshadow είπε:
Δυστυχώς δεν μ' άφηναν να πάω σε συναυλίες πριν τα 16 μου.....

longshadow είπε:

Pat Metheny Group - Beat 70 - Athens Jazz Festival 1991
ρε συ αυτο ειναι glorified elevator music.... ;D...καποιος να σκοτωσει τον τυπο που επελεξε τους ηχους synth.....τι ειναι τουτο Παναϊα μου...!!! ;D

marathon είπε:
Εγώ, στον Λυκαβηττό, και ήταν καταπληκτικός με τη ριγέ μπλούζα του
Κούκλος, ε χασαπέμπορα ;

ρε συ αυτο ειναι glorified elevator music.... ;D...καποιος να σκοτωσει τον τυπο που επελεξε τους ηχους synth.....τι ειναι τουτο Παναϊα μου...!!! ;D
:-X :-X :-X :-X :-X :-X

audiokostas είπε:
Κούκλος, ε χασαπέμπορα ;
Μουστακαλής ως μουσικός... ;)

Παντως ΤΡΕΛΛΟ κεφι καμνει ο κοσμος...φωτια εχει παρει το ακροατηριο... ;D
Έτσι είναι στη κλασσική μουσική...μπουζουκόβιε! ;D

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα ο pat είναι απο τους αγαπημένους μου..(δεν κάνω πλάκα..)

Τότε δεν είχα πάει όμως..(ήμουνα στα ελληνικά στρατά)

longshadow είπε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα ο pat είναι απο τους αγαπημένους μου..
Δεν λέμε τίποτα. Το Noiz είναι πολυσυλλεκτικό και δεν κάνει διακρίσεις σε προσωπικά ελαττώματα.

Τότε δεν είχα πάει όμως..(ήμουνα στα ελληνικά στρατά)
ενταξει για να γλυτωσεις απο κατι τετοιο μεχρι και ΣΤΡΑΤΟ αξιζει να πας... ;D ;D

πλακα κανω.....εχει κανει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα ο Pat....,αυτη η ριγε μπλουζα ομως ρε μαμωτο..πολυ τον παχαινει.... ;D

Tα τελευταία τρία χρόνια που τον έχω δει δυο φορές δεν έπαιζε τίποτα που να έχει έστω και μακρινή σχέση με το προηγούμενο βίντεο. Ήταν εκπληκτικός.

Superfunk είπε:
εχει κανει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα ο Pat...
Κάτι έχει κάνει κι αυτός...

Δεν είχα πάει γιατί τότε είχα ακούσει μόνο κάτι σκόρπια (και καθόλου αντιπροσωπευτικά) δείγματα της δουλειάς του και τον έθαβα κι εγώ. Τι ηλίθιος... :-[

spy είπε:
Τι ηλίθιος... :-[
Καλά...μην κάνεις έτσι, η Σόφια είναι δίπλα (και φτηνή), όπως και οι άλλες χώρες των Βαλκανίων που έρχεται...μόνο σε μας δεν έρχεται :'( Πάρτε ρε τον Ντέμη, αντί να φέρνει τους Bon Jovi και τις Ριάννες να τον φέρει...

http://www.patmetheny.com/tours.cfm

spy είπε:
Δεν είχα πάει γιατί τότε είχα ακούσει μόνο κάτι σκόρπια (και καθόλου αντιπροσωπευτικά) δείγματα της δουλειάς του και τον έθαβα κι εγώ.
Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά. Δεν θα μασταν και πολυ σοβαροί εμείς να θάβαμε έναν από τους μεγαλύτερους jazz κιθαρίστες.

Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να αρέσει ή ότι δεν έχει ηχογραφήσει και σούπες αλλά αυτό διαφέρει πολύ από το να τον θάψουμε.

audiokostas είπε:
Δεν θα μασταν και πολυ σοβαροί εμείς να θάβαμε έναν από τους μεγαλύτερους jazz κιθαρίστες.
Ενώ όταν θάβουμε τους Beatles... είμαστε σοβαροί...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back