- Πόντοι
- 16
Αυτη τη φορα θελω να σας ρωτησω ποια πιστευετε οτι ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα οταν συνδεεις ενα μπασσο σε ενα combo ενισχυτη κιθαρας ή στην αλλη περιπτωση με κιθαρα σε εναν ενισχυτη μπασσο. Εχω ακουσει οτι αρκετοι κιθαριστες χρησιμοποιουσαν καμπινες μπασσου. Γιατι? Τι κερδιζουν? Αντιθετα και καποιοι γνωστοι μπασσιστες χρησιμοποιουσαν μπασσο σε ενισχυτη κιθαρας (ο πρωτος που το εκανε αυτο νομιζω πως ηταν ο Cliff Burton και υστερα ο Lemmy, μπορει και το αντιστροφο δν θυμαμαι). Οι ενισχυτες κιθαρας δν ζοριζονται να βγαζουν τοσο χαμηλες συχνοτητες?
Η αφορμη μου να φτιαξω ενα τετοιο ποστ και να ρωτησω αυτα τα πραγματα που συχνα αναρωτιομουνα ειναι γιατι προκειται να αγορασω μπασσο και θελω να ρωτησω αμα θα εχω θεμα να το χρησιμοποιω σε ενισχυτη κιθαρας με 8αρι ηχειο σε 4Ohm. Η χρηση του θα γινετε σε αρκετα χαμηλες εντασης (μεσα στο σπιτι μονο για practice).
Ο ενισχυτης ειναι o Vox VT20+ (υβριδικος με την μιση tonelab επανω του). Το μαστερ φανταστειτε δν θα πηγαινει ποτε πανω απο 4. (δεν εχει αριθμους πανω το μαστερ αλλα λεμε τωρα αν ειχε εως το 10
)
Η αφορμη μου να φτιαξω ενα τετοιο ποστ και να ρωτησω αυτα τα πραγματα που συχνα αναρωτιομουνα ειναι γιατι προκειται να αγορασω μπασσο και θελω να ρωτησω αμα θα εχω θεμα να το χρησιμοποιω σε ενισχυτη κιθαρας με 8αρι ηχειο σε 4Ohm. Η χρηση του θα γινετε σε αρκετα χαμηλες εντασης (μεσα στο σπιτι μονο για practice).
Ο ενισχυτης ειναι o Vox VT20+ (υβριδικος με την μιση tonelab επανω του). Το μαστερ φανταστειτε δν θα πηγαινει ποτε πανω απο 4. (δεν εχει αριθμους πανω το μαστερ αλλα λεμε τωρα αν ειχε εως το 10